Università LUM Jean Monnet School of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den LUM Jean Monnet University Grundades 1995 av sen Giuseppe Degennaro. Med en lärare av världsberömda italienska och internationella forskare, garanterar universitetet leverans av högkvalitativa akademiska program för sina studenter. Inspirerat av dessa värderingar av kvalitet och uthållighet syftar universitetet till att skapa möjligheter för studenter att nå viktiga mål genom studier, utbildningsaktiviteter och forskningsinitiativ.

År 2004, den Handelshögskolan vid LUM University skapades, med doktorsexamen som Master of General Management (MIGEM), Master i marknadsföring och detaljhandel Management (MIREM), Master i redovisning och kontroll (MAC) Civilingenjör i juridik, ekonomi och förvaltning av hälso-och sjukvårdspersonal (DEMAS), Master i transportledning och integrerad logistik (MITEL).

Förutom de traditionella kurser av Magisterexamen och högre utbildning och specialiseringskurser, Skolan deltar också i viktiga aktiviteter av högt vetenskapligt värde: främjar flera seminarieinitiativ och viktiga konferenser, etablerar och realiserar "sommarskolan", ett mötesmöjlighet och debatt om processerna av företagsinnovation och deltar i förverkligandet av experimentella och Forskningsinitiativ med de viktigaste offentliga och privata sektorerna.

Således presenterar LUM School of Management, liksom de andra delarna av LUM Jean Monnet University, en modern organisation som effektivt kan översätta principerna för företag och ledning, strukturera och befästa förbindelser mellan lärare och studenter mellan akademiska världen och kommersiella sektorn / S, skapa värdefulla synergieffekter för studenter: Det är särskilt aktivt att skapa avtal och konventioner med viktiga branscher som syftar till att utveckla träningssessioner och skapa nya möjligheter för studenter inom.

Den framtida historien om LUM Jean Monnet University är dock fortfarande att skrivas: de sidor som kommer att följa ska berätta för stolthet och passion för dem som deltar i det unika äventyret att skapa sina egna framtidar med styrkan i sina värderingar, idéer och aspirationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Italienska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Internationell Verksamhet I Kina (MIBC)

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Bari

I hjärtat av Milano, i det underbara sammanhanget Via Meravigli 7, i NIBI: s föreläsningssalar (Nuovo Istituto di Business Internazionale della Camera di Commercio di Milano), kommer den första modulen att bygga pelarna i internationell företagsförvaltning: [+]

I hjärtat av Milano, i det underbara sammanhanget Via Meravigli 7, i NIBI: s föreläsningssalar (Nuovo Istituto di Business Internazionale della Camera di Commercio di Milano), bygger den första modulen pelarna i internationell företagsförvaltning: - Internationella strategier - Global ekonomi och internationell finansiering - Human Resources Management - Entreprenörskap och Starthantering Dessa kurser är tänkt för tvärvetenskapliga deltagare och kommer att introducera de grundläggande verktygen för internationell strategisk förvaltning.

Mångfald i gruppen är ett mervärde i programmet. Deltagarna kommer från olika kulturella bakgrunder och discipliner. De väljs noggrant för att bilda en grupp med liknande bekymmer, samtidigt som man bibehåller en balanserad mix av vision och kulturer.... [-]


Videoklipp

I partner del MALLM: Paola Boromei, direttore delle risorse umane di SNAM

Kontakt
Besöksadress
Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA)
Bari, IT
Sociala medier
Besöksadress
Direzione generale S.P. Andria - Trani Km. 1.500 76125 Trani (BAT)
Italy Online, IT