Marist College - Italy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Marist s Branch Campus ligger mitt i den vackra toskanska staden Florens. Det är en fantastisk plats att leva och lära. Florens har varit en inspirationskälla för många besökare, och fortsätter att vara en ledande destination för konstnärer runt om i världen.

Orsaker till varför elever väljer att studera i Florens: - Det är den näst största studera utomlands destination för engelsktalande studenter - Florens är en levande inlärningsmiljö - Det är en global stad med en småstads gemenskap känsla - Florens erbjuder bekväm tillgång till resten Västeuropa - Det är födelseplatsen för renässansen

Studentliv

Livet utanför klassrummet erbjuder en mängd möjligheter för personlig tillväxt och utveckling som stödjer och förbättrar elevernas akademisk erfarenhet. Studenter har möjlighet att gå med i klubbar som baseras på deras intressen, delta i olika program som sträcker sig från kulturell utbildning och nedsänkning till studentens utveckling och medverka i utbildnings resor till andra delar av Italien och dess grannländer.

Den Freshman Florence Experience, kandidat- och magisterprogrammen som en del av deras kulturella nedsänkning har möjlighet att delta i en natt och en dag resa per läsår. Målet med dessa resor är att ge studenterna en möjlighet att uppleva den rika kultur och historia i det omgivande området. Resor kan vara allt från att besöka familjen ägs och drivs ost, parmaskinka och vinäger gårdar i Parma till vandring, segling och simning vid Comosjön i de italienska alperna. Tidigare utflykter har inkluderat besök till Kroatien, Rom, Turin, och Schweiz.

I överensstämmelse med Marist College Mission, känslan av gemenskap och känsla för service till andra är viktigt för oss. Marist-LDM stöder utvecklingen av hela människan: intellektuellt, socialt, fysiskt och andligt. Förutom att göra livslång vänskap med varandra, eleverna har kontakt med många anställda och lärare i både formella och informella sammanhang. Våra program och tjänster är utformade för att främja självinsikt, ledarutveckling, friska beteenden och socialt ansvar samt njutning.

Se skolans Masterprogram » Se Kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Museistudier

Campusstudier Heltid August 2018 Italien Florens

MA i Museum Studies erbjuds av Marist College och Istituto Lorenzo de 'Medici vid Marist-LDM Florens Branch Campus i Italien. Denna grad program har utformats för att uppfylla de akademiska behov kvalificerade studenter från hela [+]

MA i Museum Studies erbjuds av Marist College och Istituto Lorenzo de 'Medici vid Marist-LDM Florens Branch Campus i Italien. Denna grad program har utformats för att uppfylla de akademiska behov kvalificerade studenter från hela världen.

MA i Museum Studies är ett tvärvetenskapligt avancerat utbildningsprogram som syftar till att ge studenterna en förståelse för hur museer verka inom deras sociala och kulturella sammanhang. Rita på lärare från USA, Storbritannien och kontinentala Europa, kurser undervisas med hjälp av olika innovativa metoder, men de delar två grundläggande centrala principer som är inbäddade i programmets filosofi: 1) museer engagemang med allmänheten är av största vikt och 2) museer varierar kraftigt över hela världen och därför måste studeras ur ett internationellt jämförande perspektiv.... [-]


Videoklipp

Marist Italy - Florence Campus Tour