Skolor & universitet på Jungfruöarna

Bästa skolor & universitet på Jungfruöarna 2018/2019

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Jungfruöarna. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Jungfruöarna. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Jungfruöarna och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Jungfruöarna och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Jungfruöarna direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Jungfruöarna

University of the Virgin Islands

Magisterexamen MA Jungfruöarna Charlotte Amalie Amerikas förenta stater September 2018

Varför gör University of Virgin Islands ditt universitet förstahandsval? Undervisningen är mycket prisvärd. UVI erbjuder ett varierat utbud av utbildningsprogram. UVI erbjuder fortbildning icke-examen och intyg kurser genom samhällsengagemang och livslångt lärande (CELL) Center. UVI är ackrediterat av kommissionen om högre utbildning i mellersta staterna Association. Den genomsnittliga klasstorleken är tillräckligt liten för att låta eleverna delta på ett meningsfullt o… [+] ch få individuell uppmärksamhet som krävs för att lyckas. UVI är tekniskt avancerade och har flera vetenskapliga och datorsalar för studenter användning. UVI erbjuder on-campus boende på öarna St Thomas och St Croix (dubbel-och enkel boende). UVI är en del av National Student Exchange (NSE) program med över 170 institutioner på den amerikanska fastlandet. UVI deltar också i utbytesprogram med Emory University i Atlanta, GA, Oxford College i Atlanta, GA. State University of New York i New Paltz, New Paltz, NY; och Universidad Internacional (UNINTER) i Cuernavaca, Mexiko. UVI erbjuder en hälsosam campusmiljön. Det har akademiskt orienterade, student ledarskap, atletisk och religiösa organisationer. Det finns också bröderna med a Cause (BWC) organisation och kvinnoföreningar med nationell tillhörighet. Även små i storlek och geografiskt åtskilda från den amerikanska fastlandet, har UVI en student befolkning som är internationell i smink och global i Outlook. UVI erbjuder en utbildning av hög kvalitet, med användning av innovativa undervisningsmetoder och state-of-the-art datorutrustning i en personlig och pittoreska inställningar. UVI Mission Uppdragsbeskrivning University of Jungfruöarna är en elevcentrerad institution som ägnar sig åt framgången för sina studenter och åtagit sig att förbättra livet för människorna i de amerikanska Jungfruöarna och bredare Karibien genom utmärkt undervisning, innovativ forskning och lyhörd samhällstjänst. Vision University of Virgin Islands blir en exceptionell amerikanska högskola i Karibien dedikerad till elev framgång, åtagit sig att kvalitet, och lovade att förbättra den sociala och ekonomiska omvandlingen av den amerikanska Jungfruöarna. [-]