Läs den officiella beskrivningen

Schweiziska School of Management, Rom, Italien The Magic händer i Rom! Den schweiziska School of Management är en fullt ackrediterad privat högskola ligger på University of Washington campus i Roms historiska centrum. Vi har en heterogen studentkår som kommer från hela världen, studera våra ackrediterade Masters och Bachelors of Business Administration utbildningsprogram. Ackrediteringar: SSM är en UNESCO / International Association of Universities godkänd skola SSM är ackrediterade genom IACBE SSM är en kvalitetscertifierad institution för högre eduation, certifierad av EduQua SSM är en ackrediterad institution av US Department of Veterans Affairs På den schweiziska School of Management vårt mål är att stimulera din törst efter kunskap, bygga upp ditt självförtroende och ger dig innovativa klasser och snabb material. Vi erbjuder ett stort utbud av akademiska och professionella kurser och program. En framgångsrik karriär kräver en solid grund av affärskunskap. Det är därför vi inte bara effektivt lära näringslivet fundamenta, men gå ett steg längre för att säkerställa utvecklingen av din ledarskapsförmåga. Vårt fokus är att ge studenterna en verklig upplevelse i klassrummet. På SSM du simulera de verkliga utmaningarna som du uppmanas att analysera data, utveckla alternativ, göra och försvara era rekommendationer och köra möter företagsledare. Vi lyckas med detta mål genom att inte bara använder fallstudier men också med extra internationella lärare, som berikar våra kurser med verkliga livserfarenhet förbereda dig för den verkliga näringslivet bättre än någon föreläsning baserat program någonsin kunde. Vi väver företagsbesök, gästföreläsare och talare från industrin eller ämnesområdet hela vårt kursutbud. Dessutom varje kurs innefattar sammanlänkning av ett ledarskap, etisk och entreprenörs komponent som gör det möjligt för kandidaterna att förvandla koncept till beslut, kunskap i handling och idéer till förändring ger möjlighet att tillämpa vad du har lärt dig i klassen till det verkliga livet. I varje klass, kommer vi att öppna ditt sinne för hur näringslivet verkligen fungerar, kommer vi att bidra till din professionellt utseende och beteende. Vårt omfattande läroplan stöds ytterligare genom att betona praktiska färdigheter såsom presentation och tala inför publik, kulturell känslighet och lagarbete. Efter examen med vår internationellt erkänd examen våra studenter; kommandot ett brett tillämpningsområde internationella koncepten, tänka strategiskt, förstår konsten att motivation och har förmågan att genomföra oberoende affärsanalys och ram lösningar på komplexa affärsproblem. Vi välkomnar dig att se vår hemsida som vi är övertygade om att du hittar en SSM examen kommer att ge dig en unik och värdefull utbildning för att hjälpa dig att uppnå dina högsta karriärmål.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Swiss School of Management, Rome Italy

Denna unika masterprogrammet är en i sitt slag. Den skiljer sig från andra lyx Management program, som har en stark komponent i parctical frågor, som omfattar inte bara f ... [+]

Master of Lyx Management, Innovation och Branding

Trots den globala ekonomiska krisen, är försäljningen av lyxvaror svallande över hela världen. Mer än en symbol, lyxvaror indikerar framgång, fördel, privilegium, smak och drömmar. Den lyxiga marknaden är beroende av chefer att förstå, steward, och odla denna unika sektor.

Vår Master i lyx Management var Innovation och branding speciellt framtagen för studenter som strävar efter att karriärer i lyx hantering sektorn dagens dynamiska, globala marknaden.

Förstå dynamiken och egenheter lyx förvaltning betalar en särskild uppmärksamhet åt framtiden är i fokus för denna Master.

Programmet awards 60 hp inom ett helt läsår. Den har företagsbesök av de stora märkena och lyxvaror producenter i Italien, gästföreläsare, vetenskaplig forskning och fältresor och Leadershp utbildning. Programmet kommer att genomföras på engelska. Fakulteten består av internationella proffs som baseras i staden Rom eller nära den.... [-]

Italien Rome
October 2019
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Swiss School of Management - Commencement 2011

Swiss School of Management - Commencement 2012

Swiss School of Management - Adventure Day

Forensic Studies in Italy

Swiss School of Management, Rome
Address
Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95
00186 Rome, Lazio, Italien
Webbplats
Telefon
+39 338 778 44 37