Executive Hotel Management College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På EHMC, vi är specialiserade på utbildning nuvarande och nya Hospitality proffs genom workshops, praktik, klassrumsutbildning och-evenemang.

Executive Hotel Management College erbjuder en unik kombination av hög utbildning och en direkt väg till ledningskontoret. Vår erfarenhet i branschen under de senaste 35 åren har säkrat relationer och kontakter inom ledande hotell-och restaurangföretag som ingen annan högskola kan ge. När vi placerar våra studenter till betald praktik och practicums, vi personligen diskutera målen för var och en av våra studenter med ägarna och direktörerna för värdorganisationerna karriär så att vi maximerar sina chanser att nå sina drömmar om att arbeta som ledande befattningshavare.

Moderbolag i EHMC har varit i hotellbranschen sedan 1979, ger utbildning och högkvalitativa hotellhanteringssystem till ledande hotellen i Kanada, USA och Europa. Grundaren av EHMC, Ken Honborg, insåg att det fanns en betydande lucka i utbildningen av upp och kommande hotellägare i Kanada. Alltför många högskolor och universitet var att ge akademiker med teori baserad utbildning, när de kom in i arbetskraften, General Managers och ägare var förvånad över att finna att de flesta akademiker inte kunde prestera på en acceptabel nivå.

EHMC har säkrat starka partnerskap och anknytningar med många ledande hotell-och restaurangföretag för att garantera våra studenter kan prestera på de förväntade nivåer som krävs i branschen. Vi utökar sina nätverk och bygga upp sina meritförteckningar så att vid examen, de är säkra med sin kompetens och erfarenhet för att omedelbart ta på sig ledande roller.

I likhet med Fairmont Hotels and Resorts hantering förberedelseprogram som Mr Honborg deltog, EHMC kombinerar verkliga världen praktisk erfarenhet med industristandard Ahla baserad utbildning för att bäst förbereda våra studenter för att uppnå sina drömmar om att bli General Manager för ett World Class hotell eller restaurang.

10 skäl att studera vid EHMC

Den bästa verkställande nivå Hospitality Management College i Nordamerika Den enda Ahla Godkänd College verkar i samband med en större hotellkedja EHMC EXKLUSIVA Ahla Dual Diploma Program - Tjäna 2 Diplom i 1 år Våra studenter har möjlighet att kombinera teori och praktisk tillämpning med Work Immersion Program Flexibilitet med 3 - månad, 6 - månad, 1 - år & 2 - Year alternativ Små klasser och individuell uppmärksamhet från erfarna Anställda Stipendium, Stipendie och finansieringsalternativ för inhemska och internationella studenter Passionerade instruktörer med över många av kombinerad Hospitality Experience A World Class Campus ligger i hjärtat av Vancouver Hantering Nivå, Multi-avdelning, Practicum och Arbetspraktik

Platser

Vancouver

EHMC - Executive Hotel Management College

Address
1311 Howe St
V6Z1W2 Vancouver, British Columbia, Kanada
Telefon
+1 604-428-3462

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: