Read the Official Description

Det internationella universitetet i Karibien (IUC) är en institution som bygger på en lång tradition av erfarenhet inom utbildningsområdet och representerar ett av de mest insiktsfulla svaren på Karibiens realiteter och utmaningar.

Det internationella universitetet i Karibien grundades av Förenade kyrkan i Jamaica och Caymanöarna i november 2005. Det består av två utbildningsenheter: College for Leadership and Theological Development (CLTD) [tidigare Institutet för teologisk och ledarskapsutveckling] och Mel Nathan College. Dessa enheter ger universitetet en rik historia av pedagogisk innovation, höga akademiska och forskningsstandarder och ett engagemang för samhällsengagemang. Sammanslutningen av de två enheterna kommer att tjäna för att konkretisera sina redan befintliga styrkor samtidigt som de ger en plattform för expansion och ökad påverkan i Karibien och utöver.

Universitetet har lovat att leverera överkomlig, ackrediterad, högskoleutbildning, till personer som har en önskan att bemyndiga sig att möta kraven på en konkurrenskraftig global sysselsättningsmiljö.

Det internationella universitetet i Karibien kännetecknas av ett åtagande att

  • Ledarskapsformation
  • Tillgänglighet
  • Studentvänlig och studentfokuserad orientering
  • Kulturspecifika program
  • Kvalitetsforskning och publicering
  • Högkvalificerad personal

Fredskalendern

Universitetets ande och karaktär är invecklat kopplade till inrättandet av en fredsstudiedagbok. På detta sätt kommer universitetet att förbinda sig att bekräfta röst och värderingar som ära högsta goda för de människor som faller inom dess inflytande. Universitetet arbetar med kunskapen om "shalom", det här, freden - en teologiskt kraftfull och allomfattande terminologi. Fred är förhöjt som den grundläggande principen om hälsa och ett uttryck för ett hälsosamt och målmedvetet liv. Fred lärs, erfaras och lärs som energikraften som är livsgivande. Fredstudiedagen kommer att kalla människor från alla samhällsskikt att kämpa med och praktisera som de som arbetar för fred. Under den närmaste tiden kommer alla program som erbjuds vid IUC att innehålla en fredsrelaterad kurs som en del av institutionens åtagande att skapa fredsskapande i sina elever.

Syn

Visionen av Karibiens internationella universitet är att påverka bemyndigandet av kvalitativa personer som kommer att odla och främja familje, samhällets och nationens välbefinnande. "

Uppdragsbeskrivning

"Medskapare av ett mer utmärkt sätt att livslångt lärande, utbildningsstyrka, välstånd, fred och helhet."

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

International University of the Caribbean

MSc. Program i psykologi är en examen med specialiseringar i rådgivning psykologi, rådgivning, samhällspsychologi och pastoral psykoterapi. Det är utformat för att ge stu ... [+]

Master of Science in Psychology (MSc)

MSc. Program i psykologi är en examen med specialiseringar i rådgivning psykologi, rådgivning, samhällspsychologi och pastoral psykoterapi. Det är utformat för att ge studenten en solid grund för forskarutbildning i psykologi. Efter att ha fullgjort kärnplanerna skulle studenten uppfylla de kvarvarande examensbehoven genom att specialisera sig på ett specifikt intresseområde. Programmet ger flexibilitet i studier som bygger på möjligheten att välja mellan ett brett utbud av kurser som speglar elevernas personliga och professionella intressen.

KärnkurserIntroduktion till PsykologiLivsmedelspsykologiAvancerade forskningsmetoder IAvancerade forskningsmetoder IIAvancerade PsychometricsProfessionell etikStatistikinriktningarKonsulterande psykologiPastoral psykoterapiCounseling PsychologyGemenskappsykologiIngångskrav... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of the Caribbean

Målet med magisterexamen i rådgivning ... [+]

Master of Science i rådgivning och konsulteringspsykologi (MSc)

Målet med magisterexamen i rådgivning

KärnkurserrådgivningrådgivningProfessionell etikLivsmedelspsykologiRådgivningsteorier IpsykopatologiOrganisatorisk utvecklingStrategisk planeringPsykometri, Organisation för marknadsföringValbara kurserProgram och projektutvärderingPraktikövervakningPrestationsrådgivningGemenskappsykologiForensic PsychologyKonstterapiIngångskrav

En grundutbildning på ett relaterat område. Studenter utan nödvändig bakgrund kan krävas för att göra kvalificerade kurser.

KarriärmöjligheterOrganisationspsykologSkolpsykologHR-specialistForensic PsychologistUtvecklingspsykologLärare... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

International University of the Caribbean

The Masters i Educational administration och ledarskap är avsedd för pedagoger som försöker vara utrustade med de kunskaper och färdigheter som behövs för att bli eff ekt ... [+]

Lärarexamen i pedagogiskt administration och ledarskap (M.Ed)

The Masters i Educational administration och ledarskap är avsedd för pedagoger som försöker vara utrustade med de kunskaper och färdigheter som behövs för att bli eff ektiva ledare / handläggare i läroanstalter. Utexaminerade från denna 2-årigt program kommer att utbildas för att ge ledarskap som är kontextuell, relevant och jämförbar med internationella standarder.

Programmet består av akademiska kurser, klassrums seminarier och handledning, förlov med klasskamrater och en större avhandling. Modul kurser är o ffered under en längre veckan, en gång per månad (fredagar till söndagar) och handledning på lördagen efter varje modul, där studenterna kommer tillämpa sina nya lärdomar. Sökande bör ha en ackrediterad kandidatexamen i pedagogik. Emellertid kommer andra tillämpningar att beaktas.... [-]

Jamaica Kingston
September 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
47 Old Hope Road
Kingston 5

Kingston, St. Andrew Parish, JM