Ehime University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Allmän information

Namn: National University Corporation Ehime University

Platser:

Johoku Campus: 3 Bunkyo-cho, Matsuyama, Ehime Tarumi Campus: 3-5-7 Tarumi, Matsuyama, Ehime

Antal studenter: 8305 (Grundutbildning), 1114 (Graduate)

Antal internationella studenter: 89 (Grundutbildning), 152 (Graduate), 81 (Exchange, etc.)

Om Ehime University

Ehime University ligger i Matsuyama, som är väl känd för Japans äldsta varma våren, Dogo Onsen, haiku och för att vara en av de mest bekväma städer i Japan att leva. Ehime University är det största universitetet i Shikoku, en av de fyra största öarna i Japan, och hem för världsledande forskningsinstitut som Centrum för marina Environmental Studies (CME), den geodynamik Research Center (GRC), den Proteo-vetenskap Center (PROS) och Research Center i forntida östasiatisk Iron kultur.

Ehime University, Som ett centrum för kunskap, tar initiativ för en hållbar utveckling av lokalsamhällen och ger utbildning och forskning som kan bidra till samhället från globalt perspektiv.

Undervisning och uppehälle

Undervisning för ett år är JPY 535.800 + en JPY 282 tusen inträdesavgift. (Inträdet kan hävas.) Logi (hyra och verktyg) varierar från 25.000 JPY JPY 35.000. Det är möjligt att leva på omkring JPY 80.000 / månad.

Stöd för internationella studenter

Ehime University har mottagningsanläggningar som kan rymma upp till 118 internationella studenter, och cyklar finns till dessa och andra studenter.

Ekonomiskt stöd, såsom stipendier och undantag undervisning, ges speciellt för privatfinansierade studenter. Omkring 90% av de privatfinansierade studenter vid Ehime University dra nytta av någon form av ekonomiskt stöd.

För att underlätta internationellt utbyte, flera vänskap eller frivilliga sammanslutningar, både inom och utanför universitetet, håller fester och evenemang på regelbunden basis, ger internationella studenter med många möjligheter att kommunicera med lokalbefolkningen och lära sig om den japanska kulturen.

En lokal NPO ger begagnade bohag gratis till Ehime University internationella studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Japansk

Se skolans Masterprogram » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Utbilda Utbildning För Sysselsättning

Campusstudier Heltid April 2019 Japan Matsuyama

Under de senaste 11 åren har Ehime University tillhandahållit "Utbildning för sysselsättning i Japan" för utveckling av mänskliga resurser som kommer att bli kulturella broar mellan sina hemländer och Japan. Under hösten 2017, som officiellt stöds av det japanska ministeriet för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik, kommer vi att lansera ett intensivare och fullskaligt karriärstödsprogram. [+]

Graduate Training for Employment Under de senaste 11 åren har Ehime University tillhandahållit "Utbildning för sysselsättning i Japan" för utveckling av mänskliga resurser som kommer att bli kulturella broar mellan sina hemländer och Japan. Under hösten 2017, som officiellt stöds av det japanska ministeriet för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik, kommer vi att lansera ett intensivare och fullskaligt karriärstödsprogram. Som nationellt universitet erbjuder vi utmärkta master- och doktorandkurser inom vetenskap, teknik och jordbruk med undervisning på engelska. Ehime University ligger i Matsuyama, vilket är känt som en av de mest bekväma och säkraste städerna i Japan att bo. Det är hemmet för världsledande forskningsinstitut som Center for Marine Environmental Studies (CMES), Geodynamics Research Center (GRC), Proteo-Science Center (PROS). Ehime University tar initiativ till en hållbar utveckling av lokalsamhällen och tillhandahåller utbildnings- och forskningsverksamhet som kan bidra till samhället ur det globala perspektivet. Dess nära relationer med lokal industri möjliggör olika typer av praktik. I det här programmet kommer du att ... Ange ett måluppfyllelsemål för det japanska språktestet (JLPT (N1)) eller Business Japanese Proficiency Test (BJT) Utveckla förmågor som krävs för högutbildade utländska yrkesverksamma genom vår karriärutbildningsklass och praktikplatser Gör din egen karriärplan genom råd från seniorer som startade en karriär i Japan och företagsbesök och få anställning i Japan! Stipendier kan ges till motiverade och utmärkta studenter som tar denna kurs och studerar hårt för JLPT. ex.) JASSO Scholarship (för 20 studenter): \ 48,000 / month JEES Scholarship (för 5 studenter): \ 30,000 / month      För information om... [-]

Kontakt
Besöksadress
Johoku Campus:
3 Bunkyo-cho, Matsuyama, Ehime

Matsuyama, Ehime Prefecture, JP
Besöksadress
Tarumi Campus:
3-5-7 Tarumi, Matsuyama, Ehime

Matsuyama, Ehime Prefecture, JP
Sociala medier