Raffles Milano Istituto Moda e Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En skola bestående av människor.

RM Istituto Moda e Design Milano har siffrorna att erbjuda en mycket hög profilkurs. Den har erfarenhet inom utbildningssektorn, finansiell och organisatorisk styrka, känslighet för marknadens krav, förmågan att skapa framstående ideer om hur man betalar för utbildning och arbete, idéer och affärer, kreativitet och hållbarhet. Men framförallt har han rätt människor att göra det.

Skolan som nu finns.

Den där du förbereder dig för att möta utmaningar som du ännu inte vet. Den där du kommer att testa dig själv till det yttersta och du kommer att lära dig att spela på banken med känslan av gräns. Den där du talar ditt språk, och även andra 13. Den du kommer aldrig vilja lämna.

RM Istituto Moda e Design Milano

En ny mode- och designskola i Milano? Ja, och han heter RM Istituto Moda e Design Milano . En skola med en icke-traditionell anda och metod. En skola designad för dem som vill se framtiden direkt i ögat. Och framförallt en skola som har samlat omkring sig ett formidabelt lag av lärare, i många fall framstående namn på den internationella scenen för stil och design.

På startlinjen finns de treåriga kurser inom produktdesign, visuell design och modedesign på italienska och engelska och en serie mästare att lära av huvudpersonerna.

Styrkan hos ett nätverk utan gränser

Raffles Milano kommer att stärka det internationella nätverket av Raffles Group, grundat för mer än tjugofem år sedan i Singapore och nu blomstrar, med 26 högskolor i fjorton länder.

Valet att inkludera Milano i namnet speglar spänningen av excellens och djup affinitet med en stad som länge erkänts som en huvudstad i projektkulturen i världen.

En skola som ger mer

Utbildningsmetoden för RM Milan är inspirerad av "renässansverkstaden" och syftar kompassen till effektiviteten av att arbeta på verkliga projekt för riktiga kunder.

Lärare och studenter är omedelbart inblandade i ett förhållande utan separationsväggar. Dialog, sökandet efter nya vägar och master / elevförtroendet är grunden för en individuell tillväxtväg och ett lag som tränar framtiden. Det förbereder sig för att leva det som en naturlig utveckling av nutiden. Eleverna mäter morgondagens smak och drömmar.

En skola som redan är ett jobb

RM är den skola som inte var där men att företag har frågat länge, stark på området att göra inte mindre än kunskapens.

Projekten har ett mål, ett sammanhang, ett lager av resurser, en mängd tidigare erfarenheter, en rad anledningar att födas, och naturligtvis en rad väggar som ska brytas. Så här ökar eleverna varje steg.

Arbetsvärlden ligger vid basen av utbildningsvägarna. I de treåriga kurser lär eleverna genom att göra, med den maximala kopplingen mellan teori och praktik, mellan idé och utförande. I mästaren möter eleverna huvudpersonerna på marknaden i klassrummet och har möjlighet att arbeta tillsammans med dem.

Platser

Milan

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Milan, Lombardiet, Italien