University of Alberta: Alberta School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Alberta grundades 1908. Under det senaste århundradet har UofA etablerat sig som en ledande forskningsintensiva universitet, en av de bästa universiteten i Kanada och bland de 100 bästa universiteten i världen!

Alberta School of Business vid UofA är en av Kanadas ledande handelshögskolor, som erbjuder Bachelor of Commerce, Master, PhD och Executive Education-program.

Alberta MBA är en 20 månader heltid program. Med små klasstorlekar, ger Alberta MBA för en personlig och högkvalitativ upplevelse som ytterligare förstärks av programmets lärare, många av dem vinnare hos lärare och annan utmärkelser.

Collaborative Med 80 heltidsstuderande gå med i Alberta MBA varje år, kan du bygga starka relationer med alla dina klasskamrater. Ett team baserad metod för inlärning kan du utveckla ditt team och ledarskap samtidigt som de får lära sig med jämnåriga från olika bakgrunder.

Flexibel Alberta MBA kräver att alla elever att slutföra viktiga affärs grundläggande kurser och en blandning av valbara kurser. Med 9 valbara kurser, kan du skräddarsy din examen med en blandning av kurser som bäst passar dina egna intressen eller slutföra en av våra formella inriktningar.

Platser

Edmonton

Address
2-30 Business Building
Edmonton, Alberta
Canada T6G 2R6

T6G 2R6 Edmonton, Alberta, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: