Raffles Milano | Istituto Moda e Design

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

En skola som består av människor.

Raffles Milan har potential att erbjuda en utbildning med hög profil väg: han har erfarenhet inom utbildningssektorn, den finansiella och organisatoriska styrka, känslighet för marknadens behov, förmågan att generera banbrytande idéer om hur man svetsa utbildning och arbete, idéer och företag, kreativitet och hållbarhet. Men framför allt, till rätt personer att göra det.

Skolan är nu.

Den där man förbereder sig för att möta de utmaningar som är fortfarande okänd. Den där du kommer att sätta dig på prov i det extrema och lära sig att spela med sida med känslan av gränser. Den där de talar ditt språk, och även andra 13. Den som du aldrig vill lämna.

Raffles Milan

En ny skola för mode och design i Milano? Ja, och hans namn är Raffles Milan. En skola med en anda och en icke-traditionella metoden. En skola avsedd för dem som vill se framtiden rakt i ögonen. Och framför allt, en skola som har samlats kring honom en formidabel grupp av lärare, i många fall ledande namnen i den internationella scenen i stil och design.

På startlinjen finns det tre år kurser i produktdesign, visuell design och mode design, på italienska och engelska och ett antal master att lära av huvudpersonerna.

Styrkan i ett nätverk utan gränser

Raffles Milan går att stärka det internationella nätverket av Raffles Group, som grundades mer än tjugofem år sedan i Singapore och nu blomstrar, med 26 högskolor i fjorton länder.

Valet att inkludera Milano namn återspeglar strävan efter excellens och djup samhörighet med en stad länge setts som en kulturhuvudstadsprojektet i världen.

En skola som ger mer

Utbildningen metod Raffles Milano är inspirerad av den i "Renaissance verkstad", och peka med kompassen på effektiviteten i arbetet med verkliga projekt för riktiga kunder.

Lärare och elever är nu involverade i ett förhållande utan väggar separation. Dialog, sökandet efter nya vägar och pålitlig lärare / elev är grunden för en väg av personlig utveckling och team som tränar framtiden. Det vill säga, förbereder sig för att leva det som en naturlig utveckling av detta. Studenter vidta de åtgärder som smak och drömmar i morgon.

En skola som redan ett jobb

Raffles Milan är skolan som inte var där, men att företagen har frågat efter, starkare på fältet att göra inte mindre än på den kunskap.

Projekten har ett mål, ett sammanhang, ett lager av resurser, en uppsjö av tidigare erfarenhet att ett antal skäl födas, och naturligtvis ett antal väggar för att bryta. Detta är vad eleverna andas med varje steg.

Arbetslivet är grunden för att lära banor. I Tre års kurser, eleverna lär sig genom att göra, med maximal koppling mellan teori och praktik, mellan idé och utförande. I Master studenter möts i klassrummet marknadsaktörer och har möjlighet att arbeta tillsammans med dem.

Denna skola erbjuder program i:
  • Italienska

Se skolans Masterprogram » Se Kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen I Mode Damkläder

Campusstudier Heltid 10 månader February 2019 Italien Milan

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Kreativitet är att uppleva genom kunskap och utveckling av traditionen. I sin tur traditionen, filtreras genom en modern känsla och att använda sig av ny teknik, förändringar i den nya. Mode fungerar som en återspegling av den samtida och väntan på framtiden, men också som en dröm, som känslor. Det är alltid princip känslor motorn i den kreativa akten. [+]

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Kreativitet är att uppleva genom kunskap och utveckling av traditionen. I sin tur traditionen, filtreras genom en modern känsla och att använda sig av ny teknik, förändringar i den nya. Mode fungerar som en återspegling av den samtida och väntan på framtiden, men också som en dröm, som känslor. Det är alltid princip känslor motorn i den kreativa akten.

professionella möjligheter

Master är utformad för att ansluta sig till arbets verklighet tack vare möjligheten till jämförelse och lärande i direkt kontakt med siffror som spelar centrala roller i företag. Kursen syftar till att utveckla hos eleverna kraften av idéer som en kraft genererande produkter, som går utöver mode kreativitet. Detta är en avancerad utbildning som sätter oss i kontakt med alla aspekter av projektet, från tanke till förverkligande, från presentationen till kommunikation. Vid slutet av kursen, deltagarna är redo att integrera effektivt i företag.... [-]


Magisterexamen I Modeherrkläder

Campusstudier Heltid 10 månader February 2019 Italien Milan

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Mode är utbildning inom skönhet, förmåga att uttrycka tankar och känslor, den mest direkta manifestationen av den samtida. Färger, former och material i perfekt harmoni. Det är den livligaste konstformer, som lever människor i verkliga livet. Som i en stor pjäs, är iscensättning avgörande i spelet av förförelse, men partiet kan inte stå för det hela. För att kunna vinna tillbaka en alltmer stressade konsumenter och förmodligen förvirrad, måste du återgå till ämnet genom djupgående teknisk utbildning. [+]

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Mode är utbildning inom skönhet, förmåga att uttrycka tankar och känslor, den mest direkta manifestationen av den samtida. Färger, former och material i perfekt harmoni. Det är den livligaste konstformer, som lever människor i verkliga livet. Som i en stor pjäs, är iscensättning avgörande i spelet av förförelse, men partiet kan inte stå för det hela. För att kunna vinna tillbaka en alltmer stressade konsumenter och förmodligen förvirrad, måste du återgå till ämnet genom djupgående teknisk utbildning.... [-]


Magisterexamen I Produktdesign

Campusstudier Heltid 10 månader September 2018 Italien Milan

Tio extra månader. Tio internationella designers i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Eftersom designprojekt som verkar ha alla referenser, inte test av marknaden gå? Det är receptet för framgång? Svaret är: det finns inga recept. Det finns talang, energi, allvaret i projektet. Det finns förståelse för komplexiteten i världen, och förmågan att modellera sig på den. Det uthållighet, analys och lärande. [+]

Tio extra månader. Tio internationella designers i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Eftersom designprojekt som verkar ha alla referenser, inte test av marknaden gå? Det är receptet för framgång? Svaret är: det finns inga recept. Det finns talang, energi, allvaret i projektet. Det finns förståelse för komplexiteten i världen, och förmågan att modellera sig på den. Det uthållighet, analys och lärande.

professionella möjligheter

Master är utformad för att överföra eleverna en "metod Toolbox" verktyg och färdigheter som sätter dem i stånd att på ett effektivt sätt utforma produkter i ett mycket brett spektrum av branscher.... [-]


Magisterexamen I Reklam

Campusstudier Heltid 10 månader September 2018 Italien Milan

Tio extra månader. Tio toppnivå organ i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Monoliten sönder. Reklamen är ute efter nya sätt att nå människor som är mer fokuserad och förberedd än tidigare. En gång fanns det en hel del pengar och få resurser. Idag är precis tvärtom, och den fasta block av regler och metoder i det förflutna måste snabbt hoppa till en annons som gör vätska för att passa i alla fronter som tillhandahålls av teknik. [+]

Tio extra månader. Tio toppnivå organ i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Monoliten sönder. Reklamen är ute efter nya sätt att nå människor som är mer fokuserad och förberedd än tidigare. En gång fanns det en hel del pengar och få resurser. Idag är precis tvärtom, och den fasta block av regler och metoder i det förflutna måste snabbt hoppa till en annons som gör vätska för att passa i alla fronter som tillhandahålls av teknik.

professionella möjligheter

Vi tillverkar inte artister teoretiska vägar byggda på annat håll och av andra, men aktiva tolkar, effektiva och ansvariga, kunna ta på alla stadier av utveckling av idén, från den korta till scenen för att utfärda och samla feedback. Vid slutet av kursen arbetar i stora internationella och nationella grupper, tjänsteföretag, konsultföretag, och även icke-statliga organisationer och forskningsinstitut. Så hur kan de ta upp utmaningen och starta eget företag.... [-]


Magisterexamen I Visuell Design

Campusstudier Heltid 10 månader September 2018 Italien Milan

Tio extra månader. Tio stora klassrumsstudier, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Om världen är en geografi kommunicerande kärl, vilka verktyg som vi måste se till att meddelanden inte går förlorade på vägen? Visual Design är disciplin som designar stora flöden av information och innehåll. Varje tecken, följt av en reaktion. Vid varje steg, efter ett utbyte. Det viktiga är att vara konstruktiv, rättvis och intressant. [+]

Tio extra månader. Tio stora klassrumsstudier, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Om världen är en geografi kommunicerande kärl, vilka verktyg som vi måste se till att meddelanden inte går förlorade på vägen? Visual Design är disciplin som designar stora flöden av information och innehåll. Varje tecken, följt av en reaktion. Vid varje steg, efter ett utbyte. Det viktiga är att vara konstruktiv, rättvis och intressant.

professionella möjligheter

De visuella designers är anställda inom de sektorer där företagen avser en publik, som ledare, produktbolag, nystartade. Och naturligtvis industrin design och kommunikation, frilans, eller i galaxen studier och lokala myndigheter och internationella grafisk design, branding, reklam, digital och tjänstedesign. Från gränssnittet för en bankomat till TV teman, från förpackningar av kex för fortkörning böter, från tidningarna som vi läser i de händelser som vi deltar, till strumpor vi bär, är världens en stor möjligheter gruvprojekt.... [-]


MA I Fotografi

Campusstudier Heltid 10 månader September 2018 Italien Milan

Tio extra månader. Tio yrkesverksamma internationell fotografi i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Fotografering medel föreslår en världsmodell nyttig och intressant, berättar verkligheten hjälper oss att älska det. Fotografen är inte längre ett jobb för hantverkare. Den digitala tekniken leder honom till "skaka av" den tekniska besatthet till förmån för en allt mer bundna logik för att kunna se, att veta hur man ska tolka och för att kunna berätta. [+]

Tio extra månader. Tio yrkesverksamma internationell fotografi i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Fotografering medel föreslår en världsmodell nyttig och intressant, berättar verkligheten hjälper oss att älska det. Fotografen är inte längre ett jobb för hantverkare. Den digitala tekniken leder honom till "skaka av" den tekniska besatthet till förmån för en allt mer bundna logik för att kunna se, att veta hur man ska tolka och för att kunna berätta.

professionella möjligheter

Fotografen måste vara en aktiv aktör, effektiv och medveten om den samtida världen. Och så lektionerna bygger på permanent uppdateringslogik. Den skicklighet, erfarenhet och förmåga att bryta mönster av lärare som deltar säkerställa en hög profil träning. I slutet av där eleverna har möjlighet att hitta professionella positioner i världen av visuell produktion både nationellt och internationellt inom olika områden av kommunikation och bilden stilla och rörelse till berättande, från reklam till företagsmiljöer.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Via Felice Casati, 16
Milan, Lombardy, 20124 IT
Sociala medier