Jordan University of Science and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Jordan University of Science and Technology (JUST) är ett ledande undervisnings- och forskningscentrum i Jordanien och i Mellanöstern. Våra framstående studenter, tillsammans med vår fakultet, gör bara en framstående lärosäte. JUST är påverkan på vetenskap och teknik har känt lokalt och regionalt, våra välrenommerade akademiker ockupera viktiga positioner i medicinska yrken, teknik, arkitektur, jordbruk, vetenskaper, datavetenskap och informationsteknik.

På JUST vi kämpat för att ge våra elever med utbildning av högsta kvalitet inom alla områden av vetenskap och teknik. Vi erbjuder en utmanande intellektuell miljö med ett brett utbud av grund- och forskarutbildning utbildningsprogram. Eleverna kan välja mellan ett antal akademiska inriktningar som passar deras individuella behov.

Vår elevkår kommer från olika nationaliteter som främjar en mycket mångsidig kultur på vårt campus; omkring en fjärdedel av dem är internationella studenter.

JUST attraherar och behåller framstående lärare och administrativ personal som är välkända inom sina områden. Vår fakultet består mångfasetterad personal som har varierat erfarenhet. Vi är hedrade att ha sådana framstående medlemmar som har gjort viktiga insatser inom sina områden.

Vårt universitet är modern i anläggningar och resurser som tjänar både undervisning och forskning. JUST alltid engagerad i förbättring av alla anläggningar som kommer att ge miljö och möjligheter för studenterna att utmärka sig i sin studie. Dessa förbättringar inkluderar utrusta labben, vetenskapliga verktyg och forskningscentra med de mest avancerade tekniska medel för utbildning.

Förutom sin roll som ett institut för högre utbildning, JUST har alltid åtagit sig att tjäna samhället på alla tänkbara sätt. Många av de aktiviteter som utförs av våra lärare och personal är avsedda att tjäna det lokala samhället i Jordanien.

Vi inbjuder dig att komma utforska JUST via vår hemsida för att läsa om våra utbildningsprogram och forskningsverksamhet. Se till att JUST är platsen att fullfölja din framtida karriär och uppfylla dina drömmar. Tillsammans hoppas vi att vi alla kan fullgöra uppdraget för universitetet, för att ha studenter som gör en skillnad i deras samhällen och deras land.

Fakulteten för forskarutbildning vid Jordan University of Science and Technology (JUST) erbjuder akademiska program av hög kvalitet. Våra program är utformade för att kvalificera eleverna för karriärer inom den privata och statliga sektorn som kräver fasta analytiska och kvantitativa kunskaper. Fakulteten Studierektor leder i examen utbildning, utveckla professionella och ledare inom alla sektorer för regional, nationell och global konkurrenskraft.

Våra studenter visar hög grad av kunskaper och färdigheter i sina utvalda majors. Vår lärare forskar inom tillämpad vetenskap, hälsovetenskap, medicin, tandvård, omvårdnad, verkstads- och jordbruk. Dessutom vår fakultet ge eleverna möjligheter att få erfarenhet genom att arbeta i laboratorier och kliniker vid universitetet.

Fakulteten Studierektor har anförtrotts att sätta de regler och föreskrifter som gäller forskarutbildning och driva på genomförandet av dessa bestämmelser. Rådet Studierektor ansvarar för att leda och kritiskt utvärdera de befintliga programmen. Dessutom är Dean kontor som ansvarar för att följa upp de relevanta forskarutbildningen i samordning med dekanus om genomförandet av de fortsatta studier regler och förordningar, förvalta de medel som anslås för doktorander och övervaka akademiska framsteg doktorander.

Fakulteten för Graduate Stories

Forskarstuderande bör tänka på följande:

Rådgivare-Student Förhållande

Din rådgivare svarar för fler uppgifter än du föreställa. Din rådgivare tid är oerhört värdefullt. Varje förändring i ditt studieprogram, forskningsämne, kursschema, och forskningslabb schema bör diskuteras och godkännas av din rådgivare.

Utföra forskning

Forskningen tar tid, så du måste förbereda dig för att spendera långa timmar utforma och utföra experiment, att analysera data och skriva ditt examensarbete. Läs litteraturen för att få bakgrund för ditt forskningsområde. Utför forskningen. Rådgivaren kommer inte berätta varje steg för att göra. Rådgivaren kommer bara leda den allmänna forskningsriktningen. Om du stöter på ett problem i din forskning försöker lista ut det själv. Försök närmar sig problemet från olika håll. Om du inte kan hitta framgång, schemalägga ett möte med din rådgivare, se till att ha specifika frågor förberedda.

Vad ska jag göra för att uppgradera?

Varje masterstudent måste utföra följande innan examen. Komplett 34 timmar kredit för MSc studenter. Skriv och försvara en avhandling i enlighet med avdelning och fakultet Studierektor föreskrifter (Thesis Track). Passera omfattande tentamen (Comprehensive Exam Track).

Platser

Irbid

JUST

Address
Jordan University of Science and Technology
P.O.Box 3030

22110 Irbid, Irbid Governorate, Jordanien
Telefon
+962 2 720 1000