The University of Jordan - School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den University of Jordan är både en modern liksom gamla institution för högre utbildning i Jordanien. Grundades 1962, universitetet har, sedan ansökte sig till utvecklingen av kunskap inte mindre än dess spridning .I sin egenskap av omfattande institution undervisning, forskning och samhällstjänsten, University of Jordan gör det möjligt för studenter att välja mellan ett brett utbud av program- mer än 3500 olika kurser erbjuds av cirka 18 fakulteter.

Vår School of Business är lika gammal som själva universitetet och är för närvarande den näst största. Vi är stolta över att vara den ledande handelshögskola i Jordanien, spelar en viktig roll i examen chefer och ledare i morgon. Jordanien har alltid stansas över sin vikt i näringslivet. Vi är ett land med en traditionell betoning på tjänstesektorn, men de senaste åren har sett framväxten av en generation av entreprenörer som erbjuder lösningar till Jordan, regionen och världen. Här på Jordans första universitet, Handelshögskolan spelar en viktig roll i att utbilda dessa företagsledare i framtiden. Vi strävar efter att bygga vidare på vår nuvarande starka fundament, och fortsätter att vara en skola som utför forskning, som ger verkliga lösningar på de utmaningar som vår tids, och undervisning som syftar till att engagera eleverna och utrusta dem för alla typer av yrken.

Vår vision

Att vara en ledande School of Business, regionalt inflytelserika och globalt respekterade.

Vår mission

School of Business vid University of Jordan har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa program akademisk affärs och forskningsanläggningar som gör det möjligt för dess personal och studenter att utmärka sig genom ständiga förbättringar i lärande, kunskapsbildning, kompetensutveckling och samhällstjänster samtidigt som landets värderingar och kultur.

våra mål

Bibehålla och öka höjd och rykte i skolan genom att arbeta mot att uppnå kvalitetssäkring av lokala och internationella standarder.

Platser

Amman

Address
The University of Jordan
Queen Rania str

11942 Amman, Amman Governorate, Jordanien