International University of Japan

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Översikt

När International University of Japan grundades 1982 var det dess uppgift att utveckla framtida ledare med hög specialiserad teoretisk och praktisk kunskap samt förståelse och empati mot världens olika kulturer och öka deras förmåga att bidra till det globala samhälle.

Under de 25 år som passerat har mer än 2900 globala ledare från cirka 100 länder kommit från våra forskarskolor för internationella relationer och internationell ledning. På vår campus har vi byggt en unik och global intellektuell gemenskap, oöverträffad i världen. Omkring 300 studenter från 50 länder bor i sovsalar, studier och forskning tillsammans med vår fakultet.

Dessutom har vi utvecklat en rik utbildningsinfrastruktur för att tillgodose informationssamhället och har ett starkt förhållande till Center for Global Communications (GLOCOM), som, som ledande inom forskningen kring ett informationssamhälle, betonar "Chigyo", den studie av kunskap.

IUJ ligger i det lugna hjärtat av landsbygden Japan, en idealisk plats för unga män och kvinnor från alla delar av världen att samla och lära av varandra och från en begåvad och mångsidig internationell fakultet. Graduate School of International Relations (GSIR) och Graduate School of International Management (GSIM) presenterar en unik möjlighet för IUJ studenter att fördjupa sin förståelse för IUJ med hjälp av avancerad informations- och kommunikationsteknik. Vår välutrustade campus, med sitt fantastiska Matsushita bibliotek och informationscenter (MLIC), gör det möjligt för eleverna att hålla fart i denna snabbt växande globala och tekniska ålder. Medan engelska är undervisningsspråk erbjuds olika nivåer av japanska språkkurser på IUJ så att de som vill utveckla sin kunskap i japanska för praktik eller en professionell karriär där kunskap om det japanska språket är viktigt kan göra det. Samtidigt kan de japanska språkkurserna hjälpa utomeuropeiska studenter att bättre förstå den japanska kulturen och kommer att hjälpa till i sin dagliga tvärkulturella kommunikation och utbyte.

De som vill utöva yrkeskarriärer i globala företag och offentliga organisationer kommer att lämna IUJ inte bara med MBA eller MA-grader utan också med ett livslångt personligt och professionellt nätverk över hela världen som kommer att vara en stor tillgång som är användbar under hela ditt liv.

GSIM, IUJ tjänar AACSB International Accreditation

IUJ har från februari 20, 2018, Graduate School of International Management (GSIM) erhållit ackreditering från AACSB International, världens ledande myndighet för kvalitetssäkring av handelshögskolor. Vänligen se AACSB: s allmänna meddelande, AACSB: s pressrum och det regionala tillkännagivandet som har skickats till cirka 100 reportrar i vår närmaste region av AACSB. IUJ har blivit ett av de fyra AACSB-ackrediterade universiteten i Japan uppdaterat och det första ackrediterade engelska-medeltida universitetet i Japan, som erbjuder examensprogram.

Om GSIM

GSIM grundades 1988 under ledning och samarbete av Amos Tuck School of Business vid Dartmouth College, USA, med sitt uppdrag att vårda kloka individer för globalt företagande och socialt ledarskap. GSIM var den första handelsskolan i USA-stil i Japan och det första MBA-programmet i Japan för att undervisa sina kurser på engelska. Sedan dess har GSIM byggt upp ett internationellt alumni-nätverk som sträcker sig över 120 länder och regioner och utvecklat sin campus till en mångskiftande, multinationell, multikulturell, multietnisk miljö bestående av studenter från hela världen. GSIM har utvecklats till en världsberömd handelshögskola, rankad bland världens 100 största handelshögskolor (t.ex. The Economist Intelligence Unit).

Om GSIMs AACSB Journey

GSIM startade sin AACSB-ackrediteringsresa 2014. Sedan dess har GSIM genomgått betydande omvandlingar i sitt uppdrag, politik, läroplan, försäkran om inlärning, fakultetsforskning och tillräcklighet för att följa AACSB-standarder. I juli 2017 lämnade GSIM sin slutrapport till AACSB. I november 2017 besökte tre gruppmedlemmar på vår campus. GSIM är nu ett sätt att göra kontinuerlig förbättring.

"Hela skolan är upphetsad över att få AACSB-ackreditering, genom vilken vi åtar oss att tillhandahålla högkvalitativ utbildning samtidigt som vi strävar efter att nå vår högsta potential i framtiden", säger IUJ president Hiroyuki Itami och IUJ GSIM Dean Wenkai Li. "Vi vill tacka våra AACSB-mentor, gruppmedlemmar, ledamöter och AACSB-chefer och personal för deras oöverträffade hjälp och vägledning. Vi vill också tacka det utmärkta och outtröttliga arbetet av GSIM-studenter, alumner, fakulteter, personal, IUJ ledande ledning och andra intressenter. "

Om AACSB

Grundades 1916 och har sitt huvudkontor i Tampa, Florida, USA, AACSB International (Association of Advance Collegiate Schools of Business) är den längsta tjänstgörande globala ackrediteringsorganet för handelshögskolor, förbinder utbildare, studenter och företag att skapa nästa generations stora ledare . AACSB International är världens största företagsledningsallians.

AACSB-ackreditering anses allmänt som den högsta nivån av ackreditering för handelshögskolor, ett "kännetecken för excellens" i företagsutbildning, och synonymt med högsta kvalitetsstandard. AACSB Ackreditering har intjänats av mindre än 5 procent av världens handelshögskolor.

För att lära dig mer om AACSB, besök www.aacsb

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se skolans Masterprogram » Se 1-åriga MBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA i ekonomi

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Japan Niigata

Det här utbildningsprogrammet är inte bara att låta eleverna förstår modern nationalekonomi ramar, men också att utrusta dem med analytiska verktyg i ekonomi. [+]

Detta nyligen erbjöd två år MA program tilldelar en MA i nationalekonomi grad studenter som genomför alla krav. IMF lärda genom vårt skräddarsydda program för dem som heter makroekonomiska politiska programmet tillhör denna nya magisterexamen programmet inom IDP, medan makroekonomiska politiken programmet kräver IMF forskare att ta fler kurser relaterade till makroekonomiska frågor. Målet med programmet är inte bara att låta eleverna förstår modern nationalekonomi ramar, men också att utrusta dem med analytiska verktyg i ekonomi, och detta nya MA utbildningsprogrammet fokuserar på mer ekonomiskt än våra nuvarande program i internationell utveckling, som båda erbjuds inom IDP. ... [-]


MA i internationella relationer

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Japan Niigata

Denna examen program är utformat för att ge de studerande kunskaper och färdigheter som behövs för framgångsrika karriärer i regeringen och diplomati, internationella företag, internationella organisationer och icke-statliga organisationer. [+]

En omfattande internationella relationer Program med ett Asia Pacific Fokus Den internationella relationer programmet vid IUJ är utformat för att ge en heltäckande, tvärvetenskaplig förståelse av stora trender i dagens internationella politik, ekonomi och samhälle. Särskild tonvikt läggs på utvecklingen i Asien Stillahavsområdet och på Japan i synnerhet. Den islamiska världen får också stor uppmärksamhet.

Den internationella relationer programmet har visat sig vara mycket användbara för människor som antingen arbetar i, eller som har för avsikt att ta upp karriärer i nationella och regionala regeringar, internationella organisationer, företag och finans, eller i media. Det finns också en värdefull språngbräda för dem som vill vidare studier inom en Ph. d. programmera och ange den akademiska världen.... [-]


Ma i internationell utveckling

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Japan Niigata

Denna examen program är utformat för att utbilda framtida ledare i utformningen och genomförandet av såväl ekonomiska som offentlig politik inriktad på social och ekonomisk utveckling. [+]

Huvudfunktioner

Som en successiv utvidgning av detta MA utbildningsprogrammet i International Development visar vår ledande program i internationell utveckling behåller sin högt ansedda utveckling av sin pedagogiska kvalitet särskilt i samband med utvecklingsfrågor. Medan dess grundläggande kurser är huvudsakligen relaterade till moderna ekonomi, kan dess enastående prestationer inom utbildning omfattande täcker utvecklingsfrågor hittas inte bara i antalet utexaminerade från denna examen, men också i flera länder i alla akademiker. Mångfalden av länder inskrivna studenter ger en av de mest idealiska miljöer för att studera internationella utvecklingsfrågor. Den starka mänskliga nätverk av akademiker i detta program visar kvaliteten på detta utbildningsprogram liksom de fördelar som studenterna i detta program kommer att vinna efter sin examen. Programmet omfattar ett brett spektrum av politiska frågor i samband med socioekonomisk utveckling. Dessa frågor behandlas inom områdena ekonomi, handel, investeringar, utveckling av mänskliga resurser, miljö, hållbar utveckling, och urban och regional utveckling. Bortom förståelse av de omedelbara och specifika omständigheterna i landsspecifika frågor, ger programmet studenter med så många möjligheter som den kan, i syfte att låta eleverna share / fördjupa utvecklingsfrågor i olika länder under sina rigorösa kurser miljöer. Programmet består av obligatoriska och valbara kurser, och inskrivna studenter kan välja flera valbara kurser bygger på egen forskning och policyrelaterade intressen efter att ha tagit obligatoriska kurser, som alla är utformade för att göra eleverna använder mycket avancerade analysverktyg smidigt att utforska sin egen utveckling frågor. Våra lärare ägna oss att ge eleverna vår kompetens och erfarenhet för att bidra till en lyckad lärdomsprov.... [-]


Ma i offentlig förvaltning

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Japan Niigata

Denna grad program uppfyller behoven för goda styrelseformer som krävs för att genomföra och utvärdera politik som effektivt lösa olika offentliga problem som miljöförstöring, folkhälsa, utbildning, nationell och regional utveckling, välfärdsreformer och internationell säkerhet. [+]

Om PMPP

Termen "governance" kommer att betonas mer och mer i utvecklingspolitiska frågor. Eftersom god förvaltning anses allmänt som en viktig lösning för att eliminera både ineffektivitet och ojämlikhet i våra samhällen, regeringar och internationella institutioner ägna mer uppmärksamhet åt en politik som säkerställer god samhällsstyrning - ljud processer beslutsfattandet och vilka beslut genomförs i offentlig sektor. Graduate School of International Relations (GSIR) har etablerat ett nytt tvåårigt masterprogrammet, Public Management and Policy Analysis Program (PMPP), för att möta behoven av goda styrelseformer som krävs för att genomföra och utvärdera politik som effektivt lösa olika offentliga problem som miljöförstöring, folkhälsa, utbildning, nationell och regional utveckling, välfärdsreformer och internationell säkerhet. Som GSIR lärare och elever skapa en mängd olika formella och informella idéer kan vi ha en avgörande inverkan på utformningen av kapacitet att hantera sådana problem.... [-]


Magisterexamen

Master i japansk utveckling

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Japan Niigata

Detta är ett nytt tvåårigt mästersprogram för att utbilda framtida ledare från Japan, Asien och Afrika (och kanske Latinamerika) om Japans erfarenhet av ekonomisk och samhällsutveckling sedan Meiji-restaureringen och dess logiska underlag. [+]

Japans utvecklingsprogram (JDP)

genom samarbete med "JICA-programmet med universitet för utvecklingsstudier (JProUD) *"

Översikt:

Detta är ett nytt tvåårigt mästersprogram för att utbilda framtida ledare från Japan, Asien och Afrika (och kanske Latinamerika) om Japans erfarenhet av ekonomisk och samhällsutveckling sedan Meiji-restaureringen och dess logiska underlag.

1. Logiken och lektionerna (både positiva och negativa) från japanska erfarenheter kommer att hjälpa framtida ledare från utlandet när de måste tänka på sin strategi för utveckling hemma.

2. Samma logik och lektioner kommer också att gynna framtida japanska ledare, om de bara förstår sin egen historia och att kunna förklara Japan bättre utanför landet.... [-]


Kontakt
Besöksadress
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

Niigata, Niigata Prefecture, 949-7277 JP