STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skönhet att utmana världen. TROR DU PÅ DET?

Om oss

Skolans Unika koncept härrör från kombinationen av akademiska föreläsningar i kurser och arbete med autentiska projekt med professionella och leverantörer. Allting för att subvert världen varje dag, varje timme.

- platsbesiktningar och erfarenheter på plats - tillsammans med besök på workshops, laboratorier, fabriker och butiker. Kurserna tar hänsyn till resultaten av den viktigaste internationella akademiska forskningen med vittnesmål från världsberömda designers och arkitekter. Nästan alla nya idéer inspireras av konstverk och deras konstnärer. Förutom vetenskapliga och praktiska aktiviteter läser vi tillsammans och vi diskuterar texter om filosofi, artister, aktuella affärer och de senaste tendenser inom design och arkitektur.

Vårt firma är en arkitektur och designstudio i Florens. Vi valde denna stora stad av många skäl.

Först och främst, eftersom Florens centrala läge gör att vi kan besöka, studera och arbeta i många andra städer som Milano, Rom och Venedig, där vi har utvecklat intensiva arbetsförhållanden. Faktum är att Florens geografiska läge ger snabb och enkel tillgång till alla delar av Italien.

För det andra, för att italiensk internationell design härstammar här, där det mest intressanta historiska sammanhanget möttes med en framtidsvision.

För det tredje, eftersom det är den mest känslomässiga staden i Italien.

Dessutom ligger vår plats i "Via degli Artisti", det stora konstnärskvarteret som är känt för sin historia av konstnärlig produktion.

Specifikationen för våra kurser är att de kombinerar undervisning och internationell arbetserfarenhet med teoretiska föreläsningar.

Genom en praktisk arbetsmetod och stadsbesök med design på plats lär våra professorer olika aspekter som är inblandade i projektutveckling inom både design (möbler och inredning) och arkitektur.

LÄR DET, GÖR DET

Platser

florens

Studium Architecturae Florence Design School

Telefon
+ 39 055 2692248

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium