University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

För att garantera hög kvalitet på utbildningsprogrammen som erbjuds av School of Economics och den internationella standarden bedrivs forskning, har det en uppsättning antal nya inskrivningar varje år. För närvarande cirka 4.000 studenter är inskrivna. Undervisnings- och forskningsaktiviteter i School of Economics är strukturerade för att stimulera ett aktivt och fortlöpande deltagande av studenterna, också genom direkt och personlig rapport med universitetsföreläsningar. Forskning, tillsammans med kulturellt och vetenskapligt utbyte, samordnas av fyra avdelningar och en interdepartemental Centre.

Campus värd flera anläggningar såsom en fakultet bibliotek, ett språklaboratorium, en presstjänsten, en student informationscenter, en Socrate-Erasmus kontor, en databehandlingstjänst, flera smörgåsbarer och matsalar. Dessutom en anställning helpdesk för doktorander - har Desk Imprese- inrättats för att bistå examen och doktorander hitta praktikplatser och sysselsättning.

PRAKTISK INFORMATION

Italienska städer är fortfarande full av många små specialbutiker även om det finns ett växande antal stormarknader och köpcentrum som förekommer i och omkring städerna.

Om du är shopping för mat, ta reda på vilken dag är det marknad i staden och njuta av en riktig italiensk upplevelse av att köpa din färsk frukt och grönsaker, kött, ost, livsmedel samt ett brett utbud av hushållsprodukter till rimliga priser.

Du kommer utan tvekan att njuta av att köpa italiensk mat, men om du ibland längtar efter mat hemifrån, stormarknader bär nu en rad icke italiensk mat och några specialbutiker finns i städerna. Om du handlar för kläder, tillbehör eller andra föremål, kommer stora städer har varuhus men de flesta italienare fortfarande föredrar att handla i små specialbutiker och butiker där de får större uppmärksamhet och en mer personlig service.

Med tanke på boende, mat, telefon, lokala resor och fritid kostnader, ska eleverna överväga en månadsbudget på 700-900 euro, beroende på platsen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Master of Science i European Economy och Business Law

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Italien Rome

Kursen i European Economy och Business Law, helt ges på engelska, har för avsikt att utbilda studenter för att arbeta med en konkurrensfördel när det gäller ekonomi och lagstiftning. [+]

Vår Civilingenjör i European Economy och affärsjuridik, , Är ett tvåårigt program som ger studenterna en konkurrensfördel när det gäller ekonomi, EU-institution förvaltning och reglering av marknaden.

MSC är inriktad på studenter från olika bakgrunder. Med sin tvärvetenskapliga, praktiskt tillvägagångssätt och interaktiva undervisningsmetoder, syftar programmet till att utveckla avancerade kunskaper och färdigheter.

Syftet med programmet är att möta efterfrågan på ekonomiska och verksamhetskompetens med ett europeiskt fokus på: - EU: s institutioner och internationella organisationer - Forskningsinstitutioner - regeringen och icke-statliga organ - Business konsultföretag - nationella och lokala offentliga förvaltningar.... [-]