Read the Official Description

Växande grön ekonomi i industriell heartland.

Mer än bara ett industriellt nav, sedan slutet av artonhundratalet Turin har varit ett hem för forskning och innovation inom områden som sträcker sig från film och mode till kommunikation, bildkonst och humaniora.

Dess kallelse till eklekticism och experimentera har gjort det en av världens viktigaste bilindustrin huvudstäder och under de senaste decennierna, en världsklass riktmärke för en ny kultur av livsmedel och till forskning om miljömässig hållbarhet.

IED Turin redovisas med någon myndighet som en av världens viktigaste centra för utbildning i transportdesign. I jämnhöjd med den kunskap och forskning typisk av sitt sammanhang, utvecklar detta campus och fokuserar sin designarbete mot begreppen framtida rörlighet och de mest avancerade och innovativa tillverkningskluster.

Proffs som är behöriga i miljömässigt hållbar design alltmer eftertraktade av det privata näringslivet och den offentliga förvaltningen.

Programs taught in:
Engelska
Spansk
Italienska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

IED – Istituto Europeo di Design Torino

17: e upplagan - Att arbeta i marknadsföring och kommunikation innebär att skapa, utveckla, upprätthålla och optimera relationer mellan kunder och varumärken, skapa en di ... [+]

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

17: e upplagan - Att arbeta i marknadsföring och kommunikation innebär att skapa, utveckla, upprätthålla och optimera relationer mellan kunder och varumärken, skapa en direkt och personlig förbindelse.

Mästaren i marknadsföring och kommunikation föddes som ett svar på behovet, uttryckt av företag och byråer, att förvärva kvalificerad personal inom strategisk och operativ marknadsföring och företags kommunikation. För att svara på tillfredsställande sätt på marknadens behov och mottagarens förväntningar tar mastergrad parallellt de två yrkesområdena - marknadsföring och kommunikation - både ur företagets och myndighetens synvinkel för att visa kontaktpunkter, synergier och dynamik av interaktion. Dessutom, parallellt med en marknad som har genomgått en allt snabbare utveckling, innehåller träningsbanan stora moduler som specifikt hänvisar till webbområdet: från social media management till SEO och SEM, från webbmarknadsföring till förvaltningen av förhållandet till bloggare och infunecers, rykte och content management.... [-]

Italien Turin
November 2019
Heltid
11 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IED – Istituto Europeo di Design Torino

17: e utgåvan - Masterkursen i Transportation Design erbjuder människor med en stor passion för bilar chansen att engagera sig starkt i bildesigntekniker. Det tar elevern ... [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

17: e utgåvan - Masterkursen i Transportation Design erbjuder människor med en stor passion för bilar chansen att engagera sig starkt i bildesigntekniker. Det tar eleverna i kärnan i designvärlden, vilket gör att de lär sig om innovativt tänkande och hur man ska närma sig, utveckla och slutföra utformningen av bilens exteriör och en bilinredning.

Turin är den perfekta staden för den här kursen, eftersom den är världens huvudstad för bildesign, och det var födelseplatsen för de viktigaste designhusen och bilbolagen i Italien. Staden erbjuder chansen att få hela nätverket av Car Designers att komma till IED och dela sina förmågor med våra elever för klasser, föreläsningar, workshops eller rekrytering av unga talanger.... [-]

Italien Turin
March 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

IED Transportation Design 2015: the making of

IED Transportation Design Presents: Massimo Dotti

HAPPY BIRTHDAY IED TORINO: I NOSTRI VENTICINQUE ANNI!

Hoosier for Happiness

The Making of an interactive book - eng sub

IED TORINO - MASTER IN SUSTAINABLE ARCHITECTURE

IED - Istituto Europeo di Design
Address
IED Torino Via San Quintino 39
10121 Turin, Piedmont, Italien
Webbplats
Telefon
+39 011 541111