Manuelina Culinary

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Italienska kulinariska program

Manuelina Culinary grundades av Manuelina Director, Melina Puntoriero. Efter att ha arbetat i stor utsträckning i olika kulinariska skolor i Italien och arbetat i forskning och utveckling med många olika kockar, började Melina utforma program som skulle svara på behovet av korta intensiva professionella program som skulle passa kulinariska proffs, liksom matälskare, i området för italienska köket. Våra program har utvecklats med chefs och kulinariska experter i Italien, som har en kombinerad erfarenhet på över 60 år. De är en kulmination av kunskap från yrkesverksamma som är topp i sitt område och uppdateras ständigt för att tillgodose en starkt konkurrenskraftig och föränderlig bransch. Varje program är förankrat i kultur, vetenskap och kreativitet samtidigt som man koncentrerar sig på de grundläggande principerna för smakstruktur och smak. Varje program börjar från grunderna och snabbt accelererar, och så på samma sätt, oavsett tidigare kulinarisk erfarenhet, slutar alla studenter vid samma tidpunkt.

Italienska Culinary Tours

Vår värd är kock Melina Puntoriero från Manuelina Culinary , en internationell kulinarisk skola som huvudsakligen fungerar i Italien men också runt om i världen. Melinas passion för matlagning ligger inte bara i maten själv men den kultur som omger varje ingrediens som behövs för att konstruera ett recept. Hon har spenderat de senaste 6 åren i Italien för att undersöka livsmedel i varje region. Melina har nu ett team kockar under sin vinge, som är högkvalificerade, innovatörer inom sina respektive sektorer och efterfrågade globalt av både företag och privata sektorer av gästfrihet för sina bidrag till köket.

Medan rotad i mat och vin, och dricka och äta är verkligen vår prioritet, är våra turer inte bara det. Arbeta i denna bransch har inneburit att vi har introducerats för några fantastiskt kreativa innovativa människor över hela landet och utifrån ett behov av att dela dem med människor, våra lyxresor föddes och utformade för att se Italien genom ögonen för att avslöja inte bara skönheten på så många ställen osynlig av den vanliga turisten, men för att visa dig varför du inte kan lära sig vara italiensk, men varför du måste leva Italien, spendera tid med sina lokalbefolkningar, uppleva sin skönhet, för att förstå passion bakom denna fantastiska kultur och hur man verkligen uppskattar detta enkla köket.

Vår skillnad

På Manuelina Culinary erbjuder vi kortsiktiga kulinariska program för att tillåta studenter och kockar som inte skulle ha tid att delta i en långvarig kulinarisk kurs. Vi låter studenten lära sig en betydande mängd kunskaper under en kort tidsperiod i små grupper som säkerställer en bekväm läromiljö. Studenter har också en exklusiv tillgång till mycket erfarna kockar som har arbetat för den bästa italienska restaurangen och världsklass laboratorier för att lära sig de senaste trenderna och kulinariska tekniker.

Vi erbjuder resenärer, mat och vin passionerade med en unik upplevelse av Italien, tar dem i områden som tidigare orörd av typiska turist. Vi erbjuder dem en kombination av Michelin Star restaurang i högklass och mindre traditionella arenor. Vi följer också en avslappnad och flexibel resväg som gör att resenärer kan anpassa sin italienska upplevelse.

Hos Manuelina förstår vi dina företags behov och mål, vi har expertkunskap som hjälper dig att uppnå dessa mål. Vi erbjuder expertråd på alla områden av italiensk kultur och vi ser till att vi tar din meny till nästa nivå.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också: