Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson School of Business

Grundades 1990, är den Gustavson School of Business väl känd för sin unika pedagogik, inspirerade undervisning och kvalitet i forskningen. Som ledare bland världens 12.000 handelshögskolor, vi är en av bara 97 för att uppnå ackreditering med både AACSB International (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business) och Europeiska fonden for Management Development genom sin European Quality Improvement System (EQUIS).

Vi erbjuder grader i:

· Bachelor of Commerce (BCom)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master of Global Business (MGB)

· PhD i International Management & Organisation

Vi erbjuder korttidssommarstudier i Entreprenörskap, Service Management, International Business och Business Communications.

Att leverera dessa program, arbetar vi för att utveckla globala företagsledare. Vår internationella, integrativ säkerställer innovativa och socialt hållbar strategi våra elever lära sig att tänka annorlunda i dagens snabbt föränderliga globala marknaden.

University of Victoria

Genomgående rankad som en av Kanadas ledande forskningsuniversitet av externa undersökningar och UVic studenter likadana, är vi också rankad bland topp 200 i världen av den årliga Times Higher Education undersökning. University of Victoria visar en extraordinär djup kompetens inom ett brett spektrum av utbildningar på grund- och avancerad nivå. Universitetet har fått ett rykte för sitt engagemang för forskning, stipendium och co-op utbildning, och är känd för sina innovativa och lyhörda program, tvärvetenskapliga och internationella initiativ, och ett mångsidigt och välkomnande lärande gemenskap. Med över 19.000 studenter från Kanada och runt om i världen och nästan 5000 lärare och personal, har University of Victoria etablerat en ytterst kollegial ledarskapskultur med påtagliga kåranda över campus.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Master of Global Business (MGB) grad är en rigorös ettårigt program som ger personer med grundutbildningar-inom handel, näringsliv, förvaltning eller lednings-och ... ... [+]

Master of Global Business (MGB)

&nbsp

Master of Global Business (MGB) grad är en rigorös ettårigt program som ger personer med grundutbildningar-i handeln, näringslivet, administration eller ledning, möjlighet specialiserar sig på internationell företagsledning och ledarskap på en avancerad nivå. Studenter läser vid tre campus runt om i världen: University of Victoria i Kanada, National Sun Yat-Sen universitetet i Taiwan, och Johannes Kepler University i Österrike. Förutom den pedagogiska metod som används i detta program, som omfattar fall analyser, föreläsningar, diskussioner klass, affärssimuleringar, studiebesök, team-baserade aktiviteter lärande, företagets projekt konsulttjänster och självreflektion (journaling), läroplanen innehåller en rik nedsänkning i två olika kulturer i tillägg till hemmet kulturen. ... [-]

Kanada Victoria
September 2019
Heltid
12 - 16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business