IUAV University of Architecture in Venice, Italy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Iuav Masters (Specialiseringskurser) och Avancerade Specialiseringskurser

Università Iuav di Venezia erbjuder avancerade kurser för akademiker och proffs.

De olika forskarutbildningarna är indelade i tre grenar som varierar beroende på hur mycket du uppnår:

  • Nivå I Masterprogram
  • Nivå II Masterprogram
  • Avancerade specialiseringskurser

Masterprogrammen syftar till att utveckla kunskaper och färdigheter inom innovativa och strategiska sektorer av tillverknings- och industrins värld och karaktäriseras av ett tvärvetenskapligt och applikativt tillvägagångssätt.

De är öppna för akademiker från olika discipliner (Konst, arkitektur, stadsplanering, sociologi, teknik, ekonomi, filosofi, litteratur etc.) som är intresserade av att förvärva yrkesutbildning i entreprenörskap, företagsfunktioner och vissa administrativa och finansiella sektorer.

Alla postgraduate masterprogram har kontrollerad åtkomst. Villkoren för antagning ges i varje enskilt programmeddelande.

Postgraduate Master Programs är öppna för dem som har följande titlar (specifika sektorer har ytterligare information om eget programmeddelande):

  • Nivå I Masterprogram - Förkunskapskrav: Bachelor of Arts or Science
  • Nivå II Masterprogram - förutsättning: Master of Arts eller Vetenskap

Ett postgraduate masterprogram är längden på ett läsår, med cirka 375/450 totalt timmars lektionstid. Akademiska aktiviteter kvantifieras i högskolepoäng (en kredit motsvarar 25 timmar studentarbete). Den totala arbetsbelastningen för studerande ingår alltså i allmänhet i 60 högskolepoäng.

För att förvärva en doktorsexamen måste studenten delta i minst 70% av studieperiodens totala varaktighet och skicka de nödvändiga tentamen. Studieplanen innehåller en praktikplats, att experimentera och tillämpa den förvärvade kunskapen och den slutliga forskningen.

Avancerade specialiseringskurser är professionella kurser av olika varaktighet. De är öppna för dem som har en grundutbildning eller examen. De är också öppna för dem som har fått yrkeserfarenhet som är erkänd och anses lämplig för kursens syfte.

Alla examensprogram har kontrollerad åtkomst: det är därför tillrådligt att se det individuella meddelandet om varje program för att få veta exakta upptagningsvillkor.

Examensprogrammen kan innefatta förvärv av högskolepoäng.

Närvarofrekvensen är obligatorisk till en viss procent av timmarna.

Platser

Venedig

Address
Santa Croce, 191 30135 Venezia VE Italia
30135 Venedig, Veneto, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium