Briercrest College & Seminary

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Briercrest College and Seminary är ett samhälle av noggrann inlärning som kallar studenter att söka Guds rike, att formas djupt av Skrifterna och att bildas andligt och intellektuellt för liv i tjänsten. Briercrest College and Seminary driver också Briercrest Christian Academy.

Vårt uppdrag

Vi har förberett ledare i över 70 år. Vår tjänst kom från en grupp av troende som uppskattade Guds ord och ville ge bibelutbildning. Det åtagandet förblir kärnan i vad vi gör och varför vi finns. Vårt mål är att kalla eleverna till att bli helt hängivna anhängare av Jesus Kristus, och vår inställning till att nå detta mål blir alltmer unik i utbildningslandskapet. "... Guds Guds ord ska bestå för evigt." Jesaja 40: 8

Vår Campus

Vi är belägna i ett nära samhälle som är idealiskt för andlig reflektion men ändå erbjuder ett av de mest utvecklade kristna utbildningscampuserna i Kanada. Mittpunkten är Hildebrands kapell med 2 400 platser; provinsens största kyrkans auditorium. Faciliteterna inkluderar också ett bibliotek på 25 000 kvadratmeter, nio studenthem, ett hotell, nyrenoverad matsal, gymnasium med dubbla banor, ishall, många idrottsplatser, tunnelbanarestaurang och två kaféer.

Platser

Caronport

Address
College Drive,510
S0H 0S0 Caronport, Saskatchewan, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium