Swiss School of Management, Rome Italy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Swiss School of Management, Rom, Italien

Magin händer i Rom!

Swiss School of Management är ett fullständigt ackrediterat privat institut för högre utbildning som ligger på University of Washingtons campus i Roms historiska stadskärna. Vi har en mångfald studentorganisation som kommer från hela världen och studerar våra ackrediterade magisterexamen.

ackrediteringar:

SSM är en UNESCO / International Association of Universities-godkänd skola

SSM är ackrediterat av IACBE USA.

SSM är en kvalitetscertifierad institution för högre utbildning, certifierad av EduQua

SSM är en ackrediterad institution av US Department of Veterans Affairs

På Swiss School of Management är vårt mål att stimulera din törst efter kunskap, bygga ditt förtroende och ge dig innovativa klasser och snabbt material. Vi erbjuder ett stort utbud av akademiska och professionella kurser och program. En framgångsrik karriär kräver en solid grund för företagskunskap. Det är därför vi inte bara lär ut verksamhetsgrunderna, utan går ett steg längre för att säkerställa utvecklingen av dina ledarförmågor.

Vårt fokus är att ge eleverna en verklig upplevelse i klassrummet. På SSM kommer du att simulera de verkliga utmaningar som företagsledare möter när du kallas för att analysera data, utveckla alternativ, göra och försvara dina rekommendationer och utföra. Vi lyckas med detta mål genom att inte bara använda fallstudier utan också ha extraordinära internationella fakultetsmedlemmar, som berikar våra kurser med verklig erfarenhet som förbereder dig för den verkliga världen av företag bättre än något föreläsningsbaserat program någonsin kunde.

Vi väver företagsbesök, gästföreläsare och talare från branschen eller studiefältet genom hela vårt kurserbjudande. Dessutom inkluderar varje kurs sammankoppling av en ledarskap, etisk och entreprenörskomponent som gör det möjligt för kandidater att förvandla koncept till beslut, kunskap till handling och idéer till förändring som ger möjlighet att tillämpa det du har lärt dig i klassen på verkliga livet. I varje klass öppnar vi ditt sinne för hur affärsvärlden verkligen fungerar, vi kommer att bidra till ditt professionella utseende och beteende.

Vår omfattande läroplan stöds ytterligare genom att betona praktiska färdigheter som presentation och offentligt talande, kulturell känslighet och teamwork. Efter examen med vår internationellt erkända examen våra studenter; leda ett brett utbud av internationella ledningskoncept, tänka strategiskt, förstå motivationen och ha förmågan att göra oberoende affärsanalys och ramlösningar på komplexa affärsproblem.

Vi välkomnar dig att besöka vår webbplats http: /ssm.swiss, eftersom vi är övertygade om att du kommer att upptäcka att en SSM-examen kommer att ge dig en unik och värdefull möjlighet till utbildning för att hjälpa dig att uppnå dina högsta karriärförsök.

Platser

rom

Swiss School of Management, Rome

Address
Swiss School of Management
c/o University of Washington Rome Center
Piazza del Biscione 95

00186 rom, Lazio, Italien
Telefon
+39 338 778 44 37

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar