STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Ett nytt koncept av skolan

Om oss

Skolans Unika koncept härrör från kombinationen av akademiska föreläsningar i kurser och arbete med autentiska projekt med kunder och leverantörer

- platsbesiktningar och erfarenheter på plats - tillsammans med besök på workshops, laboratorier, fabriker och butiker. Kurserna tar hänsyn till resultaten av den viktigaste internationella akademiska forskningen med vittnesmål från världsberömda designers och arkitekter. Nästan alla nya idéer inspireras av konstverk och deras konstnärer. Förutom vetenskapliga och praktiska aktiviteter läser vi tillsammans och vi diskuterar texter om filosofi, artister, aktuella affärer och de senaste tendenser inom design och arkitektur.

Vårt firma är en arkitektur och designstudio i Florens. Vi valde denna stora stad av många skäl.

Först och främst, eftersom Florens centrala läge gör att vi kan besöka, studera och arbeta i många andra städer som Milano, Rom och Venedig, där vi har utvecklat intensiva arbetsförhållanden. Faktum är att Florens geografiska läge ger snabb och enkel tillgång till alla delar av Italien.

För det andra, för att italiensk internationell design härstammar här, där det mest intressanta historiska sammanhanget möttes med en framtidsvision.

För det tredje, eftersom det är den mest känslomässiga staden i Italien.

Dessutom ligger vår plats i "Via degli Artisti", det stora konstnärskvarteret som är känt för sin historia av konstnärlig produktion.

Specifikationen för våra kurser är att de kombinerar undervisning och internationell arbetserfarenhet med teoretiska föreläsningar.

Genom en praktisk arbetsmetod och stadsbesök med design på plats lär våra professorer olika aspekter som är inblandade i projektutveckling inom både design (möbler och inredning) och arkitektur.

LÄR DET, GÖR DET

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Italienska

Se skolans Masterprogram » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:


Magister i inrikes

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Italien Florence

Vakna upp till skönhet fokuserar på de stora frågorna om "Skönhet" och dess identitet med avancerade metoder i designkompositionen. Efter en introduktion till platsplanering expanderar kursen på flera teman som hem, gröna utställningsplatser, internationellt showroom, hållbara kontor och andliga utrymmen som avgränsar uttrycket för en djupgående kunskap om rymden, formerna och ljuset som verktyg för uttrycket av vårt inre och kunden. [+]

Mästaren fokuserar på de stora frågorna om "Skönhet" och dess identitet med avancerade metoder i designkomposition. Efter en introduktion till platsplanering expanderar kursen på flera teman som hem, gröna utställningsplatser, internationellt showroom, hållbara kontor och andliga utrymmen som avgränsar uttrycket för en djupgående kunskap om rymden, formerna och ljuset som verktyg för uttrycket av vårt inre och kunden.

Skissa: Se djupt i din kreativitet

Kursen syftar till att hjälpa oss att förstå de centrala delarna i internationella mallprojekt. Genom en snabb ritning av de grundläggande elementen i form, absorberar vi eller uttrycker kärnan i designidéerna.

Internationell Ritning... [-]

Kontakt

Studium Architecturae Florence Design School

Hemsida https://www.studiumarchitecturae.com/florence-design-school
Telefonnummer + 39 055 2692248