Unitelma Sapienza

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Rome Sapienza Unitelma Studies, Grundades 2004 under ministerbeslutet av den 17 april 2003, det tillstånd att utfärda akademiska examina har rättslig status.

Unitelma Wisdom, med hjälp av metoder och avancerad informationsteknik i distansundervisning främjar forskning, undervisning och utbildning, kunna kombinera juridiska kunskaper, ekonomiska och ledarskap som behövs för att köra organisationer och komplexa affärssystem i den så kallade "samhället kunskap ".

Unitelma Sapienza stöder tillgång till högre utbildning, utan begränsningar utrymme, tid, studenter, ungdomar, arbetare och professionella.

Unitelma Sapienza genomför utbildning och pedagogiska aktiviteter för grund- och magisterexamen i juridiska och ekonomiska området; aktiv befälhavare I och II-nivå i de rättsliga och ekonomiska områdena utbildning, hälsa, teknisk utveckling, den offentliga förvaltningen och genomför utbildning och repetitionskurser för olika yrken.

Unitelma Sapienza antar en utbildningsmodell som låter dig följa flitigt studenter under utbildning (inledande orientering verkstäder för kompetensutveckling, webinars, handledning).

STRUKTUR OCH ORGANISATION

forskningsanläggning och undervisning

Institutionen för juridiska och ekonomiska vetenskaper

Struktur och administrativa organisation

Generaldirektoratet organisatoriska områden Institutionerna och finans Administration och personalresurser studentservice ICT Konventioner och konstruktion utbildning Samordning av undervisning och internationella relationer ekonomisk styrning och övervakning av undervisning organisatoriska enheter Mottagning och utvärdering elev ingång Forskning och kvalitet Post och digital dokumentation Kommunikation, marknadsföring och sociala nätverk administrativa handlingar och konventionella förfaranden handledning process

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk
  • Italienska

Se Online MA » Se Online Magisterexamen » Se Health Kurser »

Kontakt
Besöksadress
Viale Regina Elena, 295
00161 Rome (Italy)

Rome, Lazio, IT
Sociala medier
Besöksadress
Spain Online, ES
Besöksadress
Mexico Online, MX
Besöksadress
Australia Online, AU
Besöksadress
USA Online, US
Besöksadress
Canada Online, CA
Besöksadress
Spain Online, ES
Besöksadress
Mexico Online, MX
Besöksadress
Australia Online, AU
Besöksadress
USA Online, US
Besöksadress
Canada Online, CA