IED – Istituto Europeo di Design Torino

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Växande grön ekonomi i industriell heartland.

Mer än bara ett industriellt nav, sedan slutet av artonhundratalet Turin har varit ett hem för forskning och innovation inom områden som sträcker sig från film och mode till kommunikation, bildkonst och humaniora.

Dess kallelse till eklekticism och experimentera har gjort det en av världens viktigaste bilindustrin huvudstäder och under de senaste decennierna, en världsklass riktmärke för en ny kultur av livsmedel och till forskning om miljömässig hållbarhet.

IED Turin redovisas med någon myndighet som en av världens viktigaste centra för utbildning i transportdesign. I jämnhöjd med den kunskap och forskning typisk av sitt sammanhang, utvecklar detta campus och fokuserar sin designarbete mot begreppen framtida rörlighet och de mest avancerade och innovativa tillverkningskluster.

Proffs som är behöriga i miljömässigt hållbar design alltmer eftertraktade av det privata näringslivet och den offentliga förvaltningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk
  • Italienska

Se skolans Masterprogram » Se Summer courses » Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Transportdesign

Campusstudier Heltid 2 år March 2019 Italien Turin

Den tvååriga masterkursen i Transportation Design är ett avancerat träningsprogram utformat för italienska och utländska yrkesverksamma. Det ger specifika analytiska, kritiska och metodiska färdigheter för skapandet av innovativa och fantastiska fordon samtidigt som man utvecklar en personlig designstil. [+]

Den tvååriga Master kurs i Transport Design Är ett avancerat träningsprogram utformat för italienska och utländska yrkesverksamma. Det ger specifika analytiska, kritiska och metodiska färdigheter för skapandet av innovativa och fantastiska fordon samtidigt som man utvecklar en personlig designstil. Tack vare ett fortsatt samarbete med företag och designcenter bidrar det till att skapa väldigt eftertraktade profiler. Mästerkursen representerar ett unikt utbildningserbjudande, eftersom det inte bara förbereder eleverna inom transportdesignfältet, men det gör det också möjligt att specialisera sig inom bilinteriördesign och användarupplevelse och utomstående design.

Karriärmöjligheter - Kandidater från Car Interior Design Major kan arbeta som experter inom multimediaprodukter för bilföretag, designcenter och företag som är aktiva i utvecklingen av gränssnitt för användargränssnitt. I slutet av Car Exterior Design Major kan studenterna hålla positioner som bilexterande designexperter som kan möta designprojekt från konceptet till prototypskapandet. ... [-]


Master I Marknadsföring Och Kommunikation

Campusstudier Heltid 11 månader November 2018 Italien Turin

Marknadsföring och kommunikation kan inte betraktas som expertområden som uteslutande är kopplade till försäljning och reklam, men måste integreras i ett bredare scenario som tar hänsyn till potentiella kunders publik och dels den sociala och ekonomiska Sammanhang där företag verkar och hittar egna marknadspositioner. [+]

Marknadsföring och kommunikation kan inte betraktas som expertområden som uteslutande är kopplade till försäljning och reklam, men måste integreras i ett bredare scenario som tar hänsyn till potentiella kunders publik och dels den sociala och ekonomiska Sammanhang där företag verkar och hittar egna marknadspositioner.

För att svara mot marknadens krav och förväntningar på eleverna, Master kurs i marknadsföring och kommunikation ska behandla resebyråernas och företagets kommunikationsmiljöer för att visa var dessa två områden överlappar varandra och bör fungera tillsammans utveckla gemensamma interaktioner. Eleverna har möjlighet att diskutera dessa frågor direkt genom att undersöka fallbeskrivningar och genom direkt förstahandserfarenhet av yrkesverksamma.... [-]


Videoklipp

IED Transportation Design 2015: the making of

IED Transportation Design Presents: Massimo Dotti

HAPPY BIRTHDAY IED TORINO: I NOSTRI VENTICINQUE ANNI!

Hoosier for Happiness

The Making of an interactive book - eng sub

IED TORINO - MASTER IN SUSTAINABLE ARCHITECTURE

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adress, rad 1 IED Torino Via San Quintino 39
10121 Turin, Italien
Hemsida http://www.ied.it/torino/home
Telefonnummer +39 011 541111