Läs den officiella beskrivningen

Quasar Design University

Om oss

Quasar Design University föddes i Rom 1987, tack vare en grupp av personal och universitetslärare, som ett forsknings- och utbildningsstruktur med inriktning på studier och planering av miljön, produkter och nya former av kommunikation.

Design University

Idag, med över tjugofem års erfarenhet, fortsätter Quasar Design University på sitt uppdrag som en helt självfinansierande och oberoende privat anläggning. Det väljer sin lärare från kända proffs och experter. Det är den ursprungliga författaren av pedagogiska program som är tillämpliga på utbildning som ständigt uppdateras för att effektivt reagera på förändringarna i arbetslivet. Den har en dedikerad personal för att styra och leda arbetet på sina studenter.

Excellence

Den har sin bas i centrum av Rom som kommer med en effektiv och up-to-date utrustning, som välkomnar studenter från hela världen. Viljan att alltid hålla den höga kvaliteten på utbildningen har uppmuntrat koncentration av sin verksamhet i ett center för undervisning och utveckling som integrerar kultur av design i dess olika uttryck.

Kulturella och forskningsverksamhet

Vid sidan av sin huvudsakliga utbildningsverksamhet, Quasar Design universitet ställer upp en pågående arbetet med kulturforskning och främjande syftar till att öka allmänhetens medvetenhet om tvärvetenskapliga teman. Främjande av den italienska kulturen och "Made in Italy" utomlands, deltar i nationella och internationella designtävlingar, organisera utställningar, konferenser och workshops och publicering; mer än tre hundra händelser har haft Quasar Design University som sin huvudperson sedan 1987, och har bidragit till att sprida kunskap och medvetenhet om de teman verkliga och virtuella miljön. Endast som ett exempel, minns vi publikationer om stadsrummet Alberate en romer och Lessico Cittadino; de preliminära projekt för miljö hållbara bostäder skapas i full skala prototyper La Casa New Age och La Casa Armonica, hela vägen upp till QoS - Quasar yttre rymden, en tvärvetenskaplig cykel av föreläsningar, en återkommande möte som är öppet för allmänheten, men också en integrerad del av utbildningen, som ser som sin huvudpersoner viktiga konstnärer och visionära utforskare av vad som ligger bortom den samtida. Yrkesverksamma, konstnärer och aktörer från sektorn uppmanas att bidra till utbildning av studenter, både genom bidrag i klassrummet och delta med elever och lärare i besök eller viktiga händelser.

driftsfält

Inom makro sfär "design och visuell kommunikation", forskning och utbildning fokus på dessa områden: interiör och trädgårdsdesign; omstrukturering och renovering av byggnader; produkt, möbler och utställning design; reklam, förlag och multimedia grafik; digital fotografering och videomaking; webb & interaktionsdesign; 3D-grafik, visuella effekter och animeringar; yacht design.

Typer av kurser

Utbildningen genomförs i program med olika intensitet och varaktighet:

Kandidatexamen (3 år) Yrkesexamen (15 månader) Akademisk master (12 månader) Öppen (av varierande längd)

kvalifikationer som utfärdats

Quasar Design universitet har funnits i över tjugo år som ett officiellt godkänt anläggning för yrkesutbildning. Kvalifikationer och specialiseringar som utfärdas vid slutet av treårs och yrkesinriktade kurser är giltiga på grund av arbete. Dessutom kurser tillåter förvärv av högskolepoäng (ECTS) i enlighet med de pedagogiska regler gäller vid värdinstitutionen i Italien och utomlands.

certifieringar

Kandidatexamen Kurser av akademisk examen släppa Academic Diplom nivå I. yrkeskvalifikationen kurser släpper yrkeskvalifikationer certifikat i Europa.

Academic Masters frisättning av master Diploma nivå I.

sponsorer

Orden för landskapsplanering Arkitekter och naturvårdare i Rom och dess Province Order of Architects i Rom och dess provinsen, förutom kulturella aktiviteter, sponsorer alla Masters: högspecialiserade utbildningar köra för Quasar Design University av ledande experter inom olika områden. Chaos Group Rekommenderade Center Skaparna av V-Ray, den välkända renderingsprogram, rekommenderar Quasar Design University som en utbildning kompetenscentrum.

vägledning

Quasar Design universitetets metod för vägledning har som syftar pekar studenter mot att välja den mest lämpliga utbildning för att utveckla sina individuella färdigheter. Detta uppnås genom en personlig möte där den största uppmärksamhet ägnas åt de sökandes attityder. De Quasar Orienta dagar - som äger rum under hela året - engagera deltagarna för att stimulera kreativa workshops och erbjuder en detaljerad bild av de utbildningar som finns. Med Skolprojekt Quasar Design universitet har en närvaro i höga skolor med särskilda väglednings dagar. Genom sitt deltagande i internationella väglednings utställningar, alla har möjlighet att bli medveten om kvaliteten på utbildningen vid Quasar Design University.

lättnader

Varje år intressant lättnader är reserverade för dem som väljer kurser som Quasar Design University har för avsikt att främja, med tanke på att de är av särskilt intresse för den framtida utvecklingen på arbetsmarknaden eller för att de utgör lovande professionella nischer inom de nya medierna, snabb- växer, men fortfarande inte allmänt känt bland allmänheten. Tack vare avtal med offentliga och privata organ och företag, kan studenter på Quasar Design University utnyttja särskilda lättnader.

graduate karriärer

Den redan stora antalet utexaminerade från Quasar Design University med vilken kontakt upprätthålls utgör ett nätverk inte bara nationellt, men i många länder i världen. Ett antal tidigare studenter har åstadkommit betydande framsteg som bekräftar giltigheten av Quasar metoden. Institutet välkomnar ofta dem tillbaka för att dela sina erfarenheter med sina yngre kollegor som fortfarande tränar, visar dem deras arbete och ger intressanta fallstudier.

Programmen undervisas på:
Engelska
Italienska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Quasar Design University in Rome

Genom lektioner och workshops kommer eleverna att ledas från början idé till prototyp, utveckla konstruktionsmodeller i olika digitala representationer, analysera användn ... [+]

mästare i produktdesign

Genom lektioner och workshops kommer eleverna att ledas från början idé till prototyp, utveckla konstruktionsmodeller i olika digitala representationer, analysera användningen av Nurbs och Mesh modellering av programvara. Under arbetet kommer de behandlar metoder och tekniker för Rapid Prototyping. Den slutliga verkstad, genom att förverkliga olika designteman, gör det möjligt att ställa in designprocessen av industriell design, av den oberoende design och interaktiv design.

Huvudområdena att innehållet i de olika modulerna hör till är:

Marknadsföring; Representation / Modellering / Rapid prototyping; Teknik av material för Design; Verkstäder. ... [-]
Italien Rome
March 2020
Heltid
Deltid
1 - 1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Quasar Design University in Rome

Mästaren i virtuell arkitektur, som har varit igång sedan 1999 och är ständigt uppdateras i enlighet med de metoder och program som bäst svarar mot behoven av visualiseri ... [+]

Mästare i Virtual Architecture

Mästaren i virtuell arkitektur, som har varit igång sedan 1999 och är ständigt uppdateras i enlighet med de metoder och program som bäst svarar mot behoven av visualisering och verifiering, förbereder aktörer inom arkitekturområdet (arkitekter, designers, ingenjörer, lantmätare och liknande yrkeskategorier ) för att visualisera projekt i 3D-grafik, utarbeta den lämpligaste metoden för genomförandet för varje typ av projekt och med hjälp av CAD 2D- och 3D-program och efterproduktion och animeringstekniker. Den slutliga produkten är särskilt sofistikerade och, beroende på avsikten, uppnår total photorealism.

Space och material utvecklas och förkroppsligar arkitektonisk idé. Ljuset blir det väsentliga syntes, materialen är anpassade och utbytas, den virtuella blir ett kraftfullt verktyg för ren experimenterande. Designern föreställer och kontrollerar, analyser och utforskar, identifierar sig med och mäter giltigheten av deras idéer, förutsåg deras förverkligande. Utfallet formar den mest avancerade sättet att statisk och dynamisk kommunikation av projektet med hjälp av de mest up-to-date datorgrafik teknik.... [-]

Italien Rome
March 2020
Heltid
Deltid
1 - 1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Quasar Design University in Rome

Master kommer att ge studenterna: Kompetens i 3DRhino och 3D Orca programvara och reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray och Phoenix) Goda kunskaper i interiöre ... [+]

Master i Yacht Design

Master kommer att ge studenterna: Kompetens i 3DRhino och 3D Orca programvara och reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray och Phoenix) Goda kunskaper i interiörer och exteriörer design och styling allmän förståelse av strukturella problem och byggmaterial och bearbeta Basic av Hydrodinamics och hydrostatisk.

Pedagogiska mål

Utformningen av en yacht helt utvecklad av studenterna är det huvudsakliga målet och uniquess för vårt Master.

Ämnen

Design: typolgies av motor- och segelbåtar, produktions båtar, anpassade båtar Hydrodinamics: grundläggande begrepp 3D Computer Aided Design (CAD): Rhino 3D-program, V-Ray, 3D Studio Max, verkligt flöde och Phoenix programvara 3D Hull Design och Fairing: Orca 3D sjö achitecture programvara, intakta hydrostatiska och stabilitet grundläggande begrepp som utnyttjar Orca 3D ... [-]
Italien Rome
January 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Quasar Design University in Rome

Målet med kursen är att ge studenterna en professionell kunskap om biofilm och TV 3D fält genom undervisning av tekniker som används i stora produktioner som förekommer i ... [+]

Master i Hypergraphics

Målet med kursen är att ge studenterna en professionell kunskap om biofilm och TV 3D fält genom undervisning av tekniker som används i stora produktioner som förekommer i Italien och utomlands.

Läraren personal är gjord av profil personal med erfarenhet av nationella och internationella film- och TV-fältet hög. Lektioner och workshops kommer att äga rum under skapandet av historien till slutbehandlingen av projektet i alla dess detaljer, når förverkligandet av en kommersiell eller en TV-öppningssekvens eller en animation och en Demoreel eller Showreel inklusive övningarna som gjorts under året. Lektionerna kommer att äga rum samtidigt med praktiska workshops med den ständiga närvaron av lärare som kommer att följa och leda studenter, också är långt genom en on-line handledning, i skapandet av varje steg, nå till produktion av kompletta film eller tv-projekt. Företag produktion, animation, postproduktion och digitala visuella effekter under året, kommer att vara värd studenterna för läroplans etapper, för att slutföra det pedagogiska värdet av kursen.... [-]

Italien Rome
March 2020
Heltid
Deltid
1 - 1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Villa Mairea - Donato Locantore, Master in Architettura Virtuale