British Columbia Institute Of Technology BCIT

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

British Columbia Institute of Technology skiljer sig från ett college eller universitet och erbjuder praktisk tillämpad utbildning med instruktörer som har direkt praktisk erfarenhet inom sitt område.

Sedan vår första klass tog examen 1966 har vår historia återspeglat utvecklingen av British Columbias ekonomi. Vår institution har alltid varit i framkant av tekniken, och vi är stolta över vårt bidrag till att forma provinsens arbetskraft.

I mer än 50 år har vi fyllt branschens behov och utbildat framtida ledare och förändringsproducenter inom ett brett spektrum av sektorer - och vårt arbete, som deras, görs aldrig.

Ledande visionen för BCIT

På BCIT arbetar vårt ledarteam för att driva institutionen mot sitt mål: kvalitetsutbildning som pekar akademiker till meningsfulla och framtidssäkra karriärer.

Vi har tre stora åtaganden som en del av vår strategiska plan 2019–2022: att vara en folkfokuserad organisation som levererar en framtidssäker tillämpad utbildning - och att förstärka vår inverkan genom globalt relevanta anslutningar.

Platser

Burnaby

Address
Willingdon Avenue,3700
V5G 3H2 Burnaby, British Columbia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium