University of Siena

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den University of Siena utmärkelser grundnivå, avancerad nivå och enstaka långa cykel grader inom följande områden: ekonomi, Apotek, juridik, teknik, konst och humaniora, konst och humaniora i Arezzo, medicin och kirurgi, matematisk, Fysikaliska och naturvetenskap och statsvetenskap, samt som flera interfaculty grader. Bland dessa grader, är en kandidat och nio Mästaren undervisas helt på engelska.

Undervisningen verksamhet University of Siena's kurser första och andra genomförs i allmänhet i ett av de femton avdelningar. Forskarutbildning vid University of Siena utförs i forskarskolor, masterprogram, utbildning, kvalificerad utbildning och repetitionskurser och sommarskolor, medan forskarutbildning sker i forskarskolorna.

Studera vid universitetet i Siena

Studenter i Siena kan vara en del av en verklig gemenskap av människor som motiveras av en törst efter kunskap och lärande, med uppmärksam och tillgänglig akademisk personal och många innovativa tjänster till sitt förfogande.

Den noggrann organisation av undervisning, till kvaliteten på lektionerna (som kontrolleras regelbundet), de tjänster underlättar studera exempelvis effektiva och välorganiserade bibliotek och laboratorier, samt den välkomnande, orientering och kontinuerliga handledningsverksamhet, stöd till funktionshindrade studenter och de i svårigheter är bara några av universitetet i Siena starka punkter.

Universitetet i Siena driver 38 första utbildningsprogram cykel, 1 enda cykel utbildningsprogrammet, 4 enda cykelexamensprogram inom medicin och farmaci regleras av EU-direktiv och 29 andra program högskoleexamen.

Eleverna kan också välja från ett brett utbud av forskarutbildningskurser, bland annat doktorsexamen program, specialisering skolor och masterprogram, den senare är utformad för att erbjuda en särskild utbildning i de mest innovativa sektorerna.

Internationell Dimension

  • 315 europeiska universitet har samarbetsavtal inom området för programmet för livslångt lärande / Erasmus-projektet
  • 300 Erasmus utländska stipendier och cirka 30 Erasmus praktik stipendier delas varje år
  • 239 universitet i Europa, Afrika, Latinamerika, Kanada, Ryssland, Japan, Mellanöstern, instruktions-vetenskapliga samarbetsavtal USAoch Vietnamhave
  • 72 utländska universitet har samarbetsavtal för internationella doktorsexamina
  • 20 utländska universitet har samarbetsavtal för internationell magisterexamen
  • 40 stipendier för utländska studier och forskning för studenter, akademiker, forskare och doktorander vid universiteten i Australien, Brasilien, Kanada, Chile, Ryssland, Tyskland, Japan, Mexiko, Peru, Great Britainand den USAare delas ut varje år

Tio skäl att studera vid universitetet i Siena

1. Först bland italienska universitet

University of Siena går tillbaka till 1240. En av de äldsta universiteten i Italien, är det också en av de mest prestigefyllda. Universitetet i Siena har en stark kunskapsrelaterade tradition och engagemang för både forskning och innovation. Siena Enligt 2012 års klassificering av tidningen "Repubblica" (Censis guide), ståtar med den bästa universitetet i Italien för konstruktioner, tjänster, stipendier, hemsida och internationalisering. Det är också den femte State University och tredje allmänna universitet enligt 2012 klassificering av italienska universitet som publicerats av tidningen "Il Sole 24 Ore". Siena erbjuder ett brett utbud av kurser i 15 avdelningar med anknytning till områdena experimentella vetenskaper, biomedicinsk och medicinska vetenskaper, litteratur, historia, filosofi och konst, ekonomi, juridik och statsvetenskap. Den första, andra, är enda lång cykel och forskarutbildningskurser ges på antingen italienska eller engelska. Det finns också sommarskolor och specialiseringskurser för att utbilda yrkesverksamma inom olika områden med anknytning till den italienska kulturen och samhället.

2. UTBILDNINGSBIDRAG OCH BOENDE Internationella studenter kan ansöka om stipendier för studier och boende i universitets salar bostad. Studiebidrag befriar elever från att betala kursavgifter, boende, måltider i universitets matsalar och ger ett monetärt bidrag till uppehälle. Ansökan kan göras online. Studiebidrag och boende fördelas inte av universitetet självt, utan av DSU Toscana, den regionala byrån för rätten till University Study.

3. STÖD FÖR STUDIER italienska språket och kulturen Studenter som kommer från andra länder välkomnas med en serie möten för att acklimatisera dem till den italienska kulturen och språket. Dessa sessioner är gratis och äger rum vid början av den första terminen. De är inriktade på grundläggande kommunikation på italienska och ger praktisk information om att leva i staden Siena (kultur, musik, museer, uppehållstillstånd, banker, postkontor) och universitetet själv.

4. STÖD FRÅN internationell student handledare Bygger på tanken att "studenter hjälper studenter", vid University of Siena unga handledare från olika delar av världen hjälp och ge vägledning till internationella studenter om universitetets 2 tjänster och italienska universitet i allmänhet. Internationella studenter ger också stöd för att underlätta nya studenter kulturella integration i Siena akademiska världen.

5. Arbetslivserfarenhet inom italienska företag University of Siena sätter internationella studenter i kontakt med lokala företag (t.ex. Novartis och banken Monte dei Paschi di Siena) och nationella bestämmelser som, beroende på deras specifika intressen. Arbetslivserfarenhet är en del av många utbildningar och ger yrkeserfarenhet inom ett italienskt företag eller offentlig förvaltning, vilket kan vara till nytta både för att lära sig språket och visa kreativitet och produktivitet italienska företag i första hand.

6. Europeiska trafikant Under sina studier vid universitetet i Siena internationella studenter kan tillbringa en period på mellan 3 och 12 månader i ett annat europeiskt land, via programmet för livslångt lärande / Erasmusprogrammet. Detta ger dem möjlighet att få fördjupad kunskap om europeisk kultur och lära sig ett annat europeiskt språk. Eleverna kan delta i europeiska universitet som University of Siena har bilaterala avtal. Eleverna får hjälp i sitt val av staden, boende och studieplan. Tentor som vidtagits i andra europeiska universitet redovisas med kredit som bidrar till elevernas studier vid universitetet i Siena.

7. italienska språket CERTIFIERING Studenter kan dra nytta av språkinlärning tjänster tillgängliga på Centro Linguistico di Ateneo. Centret erbjuder gratis kurser på engelska, franska, spanska, tyska, portugisiska, ryska, liksom själv tillgång laboratorier, onlinekurser och möjlighet att ta engelska tentor på nivå B1 och B2. Eleverna kan också sitta för internationellt erkända engelska tentor här, som anordnas av universitetet i Cambridge (PET, FCE, CAE, CPE) och British Council (IELTS).

8. 360 ° GRADER AV SPORT Internationella studenter kan delta i loppet av gymnastik, tennis, dans, fotboll (manliga och kvinnliga), självförsvar, bågskytte, simning, yoga, ping pong. Den italienska universitet Sports Centre (CUSI) erbjuder också möjlighet att utöva olika sporter, från judo basket, volleyboll (manliga och kvinnliga), rugby och fäktning. Studenterna har tillgång till idrottsanläggningar till rabatterade priser.

9. Musik- och teater Unga musiker intresserade av jazz och annan musik kan ofta kurser i den prestigefyllda Fondazione Siena Jazz, den nationella jazz Academy, som erbjuder en rad inledande och mästarkurser i jazz och tillhörande samtida musik, såsom fusion, funky, latinsk musik, blues , jazz-rock, etc .. Studenterna har också många möjligheter att delta i evenemang i Siena och Toscana tack vare samarbete med DSU Toscana - den regionala byrån för rätten till University Study.

10. SOCIAL OCH fritidsaktiviteter Utländska studenter kan delta i guidade besök, turer i den toskanska landsbygden och till de mest kända platserna i Italien, besök på vetenskapsmuseer och de som rör mode (såsom Gucci museum), sport, konversationsutbyten, och alla sociala aktiviteter som anordnas i samarbete med ESN Siena gruppen (GES), en medlem av IESN (International Erasmus Student Network). ESN Siena-gruppen främjar kulturellt utbyte mellan människor av olika nationaliteter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Health MSc » Se Health Magisterexamen » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master i språk och sinne: lingvistik och kognitiva studier

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

Masterprogrammet i "Språk och Sinnes. Lingvistik och kognitiva studier "är formulerad i två läroplaner: Lingvistik och kognition; Filosofi och kognition. Programmet fokuserar, i båda läroplaner, på språkstudiet i kognitiva studier och i språk och sinnefilosofi. [+]

Språk och sinne: Lingvistik och kognitiva studier (specialisering lingvistik och kognition; specialisering filosofi och kognition)

Masterprogrammet i "Språk och Sinnes. Lingvistik och kognitiv studier "formuleras i två läroplaner:

Lingvistik och kognition Filosofi och kognition

Programmet fokuserar, i båda läroplaner, på språkstudiet i kognitiva studier och i språk och sinnefilosofi. Det är främst riktat till studenter intresserade av:

Den djupgående beskrivningen av mänskliga språk, i deras olika sorter inklusive olika dialekter; Studiet av språk som kognitiv kapacitet och dess relevans inom området för första och andra språk förvärv och språkpatologi; Studien av de filosofiska, psykologiska, biologiska och sociala baserna av språk och kognition; Studien av relevansen av analysen av mänskligt språk för filosofiska studier. ... [-]

MSc

Magister i ledning och styrning - läroplan redovisning och ledning

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

Programmet syftar till att ge studenterna en förståelse för de huvudsakliga teoretiska och tillämpade begreppen inom redovisning och förvaltning på avancerad nivå. [+]

Ledning och styrning (specialisering i redovisning och förvaltning)

Programmet syftar till att ge studenterna en förståelse för de huvudsakliga teoretiska och tillämpade begreppen inom redovisning och förvaltning på avancerad nivå.

Studenterna är bekanta med moderna ekonomiska och ledande teorier, koncept, tekniker och deras tillämpningar. Viktiga mål är att ge studenterna de avancerade verktygen som behövs för att undersöka ekonomiska, sociala, juridiska, kulturella och tekniska problem för att de ska kunna tillämpa sin teoretiska kunskap för att analysera och lösa specifika forskningsfrågor.

Kursen ger utbildning för att utveckla högutbildade förvaltning yrkesverksamma, kunna vidta effektiva åtgärder i en dynamisk global miljö. Särskild uppmärksamhet ägnas åt den senaste utvecklingen och stora förändringar av företagens verksamhetsmiljö för att ge studenterna tillräckliga kompetenser relaterade till regeringen, ledning och organisatoriska processer i olika typer av företag, verksamma i olika verksamheter (offentliga och privata sektorn ), både på nationell och internationell nivå.... [-]


Master i biologi - läroplan biodiversitet och miljöhälsa

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

Magisterexamen i biologi ger en högspecialiserad utbildning för tillgång till avancerade utbildningsnivåer (PhD) och att genomföra vetenskaplig forskning på universitet eller i offentliga eller privata forskningslaboratorier, projektverksamhet inom bioteknik, läkemedels- och jordbruks- och livsmedelsföretag och offentliga och privata organisationer och arbetstillfällen inom miljöbelastning, biodiversitet och hälsa. [+]

Biologi (specialisering biologisk mångfald och miljöhälsa)

Kandidatutbildningen i biologi ger en högspecialiserad kurs för tillgång till avancerade utbildningsnivåer (PhD) och att genomföra vetenskaplig forskning på universiteten eller i offentliga eller privata forskningslaboratorier, projektaktiviteter inom bioteknik, läkemedels- och agro / livsmedelsföretag och offentliga och privata organisationer och arbetstillfällen inom miljöbelastning, biodiversitet och hälsa.

Tillträde till kursen med en kandidatexamen i biologi, bioteknik och naturvetenskap och teknik.

Curriculum : Molecular and Cellular Biology (på italienska), biologisk mångfald och miljöhälsa (på engelska)... [-]


Master i data- och automationsteknik

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

MSc i datavetenskap och automationsteknik syftar till att tillhandahålla kompetens på hög nivå för design, ledning, utveckling och innovation inom avancerade hårdvaru- och programarkitekturer samt styrsystem och robotik. [+]

Dator- och automationsteknik (Specialiseringsinformationssystem; Specialisering Robotik och Automation)

MSc i datavetenskap och automationsteknik syftar till att tillhandahålla kompetens på hög nivå för design, ledning, utveckling och innovation inom avancerade hårdvaru- och programarkitekturer samt styrsystem och robotik. I synnerhet är programmet inriktat på samspelet människa-maskin i vid mening, som spänner över ämnen som artificiell intelligens, maskininlärning, högpresterande bearbetning av massiva datainsamlingar, människa-robot gränssnitt och system för produktion automation.

Mål

Detta är ett 2-årigt kandidatprogram helt undervisat på engelska, erbjuds både nationella och internationella studenter. MSc i datavetenskap och automationsteknik syftar till att tillhandahålla kompetens på hög nivå för design, ledning, utveckling och innovation inom avancerade hårdvaru- och programarkitekturer samt styrsystem och robotik. I synnerhet är programmet inriktat på samspelet människa-maskin i vid mening, som spänner över ämnen som artificiell intelligens, maskininlärning, högpresterande bearbetning av massiva datainsamlingar, människa-robot gränssnitt och system för produktion automation. ... [-]


Master i tillämpad matematik

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

Detta är ett 2-årigt kandidatprogram helt undervisat på engelska, erbjuds både nationella och internationella studenter. [+]

Tillämpad matematik

Detta är ett 2-årigt kandidatprogram helt undervisat på engelska, erbjuds både nationella och internationella studenter.

MSc i tillämpad matematik syftar till att tillhandahålla kompetens på hög nivå för formalisering och därmed matematisk analys av problem som härrör från tillämpad vetenskap och teknik, med särskild inriktning på analys av stora datasystem och komplexa system.

Programmet ger kurser som kompletterar de grundläggande matematiska kompetenser som täcker alla huvudområdena matematik (matematisk logik, algebra, geometri, matematisk analys, matematisk fysik, statistik, numerisk analys, optimeringar, matematiska grundvalen). Därefter har studenten val av kurser som är inriktade på områden där stöd av avancerade matematiska metoder är grundläggande i de senaste vetenskapliga undersökningarna och utveckling av teknik. Dessa kurser omfattar ämnen som teorin om formella språk, diskreta metoder inom matematik, tillämpningar av dataanalys, bioinformatik och informationssystem för förståelse av strukturer i stora datasystem och nätverk, tekniker för modellering, analys och simulering av komplexa dynamiska system, diskreta händelsessystem och olinjära styrsystem. Studenten är utbildad till samspelet med specialister som arbetar inom de vetenskapliga och tekniska områdena där stöd av avancerade matematiska verktyg krävs. De förvärvade färdigheterna inkluderar förmågan att hämta metodologisk information från den avancerade matematiska litteraturen. Studenter som är intresserade av utbildning kan slutföra programmet med kurser inriktade på grundskolans och pedagogiska aspekter av matematik.... [-]


Msc inom elektronik och kommunikationsteknik

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

MSc i elektronik kommunikationsteknik syftar till att bilda en examen med avancerad kunskap om nuvarande telekommunikation och elektroniska system och med de senaste kompetenserna för deras design, utveckling och underhåll. Programmet ger studier på viktiga tekniska områden som digital kommunikationsteknik, informationsteori, elektronisk design och högfrekventa tekniker. [+]

Elektronik och kommunikationsteknik

MSc i elektronik kommunikationsteknik syftar till att bilda en examen med avancerad kunskap om nuvarande telekommunikation och elektroniska system och med den senaste kompetensen för deras design, utveckling och underhåll. Programmet ger studier på viktiga tekniska områden som digital kommunikationsteknik, informationsteori, elektronisk design och högfrekventa tekniker. Förutom en solid matematik / ingenjörsutbildning kan studenten förbättra sina färdigheter som anpassar kursen till sina krav genom att välja bland ett antal alternativmoduler inom applikationsområden som säkerhet, säkerhet, energi och miljö.

Mål

Detta är ett 2-årigt kandidatprogram helt undervisat på engelska, erbjuds både nationella och internationella studenter.... [-]


Magisterexamen

Magisterexamen i ekonomi - läroplan ekonomi

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

Den MSc i ekonomi är en tvåårig forskarutbildning som syftar till att ge en avancerad nivå av utbildning i nationalekonomi. Programmet bygger på fyra grundläggande kurser - matematik, mikroekonomi, makroekonomi och ekonometri - för att studenten skall förvärva avancerade verktyg för ekonomisk analys, och erbjuder ett brett utbud av specialiserade ämnen inom de flesta områden av modern nationalekonomi. Programmet hålls helt på engelska. [+]

Ekonomien (specialisering ekonomi) MSc i ekonomi är ett tvåårigt kandidatprogram som syftar till att ge en avancerad nivå av utbildning i ekonomi. Programmet bygger på fyra grundläggande kurser - matematik, mikroekonomi, makroekonomi och ekonometri - för att studenten skall förvärva avancerade verktyg för ekonomisk analys, och erbjuder ett brett utbud av specialiserade ämnen inom de flesta områden av modern nationalekonomi. Programmet hålls helt på engelska.

MSc-programmet vinster från den internationella forskningsmiljö som traditionellt har präglat vår avdelning. Avdelningen främjar flera utbytesprogram med framstående internationella institutioner, som regelbundet involverar besök på institutionen av både forskare och forskare. Bland våra gäster hittills har vi värd Nobelpristagare Robert Solow och Ken Arrow, liksom O. Williamson, P. Diamond och andra som Fulbright Professorer. Tidigare fakultetsmedlemmar inkluderar utmärkta forskare som Richard Goodwin och Frank Hahn, och omfattar för närvarande Sam Bowles. Dessutom har institutionen för ekonomi haft ett doktorsexamen i ekonomi sedan början av 1980-talet. Erfarenheterna från vårt doktorandprogram, som undervisas på engelska och alltid har lockat studenter från hela världen, har varit avgörande för att generera kompetenser som krävs för att förvalta en internationell MSc-kurs.... [-]


Master i finans

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

MSc-programmet i ekonomi är en tvåårig kurs som helt och hållet levereras på engelska om finansiella applikationer, modeller och lösningar ur företagets, ekonomiska och kvantitativa perspektiv. Programmet täcker de viktigaste tekniska och kvantitativa aspekterna av finansiering i regelbunden användning i finansinstitut. [+]

finans

MSc-programmet i ekonomi är en tvåårig kurs som helt och hållet levereras på engelska om finansiella applikationer, modeller och lösningar ur företagets, ekonomiska och kvantitativa perspektiv. Programmet täcker de viktigaste tekniska och kvantitativa aspekterna av finansiering i regelbunden användning i finansinstitut.

MSc i finansprogrammet syftar till att förbereda studenterna för ett brett utbud av karriär både inom och utanför finansindustrin, bland annat avancerad företagsfinansiering, finansiell ekonomi och riskhantering, kvantitativ kapitalförvaltning, makroekonomisk och finansiell prognos, kvantitativ handel och tillämpad forskning .

Detta program är tillägnad studenter som har en första examen (eller motsvarande) inom ekonomi eller ämnen som ger kvantitativa och ekonomiska färdigheter.... [-]


Master i internationella studier - läroplanen europeiska studier

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

Kandidatprogrammet (Laurea Magistrale) i internationella studier (LM-52) ger studenterna tvärvetenskaplig kunskap inom juridik, ekonomi, statsvetenskap, sociologi, historia och språk. [+]

Internationella studier (specialisering europeiska studier)

Kandidatprogrammet (Laurea Magistrale) i internationella studier (LM-52) ger studenterna tvärvetenskaplig kunskap inom juridik, ekonomi, statsvetenskap, sociologi, historia och språk. Förvärvade kompetenser tillåter akademiker att analysera politiska, ekonomiska och sociala fenomen på internationell nivå och att reflektera över den komplexa modernvärlden. Kandidater är väl lämpade för högnivå positioner i nationella och internationella företag, organ, organisationer och institutioner, både offentliga och privata.

Kandidater har de kompetenser som krävs för att kritiskt ta itu med de många politiska, ekonomiska och juridiska frågorna i nutidens värld med fokus på de enskilda fenomenens historiska rötter och globala räckvidd. De kan utveckla och övervaka komplexa projekt och strategier inom områdena internationella relationer, utvecklingssamarbete och europeisk politik.... [-]


Master i kemi

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

The Chemistry Masters är en högskoleexamen med ledande professorer från hela världen. Det ger den unika utbildningsmöjligheten i en internationell studentmiljö. [+]

kemi

The Chemistry Masters är en högskoleexamen med ledande professorer från hela världen. Det ger den unika utbildningsmöjligheten i en internationell studentmiljö.

Kärn- och valfria kurser som finns i programmet möjliggör ett brett utbud av inlärnings- och utbildningsmöjligheter som möjliggör ett brett utbud av sysselsättnings- och forskningsmöjligheter, födda från nära kontakter med lokala och internationella industripartner.

[-]

Master i offentlig och kulturell diplomati

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Siena

Byggd på erfarenheterna från olika fakultetsmedlemmar som var inblandade och aktiva inom kulturdiplomati och vetenskapliga projekt består mästerskapsprogrammet för allmän och kulturell diplomacy av studenter med olika bakgrund, från samhällsvetenskap till humaniora, och syftar till att förbättra studentens kunskaper i området för nya internationella relationer och samarbete. I mitten av programmet finns två teman: rollen som interkulturell förhandling och uppbyggnad av institutioner och kulturpolitik på internationell nivå. [+]

Offentlig och kulturell diplomati (Specialisering Offentlig Diplomati, Specialisering Kulturell Diplomati)

Byggd på erfarenheterna från olika fakultetsmedlemmar som var inblandade och aktiva inom kulturdiplomati och vetenskapliga projekt består mästerskapsprogrammet för allmän och kulturell diplomacy av studenter med olika bakgrund, från samhällsvetenskap till humaniora, och syftar till att förbättra studentens kunskaper i området för nya internationella relationer och samarbete. I mitten av programmet finns två teman: rollen som interkulturell förhandling och uppbyggnad av institutioner och kulturpolitik på internationell nivå.

Huvuddisciplinerna är historia, statsvetenskap, kulturarv inom vissa områden som Medelhavet, geografi, ekonomisk utveckling och internationell rätt. Dessa fria discipliner uppmuntrar olika pedagogiska erfarenheter: å ena sidan kunskaper och färdigheter från experter inom offentlig diplomati och konfliktlösning å andra sidan yrkesutbildning i kulturinstitutioner på internationell nivå.... [-]


Master i teknisk förvaltning

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Siena

Civilingenjörsingenjörsutbildningen ger kompetens på hög nivå för modellering, optimering, beslutsfattande och förvaltning av organisationer. Studiet är inriktat på industriell ekonomi och marknadsföring, planering av innovationsprocesser och projektledning. [+]

Engineering management

Civilingenjörsingenjörsutbildningen ger kompetens på hög nivå för modellering, optimering, beslutsfattande och förvaltning av organisationer. Studiet är inriktat på industriell ekonomi och marknadsföring, planering av innovationsprocesser och projektledning. Kursen ger också grundläggande kunskaper i matematisk modellering, data- och beslutsanalys och optimering av komplexa system.

Mål

Detta är ett 2-årigt kandidatprogram helt undervisat på engelska, erbjuds både nationella och internationella studenter.

MSC i Engineering Management tillhandahåller kompetenser på hög nivå för modellering, optimering, beslutsfattande och förvaltning av organisationer. Studiet är inriktat på industriell ekonomi och marknadsföring, planering av innovationsprocesser och projektledning. Kursen ger också grundläggande kunskaper i matematisk modellering, data- och beslutsanalys och optimering av komplexa system.... [-]


Videoklipp

Università di Siena. Meet your life, build your future.

Kontakt

Università di Siena - Palazzo del Rettorato

Adress, rad 1 Università degli Studi di Siena - Rettorato, via Banchi di Sotto 55
53100 Siena, Tuscany, Italien
Telefonnummer +39 0577 232111