University College Of The Caribbean

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Högskolan i Karibien är ett privatägt University College erbjuder kurser på Diploma, Associate, Bachelor och Masters utbildningsnivåer. Våra kärnfokusområden är i företagsekonomi, informationsteknik och juridik.

historia

År 2002 Institute of Management Sciences (IMS - est Januari 1992), förvärvade Institute of Management och produktion, (IMP - est Januari 1976) för att bilda den största privata högre utbildning konsortium i Jamaica. Samgåendet skapade Högskolan i Västindien (UCC). UCC blev moderorganisationen år 2004. Den nya enheten tillsammans med Florida International University (FIU), University of Florida (UF), och Florida State University (FSU) gick ombord därefter på en stor satsning för att lansera ett antal nya affärer, IT och teknik utbildningsprogram i Jamaica , som inleddes i juni 2005. I maj 2008 blev UCC tillstånd att erbjuda Diploma in Law i samarbete med University of London. Idag, University of Londons jur kand, Bachelor of Science i bank och finans samt kandidatexamen i bank och finans är också levereras / erbjuds på UCC.

Huvudsyftet med UCC fokuserar på fortsatt beredskap för gymnasiet akademiker och yrkesverksamma mitten nivå med en viss grad av eftergymnasial utbildning för inresa, eller för rörlighet uppåt i företag eller bransch. Sedan etableringen (UCC / IMS / IMP), har cirka 65.000 personer framgångsrikt examen från dess flera program. För närvarande har en årlig deltid och heltidsstuderande befolkningen (främst yrkesverksamma) på ca 4000 och en högt kvalificerad och erfaren administrativ och akademisk personal på 192 och 250 respektive att stödja alla de ovan nämnda programmen organisationen.

Registrering

Högskolan i Karibien är registrerad och erkänd och flera av dess program är ackrediterade av universitetet råd Jamaica (UCJ), det officiella ackrediteringsorganet för eftergymnasial utbildning i Jamaica och är medlem i Samväldet och OAS konsortier av universitet, amerikanska rådet för utbildning (ACE) och International Association of University Presidents (IAUP).

Affärsmodell

UCC har sitt huvudkontor på 17 Worthington avenyn med satellit campus vid Old Hope Road och Oxford Terrace platser i Kingston och fem regionala campus vid platser i Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-mar och May Pen. UCC har påbörjat sin expansion in i östra Karibien regionen genom leverans av sina online-program, särskilt i Antigua & Barbuda, Saint Vincent och Grenadinerna, Grenada, Dominica och Turks & Caicos.

UCC, genom sitt dotterbolag, IMS, har etablerats som det regionala navet i Karibien främst för import och export av högre utbildningstjänster och program (t.ex. grund-och forskarutbildning grader bara) som erbjuds av de två viktigaste utländska partner, Florida International University och University of London. UCC genom IMP är det organ som ansvarar för utveckling och leverans av lokala, inhemska yrkesbevis, associera och kandidatexamina för den lokala jamaicanska marknaden.

styrning

UCC verkar under ordförandeskap av Dr Winston Adams och koncernchef, mrs Geraldine Adams och leds av en vice ordförande och en grupp direktörer, direktörer och chefer, inklusive personer som innehar doktorsexamen som är kvalificerade i en mängd olika discipliner. UCC använder också och kontinuerligt utvecklar ett system för målstyrning för att säkerställa att kvaliteten på dess resultat förbättras som institutet växer för att säkerställa optimala student-och intressent utfall.

Konkurrensfördel

Högskolan konceptet är fast rotad i en pedagogisk filosofi som bygger på flexibilitet, professionella normer och arbetsplatsexponering. UCC är vidare kännetecknas av sitt breda utbud av program och nivåer, flexibiliteten i posten kvalifikationer, tydliga exit standarder som jämföras med yrkesutövningen, distinkt kompetens utexaminerade, relevans, rättvis tillgång, finansiell hållbarhet, mångfald av lärare, personal och program ; program lokala och utländska högkvalitativa, internationella partnerskap och exemplarisk styrning.

Med sin status som högskola, ger den UCC eleverna de bästa fördelarna med båda systemen med ett urval av bestämt och punkt inhemsk studentexamen examen och program diplom kompletteras med en lika relevant skiffer av studentexamen och magisterkurs som erbjuds för sina utländska partner, Florida International University och University of London.

UCC har även inom dess tillämpningsområde a Högskolan i Karibien Foundation som laddas med ansvaret att erbjuda och hantera stipendier för studenter i UCC. Genom att göra det erbjuder en mängd olika stipendier, att maximera möjligheterna till högre utbildning för studenter i hela Jamaica.

Den UCC Stiftelsen har även till uppgift att genomföra insamlingsaktiviteter för UCC att stödja inte bara dess stipendieprogram men även aktiviteter för att uppgradera sina anläggningar och utöka sitt programutbud. Den UCC Foundation (USA) Incorporated är registrerat i delstaten Florida, som en 502 c 3 offentlig välgörenhet.

Marknadens storlek och beskrivning

UCC: s kärn studenter dras från ett brett spektrum av branscher. De är vanligtvis används vid höga prästerliga, tillsyns-och lednings led och i huvudsak är äldre i deras 30s och 40s. Med sin expansion i att erbjuda heltidsprogram vid Worthington Avenue Campus i New Kingston, UCC nu även tillgodoser behoven av nya gymnasieexamen till stor del från företagsområdet, främst i åldrarna från sena tonåren till början och mitten av tjugoårsåldern.

I mitten av 2012, etablerade UCC ett internationellt kontor som skulle ge viktigt stöd till universitetets internationaliseringsinitiativ. Detta initiativ innebär bland annat att locka studenter från hela världen som inte bara bidrar med sin kunskap till UCC samhället men också uppleva den jamaicanska kulturen genom UCC akademiska läroplanen.

Platser

Kingston

Address
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

Kingston, St. Andrew Parish, Jamaica

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium