Read the Official Description

Doshisha University grundades 1875 och är allmänt känt som ett av Japans största omfattande universitet med en utmärkad historia av utbildning baserad på grundaren Joseph Hardy Neesimas filosofi om "utbildning som styrs av samvete."

Doshisha Business School (DBS) öppnade 2004 efter en lång tradition av framgångsrika Kyoto-baserade globala företag som Omron, Kyocera, Shimadzu och Nintendo. Vår engelskspråkiga globala MBA invigdes tillsammans med skolans japanska MBA 2009 och efter fem framgångsrika år stärktes som ett självständigt globalt MBA-program (Global Business and Management Studies) 2014 med en förstärkt dedikerad fakultet och utökade kursutbud. Att dela med sig av vårt universitets grundare tror vi starkt att företag och affärsmän inte bara ska sträva efter ekonomisk framgång utan också att göra ett positivt socialt bidrag till den värld vi lever i.107281_2017entrystudents.png

Vårt mål är att förbereda framtida företagsledare som är villiga och kunna reagera effektivt på de framväxande behoven hos de alltmer olika grupperna av människor som deltar i världsekonomin. Doshisha Global MBA-programmet erbjuder en unik experimenterande MBA till studenter som är villiga att arbeta i partnerskap med professorer och lokala och multinationella företagsledare när man utforskar - och utmanar - traditioner och trender i global verksamhet och ledning.

Doshisha Business School ligger i den vackra och historiska staden Kyoto, i Japans "Kansai" -region (centrerad kring Kyoto-Osaka-Kobe). Kyoto ligger i pittoreska omgivningar och erbjuder en spännande blandning av traditionella och moderna, med 17 UNESCO-världsarvsliv, olika konstnärliga och andliga sysslor, ett säkert och roligt nattliv och mycket mer. Kansai-regionen är också Japans industriella hjärta, med det största antalet tillverkare i Japan och många R

Människor håller nyckeln Sedan starten har ett slående drag i Doshisha Global MBA-programmet många olika människor som gör vårt program speciellt. Eleverna vi jobbar med kommer från en mängd olika bakgrunder: För att illustrera från 2009 till nuvarande år har vi välkomnat studenter från sjuttio länder. På motsvarande sätt välkomnar vi ansökningar från blivande och inspirerande individer oavsett kön, etnicitet, nationalitet eller religion.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Doshisha University
Address
The Graduate School of Business Doshisha University Karasuma-Imadegawa, Kamigyo-ku
602-8580 Kyoto, Kyoto Prefecture, Japan
Webbplats
Telefon
+81 75-251-3120