Läs den officiella beskrivningen

Link Campus University är ett privat universitet i Rom som står under det italienska universitetets förordning. Dess avtryck är internationellt på grund av dess historia och dess kallelse. Under 2011 erkändes universitetet av den italienska förordningen av minister för utbildning - universitet och forskning nr. 374 av den 21 september 2011. Link Campus University kombinerar det engelska systemets utbildningsstrategier med Italiens kultur och didaktiska metod. De flesta av kurserna lärs på engelska, med undantag för några som hålls på italienska. Dessutom har Link Campus University ett utökat nätverk av internationella universitet och företag. Här är särdragen hos varje Link Campus University : s studieperiod:

  • Högst 25 elever per klass är obligatorisk för att underlätta ett nära förhållande mellan studenten och professorn.
  • Non-Stop assistans från handledare.
  • Mentorprogram (En expert från fältet som kommer att ge vägledning till de studenter som är nära att slutföra sin examen.)
  • Ett stort bibliotek
  • En jämförande och tvärvetenskaplig studiemetod
  • Inte bara ex-cathedra utan interaktiv undervisning
  • Regelbundna lektioner berikade av fallstudier, seminarier och möten med testamente från olika yrkesområden, institutioner och företag.
  • En fullständig kalender med evenemang som bjuds in internationella betraktade gäster från alla relevanta områden som ekonomi, lag, politik och kommunikation.
  • Ett utökat nätverk av italienska och utländska partnerföretag.

Link Campus University huvudsyfte är att förbereda en ledande klass som kan fungera i olika system och länder genom att ge unga människor möjlighet att lyckas på den ständigt föränderliga globala marknaden.

Varför Link Campus University

Eftersom träningsmodellen syftar till att skapa professionella chefer och entreprenörer, kunna utforma och styra innovationsprocesser i den globala världen. Eftersom det mervärde som gör att Link Campus University erbjuds så anmärkningsvärt består av: - integrerad utbildning mellan universitet och företag - särskild uppmärksamhet ägnas åt metodlösningsproblem - användning av de mest avancerade IT-verktygen - obligatorisk närvaro - en säkerhet att ta tentamina på schema tack vare assistenter av handledare - individuell utbildning som syftar till en harmonisk utveckling av personlighet - anslutning till utländska universitet - välfärd

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:


Link Campus University

Kandidatprogrammet i strategiska studier och diplomatiska vetenskaper föreslår två huvudämnen: Media ... [+]

Kursöversikt

Kandidatprogrammet i strategiska studier och diplomatiska vetenskaper föreslår två huvudämnen: Media

Lärande och undervisning

Kursen hålls på engelska. Den speciella utformningen av utrymmena gör det möjligt att tillämpa en undervisningsmetodik som kombinerar frontal lektion, simuleringar och laboratorieaktiviteter för att skapa en interaktiv lärande med en innovativ undervisningsmetodik:

· Lärande genom att göra (lära sig med övning)

· Färdighetsbyggande (jämförelse med arbetslivets problem)... [-]

Italien Rome
November 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Link Campus University

Magisterexamen i företagsekonomi gör det möjligt för studenter att förvärva avancerade instrument och metoder inom ledarskap, ekonomi och företagande, med en stark inrikt ... [+]

Kursöversikt

Magisterexamen i företagsekonomi gör det möjligt för studenter att förvärva avancerade instrument och metoder inom ledarskap, ekonomi och företagande, med en stark inriktning mot den internationella marknaden genom att främja utvecklingen av strategisk planering, programmering, kontroll och problemlösning i affärssammanhang.

Detta examensprogram har flera huvudämnen: Financial Management, som erbjuder kunskap om företagsekonomisk förvaltning, Global Innovative Entrepreneurship, som fokuserar på de ledande aspekterna av företagsskapande, marknadsföring och varumärkeshantering, vilket gör att man kan förvärva kompetens på tolkningen av marknadsfenomen och marknadsföring processer och Sports Business Management som syftar till att fördjupa ledningsmekanismerna för sportföretag och organisationer.... [-]

Italien Rome
November 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Link Campus University

Kandidatkurs i lyx och modehantering syftar till att träna excellensprofiler i förvaltningen av lyxvaror och mode. ... [+]

Kursöversikt

Kandidatkursen i lyx och modehantering är en första nivå mästare och har ett åtagande om 60 CFU och 1 500 timmar (1 år) av frontalundervisning, workshops, seminarier, orienteringsmoduler och coachning. Det syftar till att träna excellensprofiler i förvaltningen av lyxvaror och mode.

Studieplanen ger eleverna en fullständig förberedelse som syftar till en fördjupad förståelse för inte bara lyxmarknadens särdrag utan även modedesystemet som helhet, med möjlighet att integrera mer specifika teoretiska och praktiska färdigheter relaterade till Fältet Kommunikation och marknadsföring.

Kursen utforskar på ett synergiskt sätt de kreativa och operativa processerna för företagsledning, som framförallt tar upp dem som vill komma in i arbetslivet med en specialiserad yrkesprofil och att kunna möta referensmarknaderna, i mycket konkurrenskraftiga och förändrade scenarier .... [-]

Italien Rome
December 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Rome, Lazio, Italien
Webbplats
Telefon
+39 06 94800 190