Fanshawe College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fanshawe College är en stor, offentligt finansierad College i London, Ontario, Kanada - ungefär en timmes bilresa från Toronto och Niagara Falls. Det finns 21.000 heltidsstudenter, inklusive mer än 6000 internationella studenter från 97 olika länder.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

London, Ontario, Kanada

Staden London har en befolkning på cirka 400 000, och över 500 000 i storstadsområdet. Det är hemmet för både Fanshawe College och Western University. London har fantastiska konst, marknader, teatrar och nattliv. Det är känt som "Forest City" med över 200 parker och i en region omgiven av världens största sötvatten sjöar. London har en internationell flygplats och är också tillgänglig med bil, Greyhound Bus eller VIA-tåg.

program

Fanshawe erbjuder mer än 200 akademiska program, allt från tvååriga examensbevis och treåriga avancerade examensbevis till forskarutbildningsprogram (ett år) och hedrar kandidatexamen (fyra år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Förkunskapskrav

Ta en titt på våra behörighetskrav här: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - Engelska för akademiska ändamål

För studenter som vill studera engelska först, erbjuder Fanshawe ett EAP-program (engelska för akademiska ändamål). Det finns tio nivåer i EAP-programmet, som går åtta veckor åt gången. Ett fritt övningstest är tillgängligt, så eleverna kan uppskatta vilken nivå som ger mest mening.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får jobb

Enligt de senaste undersökningsresultaten för KPI (Key Performance Indicators), överstiger Fanshawe-sysselsättningsgraden på 87,6% det regionala genomsnittet med två procent. När man undersökte sex månader efter examen rapporterar 80,2% av Fanshawe-alumnerna att de är nöjda med sin högskoleutbildning - och 94,2% av arbetsgivarna är nöjda med Fanshawe-kandidaternas färdigheter och bidrag.

Fanshawe Cares

Fanshawe erbjuder ett Arrival Services-paket som heter Fanshawe Cares för alla nya internationella studenter. Fanshawe Cares innehåller:

  • Airport Greeting Service drivs av studentambassadörer;
  • Transporttjänster från Pearson Airport i Toronto till London, Ontario;
  • Två nätter boende tillhandahålls (om det behövs);
  • Hjälp med att hitta en plats att bo och öppna ett bankkonto (om det behövs).

Som en del av Fanshawe Cares-programmet är International Center också värd för en välkomstsession varje termin för att bekanta dig med kollegiet och dess tjänster samt att ansluta dig till andra internationella studenter.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

stipendier

Fanshawe erbjuder $ 5 miljoner i stipendier, utmärkelser och stipendier varje år. Det finns möjligheter uteslutande för internationella studenter, som inträdes stipendier.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Extra

Alla heltidsstudenter i Oxford Street i London får ett heltids LTC-busspass, medlemskap i Student Wellness Center och hälso- och tandvård via Morcare. Det finns många klubbar och sportlag i Fanshawe - för spelare och för fans!

Platser

london

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

london, Ontario, Kanada

Simcoe

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Simcoe, Ontario, Kanada

Saint Thomas

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Saint Thomas, Ontario, Kanada

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Kanada

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium