Read the Official Description

En skola bestående av människor.

RM Istituto Moda e Design Milano har siffrorna att erbjuda en mycket hög profilkurs. Den har erfarenhet inom utbildningssektorn, finansiell och organisatorisk styrka, känslighet för marknadens krav, förmågan att skapa framstående ideer om hur man betalar för utbildning och arbete, idéer och affärer, kreativitet och hållbarhet. Men framförallt har han rätt människor att göra det.

Skolan som nu finns.

Den där du förbereder dig för att möta utmaningar som du ännu inte vet. Den där du kommer att testa dig själv till det yttersta och du kommer att lära dig att spela på banken med känslan av gräns. Den där du talar ditt språk, och även andra 13. Den du kommer aldrig vilja lämna.

RM Istituto Moda e Design Milano

En ny mode- och designskola i Milano? Ja, och han heter RM Istituto Moda e Design Milano . En skola med en icke-traditionell anda och metod. En skola designad för dem som vill se framtiden direkt i ögat. Och framförallt en skola som har samlat omkring sig ett formidabelt lag av lärare, i många fall framstående namn på den internationella scenen för stil och design.

På startlinjen finns de treåriga kurser inom produktdesign, visuell design och modedesign på italienska och engelska och en serie mästare att lära av huvudpersonerna.

Styrkan hos ett nätverk utan gränser

Raffles Milano kommer att stärka det internationella nätverket av Raffles Group, grundat för mer än tjugofem år sedan i Singapore och nu blomstrar, med 26 högskolor i fjorton länder.

Valet att inkludera Milano i namnet speglar spänningen av excellens och djup affinitet med en stad som länge erkänts som en huvudstad i projektkulturen i världen.

En skola som ger mer

Utbildningsmetoden för RM Milan är inspirerad av "renässansverkstaden" och syftar kompassen till effektiviteten av att arbeta på verkliga projekt för riktiga kunder.

Lärare och studenter är omedelbart inblandade i ett förhållande utan separationsväggar. Dialog, sökandet efter nya vägar och master / elevförtroendet är grunden för en individuell tillväxtväg och ett lag som tränar framtiden. Det förbereder sig för att leva det som en naturlig utveckling av nutiden. Eleverna mäter morgondagens smak och drömmar.

En skola som redan är ett jobb

RM är den skola som inte var där men att företag har frågat länge, stark på området att göra inte mindre än kunskapens.

Projekten har ett mål, ett sammanhang, ett lager av resurser, en mängd tidigare erfarenheter, en rad anledningar att födas, och naturligtvis en rad väggar som ska brytas. Så här ökar eleverna varje steg.

Arbetsvärlden ligger vid basen av utbildningsvägarna. I de treåriga kurser lär eleverna genom att göra, med den maximala kopplingen mellan teori och praktik, mellan idé och utförande. I mästaren möter eleverna huvudpersonerna på marknaden i klassrummet och har möjlighet att arbeta tillsammans med dem.

Programs taught in:
Italienska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

RM Istituto Moda e Design Milano

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon ha ... [+]

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Kreativitet är att uppleva genom kunskap och utveckling av traditionen. I sin tur traditionen, filtreras genom en modern känsla och att använda sig av ny teknik, förändringar i den nya. Mode fungerar som en återspegling av den samtida och väntan på framtiden, men också som en dröm, som känslor. Det är alltid princip känslor motorn i den kreativa akten.

professionella möjligheter

Master är utformad för att ansluta sig till arbets verklighet tack vare möjligheten till jämförelse och lärande i direkt kontakt med siffror som spelar centrala roller i företag. Kursen syftar till att utveckla hos eleverna kraften av idéer som en kraft genererande produkter, som går utöver mode kreativitet. Detta är en avancerad utbildning som sätter oss i kontakt med alla aspekter av projektet, från tanke till förverkligande, från presentationen till kommunikation. Vid slutet av kursen, deltagarna är redo att integrera effektivt i företag.... [-]

Italien Milan
February 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
RM Istituto Moda e Design Milano

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon ha ... [+]

Tio extra månader. Tio toppnivå lärare i klassrummet, en i månaden. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Mode är utbildning inom skönhet, förmåga att uttrycka tankar och känslor, den mest direkta manifestationen av den samtida. Färger, former och material i perfekt harmoni. Det är den livligaste konstformer, som lever människor i verkliga livet. Som i en stor pjäs, är iscensättning avgörande i spelet av förförelse, men partiet kan inte stå för det hela. För att kunna vinna tillbaka en alltmer stressade konsumenter och förmodligen förvirrad, måste du återgå till ämnet genom djupgående teknisk utbildning.... [-]

Italien Milan
February 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
RM Istituto Moda e Design Milano

Tio extra månader. Tio internationella designers i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raf ... [+]

Tio extra månader. Tio internationella designers i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Eftersom designprojekt som verkar ha alla referenser, inte test av marknaden gå? Det är receptet för framgång? Svaret är: det finns inga recept. Det finns talang, energi, allvaret i projektet. Det finns förståelse för komplexiteten i världen, och förmågan att modellera sig på den. Det uthållighet, analys och lärande.

professionella möjligheter

Master är utformad för att överföra eleverna en "metod Toolbox" verktyg och färdigheter som sätter dem i stånd att på ett effektivt sätt utforma produkter i ett mycket brett spektrum av branscher.... [-]

Italien Milan
September 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
RM Istituto Moda e Design Milano

Tio extra månader. Tio toppnivå organ i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. ... [+]

Tio extra månader. Tio toppnivå organ i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Monoliten sönder. Reklamen är ute efter nya sätt att nå människor som är mer fokuserad och förberedd än tidigare. En gång fanns det en hel del pengar och få resurser. Idag är precis tvärtom, och den fasta block av regler och metoder i det förflutna måste snabbt hoppa till en annons som gör vätska för att passa i alla fronter som tillhandahålls av teknik.

professionella möjligheter

Vi tillverkar inte artister teoretiska vägar byggda på annat håll och av andra, men aktiva tolkar, effektiva och ansvariga, kunna ta på alla stadier av utveckling av idén, från den korta till scenen för att utfärda och samla feedback. Vid slutet av kursen arbetar i stora internationella och nationella grupper, tjänsteföretag, konsultföretag, och även icke-statliga organisationer och forskningsinstitut. Så hur kan de ta upp utmaningen och starta eget företag.... [-]

Italien Milan
September 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
RM Istituto Moda e Design Milano

Tio extra månader. Tio stora klassrumsstudier, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutl ... [+]

Tio extra månader. Tio stora klassrumsstudier, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Om världen är en geografi kommunicerande kärl, vilka verktyg som vi måste se till att meddelanden inte går förlorade på vägen? Visual Design är disciplin som designar stora flöden av information och innehåll. Varje tecken, följt av en reaktion. Vid varje steg, efter ett utbyte. Det viktiga är att vara konstruktiv, rättvis och intressant.

professionella möjligheter

De visuella designers är anställda inom de sektorer där företagen avser en publik, som ledare, produktbolag, nystartade. Och naturligtvis industrin design och kommunikation, frilans, eller i galaxen studier och lokala myndigheter och internationella grafisk design, branding, reklam, digital och tjänstedesign. Från gränssnittet för en bankomat till TV teman, från förpackningar av kex för fortkörning böter, från tidningarna som vi läser i de händelser som vi deltar, till strumpor vi bär, är världens en stor möjligheter gruvprojekt.... [-]

Italien Milan
September 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
RM Istituto Moda e Design Milano

Tio extra månader. Tio yrkesverksamma internationell fotografi i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna ... [+]

Tio extra månader. Tio yrkesverksamma internationell fotografi i klassrummet, en per månad, med sina nyckeltal. Tio unika möjligheter att lära direkt från huvudpersonerna. Mästaren Raffles Milan. Slutligen någon har tänkt på det. Varför?

Fotografering medel föreslår en världsmodell nyttig och intressant, berättar verkligheten hjälper oss att älska det. Fotografen är inte längre ett jobb för hantverkare. Den digitala tekniken leder honom till "skaka av" den tekniska besatthet till förmån för en allt mer bundna logik för att kunna se, att veta hur man ska tolka och för att kunna berätta.

professionella möjligheter

Fotografen måste vara en aktiv aktör, effektiv och medveten om den samtida världen. Och så lektionerna bygger på permanent uppdateringslogik. Den skicklighet, erfarenhet och förmåga att bryta mönster av lärare som deltar säkerställa en hög profil träning. I slutet av där eleverna har möjlighet att hitta professionella positioner i världen av visuell produktion både nationellt och internationellt inom olika områden av kommunikation och bilden stilla och rörelse till berättande, från reklam till företagsmiljöer.... [-]

Italien Milan
September 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Via Felice Casati, 16
Milan, Lombardy, 20124 IT
Social Media