LUISS Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

LUISS Business School , ackrediterad av EQUIS, är Handelshögskolan för LUISS Guido Carli University och ligger i Rom (Italien). Skolan leder utvecklingen och tillväxten av individer och företag. Det tränar talanger som kan främja social och företagsvetenskap inom små och stora institutioner, som kombinerar entreprenörsanda med okonventionella kvaliteter: kreativitet, med förmåga att utmana alla svårigheter.

Om din ambition ligger i att starta ett företag eller förändra en stor organisation, omvandla din värld eller förändra världen, har LUISS Business School kopplingar till din framtid.

LUISS Business School drivs och omges av innovation , kreativitet och möjligheter . Här kommer du att lära av och ha tillgång till fakulteter i världsklass, gästtalare och branschledare.

En internationell campus i hjärtat av Rom (Italien). Det finns ingen plats som Rom! LUISS Business School är en högskola i världsklassens romerska stad Rom (Italien), där skönhet, historia och kultur ger en fantastisk miljö. Skolan ligger i en av de mest anmärkningsvärda, historiska och konstnärliga delarna i Rom och dess byggnader speglar atmosfären och skönheten i staden. Med den rika historien och kulturen i staden och kreativiteten hos italienska företag finns det allt du behöver för en transformationserfarenhet.

Upplev en Business School i topp 1% över hela världen

LUISS Business School fått EQUIS-ackreditering av guld, vilket garanterar att du har en lärande upplevelse av högsta kvalitet.

Etik, ansvar och hållbarhet

Ethics, Responsibility and Sustainability Hub (ERShub) har skapats för att ge värde åt etik, ansvar och hållbarhet i ledarskapsutbildning och i ekonomiska åtgärder i allmänhet. ERShub främjar idén att ett etiskt, ansvarsfullt och hållbart tillvägagångssätt i affärer är avgörande för att uppnå betydande och långvariga ekonomiska resultat samtidigt som det är möjligt att korrekt tolka dagens världsdynamik och de globala utmaningar som karaktäriserar den.

Planerar att starta ett företag. Om det är företagsstart som ligger i fokus för ditt nästa karriärsteg, ger skolan tillgång till modellering, planering och finansieringsmöjligheter för studenter att vad som ska bli entreprenörer.

Platser

rom

LUISS Business School

Address
Via Nomentana,216
00162 rom, Lazio, Italien
Telefon
+39 06 85 225 689

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium