Läs den officiella beskrivningen

Grundat av Fabrizio Serafini, upplevde han professionell, med många framgångar för sin kredit i ledande sektorn. upp nivå sedan 1995, har han på sin meritlista de mest intressanta hus mänsklighetens historia när det gäller utbildning och hyperspecialisering. År 2004 fick han ISO 9001: 200Settore / EA Aktivitet: 37 Projektering och utbetalningar från Master Post Graduate, och inte, och utbildning och fortbildning Professional. Under 2009 Ackreditering av regionen Lazio. Under 2011 Ackreditering av regionen Lombardiet.

En utbildning uppdrag som reflekteras på marknaden och det blir värdefull referenspunkt för företag som vill inkludera i deras organiska högkvalificerade yrkesverksamma kunna fylla chefspositioner och ansvar oberoende.

De bästa yrkesverksamma växa här

Nivå upp, bokstavligen översättas till växa, förbättra, få upp till nivå. Upp nivå, School of Management, innebär fortfarande mest, är det att bli. Upp nivå eftersom det fokuserar på utbildning, utföra sitt uppdrag i den djupaste och ädla bemärkelse: att forma ett nytt sätt att vara, att överföra teoretisk och empirisk kunskap för att skapa ett nytt sätt att handla. Utöva denna gudomliga kraft informativ Dante förbehållet de lärda och kloka mästare i det antika Grekland.

Upp nivå den gör det tredje millenniet, med exakt samma ordning. Utbilda personer som kan fylla i utbildningsväg och omsätts i praktiken läror emot.

Förlita sig på Uplevel innebär att investera i sin professionella utveckling

Varför nivå, skola bygger på de mest moderna undervisningsmönster och inriktningar, är det en brännpunkt och upplevelsebaserat lärande på högsta nivå, som syftar till ett specifikt mål och krävande. Studenter är akademiker och yrkespersoner som redan pågår i syfte att upp-nivå för att ge ett mervärde till deras professionalism. Företag syftar till Up nivå eftersom de vet att köras skolan i namn av totala kvalitet, effektivitet och resultat.

Programmen undervisas på:
  • Italienska

Skolan erbjuder också:


Up Level School of Management

Master i Hospitality Management Upp nivå är en avancerad utbildning i hanteringen av hotellbranschen med garanterade praktik på stora hotell. ... [+]

Master i Hospitality Management Upp nivå är en avancerad utbildning i hanteringen av hotellbranschen med garanterade praktik på stora hotell. Du kommer att bli chefer i stora hotellkedjor, områden, konferenslokaler och organisera evenemang, eller tillgång till ledande positioner i följande avdelningar av hotellet faktiskt:

operationer Försäljning och marknadsföring Human Resources finansiella Varför välja Master i Hospitality Management?

Master i Hospitality Management är utformad för att erbjuda en läroplan kvalitet: en innovativ formel för en professionell värde.

Ett av huvudmålen är att ge blivande chef gästfrihet alla teoretiska och praktiska framför allt, att gå in med överlägsen know-how i den fascinerande värld av hotell och göra en konst av sitt yrke bland de mest eftertraktade på marknaden .... [-]

Italien Naples Rome Milan
November 2019
Italienska
Heltid
136 - 136 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Up Level School of Management

Master i kommunikation, sociala medier och Web Marketing är en modern och innovativ utbildning som förbereder yrkesverksamma inom marknadsföring på nätet och företags onl ... [+]

Master i kommunikation, sociala medier och Web Marketing är en modern och innovativ utbildning som förbereder yrkesverksamma inom marknadsföring på nätet och företags onlinekommunikation. Till skillnad från andra webbkurser klassiska Marketing vill vara ett mer omfattande verktyg: det är en specifik mästare på Social Media Marketing Strategies, onlineannonsering och webb copywriting fundament, utformad i enlighet med de mest moderna kommunikationstekniker och den senaste utvecklingen av sektorn. Facebook, Google Plus, YouTube, Twitter, Google Adwords bli vardagliga verktyg i ditt arbete.

Varför välja en Masters i kommunikation, sociala medier och marknadsföring på nätet? ... [-]
Italien Naples Rome Milan
November 2019
Italienska
Deltid
100 - 100 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Up Level School of Management

Master i Event Management är en modern och innovativ utbildning som förbereder yrkesverksamma inom området för skapande och händelsehantering. Till skillnad från andra me ... [+]

Master i Event Management är en modern och innovativ utbildning som förbereder yrkesverksamma inom området för skapande och händelsehantering. Till skillnad från andra mer traditionella kurser Event Management strävar efter att vara en mer omfattande verktyg: det är en specifik master på strategier MICE sektorn planering och på grunderna i integrerad kommunikation utformade för att passa de organisatoriska och kommunikationstekniker.

Varför välja Master i Event Management?

Den nya Master i Event Management Upp nivå förbereda dig passar dig att arbeta i en mycket konkurrensutsatt bransch genom utbildning till 360 grader i händelserna och MICE sektorn.

Vad gör Event Manager? ... [-]
Italien Naples Rome Milan
November 2019
Italienska
Deltid
124 - 124 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Up Level School of Management

Denna Master är en av de turist utbildningar med särskild kompetens inom turismen att bli yrkesverksamma inom turistnäringen. Du kommer att arbeta som chef för resebyråer ... [+]

Denna Master är en av de turist utbildningar med särskild kompetens inom turismen att bli yrkesverksamma inom turistnäringen. Du kommer att arbeta som chef för resebyråer och researrangörer Expert marknadsföring och kommunikation för turism, turism Promotion Manager Technical Director of Travel Agency, Tour Guide. Ingen annan Master i turism förbereder dig också till arbetslivet!

Varför välja Master i Tourism Management?

Master i Tourism Management Upp nivå är ett utbildningsprogram, teoretisk och praktisk, högutbildade att arbeta inom turism och bli yrkesverksamma inom turistnäringen. Denna Master är bäst eftersom:

Det finns en seriös träning, betong och resultatinriktad. Lärarna är mycket kvalificerade och har lång erfarenhet i branschen. Praktiken är garanterad i relevanta företag inom turism. Din turism utbildning kommer att vara så komplett och förbereda dig väl för de olika arbetstillfällen som har skapats Master i Tourism Management. yrkesbutiker Direktör Resebyrå Tekniker reseledare Chef för Travel Agency och Tour Operator Marknadsföring expert och kommunikation för turism Kurser marknadsföring av turism turism teknik resvägar turism lagstiftning turismen svarar Web 3.0 i marknadsföring av turism Valet av sociala medier och integration i en turism marknadsföringsstrategi platser ... [-]
Italien Naples Rome Milan
November 2019
Italienska
Deltid
128 - 128 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Up Level School of Management

Kandidatprogrammet i Hospitality Management at Up-nivå är en professionell kurs inom hotellhanteringsbranschen som gör det möjligt för sina studenter att få den kunskap s ... [+]

Om masterprogrammet i Hospitality Management

Kandidatprogrammet i Hospitality Management at Up-nivå är en professionell kurs inom hotellhanteringsbranschen som gör det möjligt för sina studenter att få den kunskap som krävs för att uppfylla ledande befattningar. I slutet av kursen ger skolan en praktikplats i viktiga hotell som hjälper dig att öka din karriär och bli Hotel and Resort Manager, Convention Center eller Event Manager eller alternativt etablera din roll på ett av följande områden:

OperationerFörsäljning och marknadsföringPersonalavdelningFinansiellVarför välja Master i Hospitality Management?

Master of Hospitality Management är utformad för att kvalificera sig som en kompetensutbildning: en innovativ formel för värdiga yrkesverksamma.... [-]

Italien Naples Rome Milan
November 2019
Engelska
136 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Piazza Carità 32
Naples, Campania, 80134 IT
Social Media
Location address
Piazzale Flaminio 9
Rome, Lazio, 00196 IT
Social Media
Location address
Via Fabio Filzi 2
Milan, Lombardy, 20124 IT
Social Media