LaSalle College Vancouver

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

LaSalle College Vancouver

Våra Fördelar

LaSalle College: den internationella referensen i eftergymnasial utbildning

Utbildning utan like

Program som erbjuds på engelska. Praktiska utbildningsprojekt som speglar professionella verkligheten och leder till internationellt erkända diplom. Entusiastiska, hängivna lärare med gedigen bakgrund i arbetskraften. Kombination arbete / studieprogram. Möjligheter för studenter att delta i regionala, nationella och internationella tävlingar. Praktikplatser med de mest innovativa företagen. En allmän utbildning - i alla program - uppmuntra miljömedvetna metoder. Integrering av entreprenöriella begrepp i alla program.

De 10 grundläggande principerna för vår akademiska projekt

LaSalle College Vancouver erbjuder en upplyftande utbildning i en inkluderande miljö som låter sina studenter att få sin önskade diplom, samt förvärva och utveckla följande:

Muntliga och skriftliga färdigheter i engelska. Förmågan att behärska ny informationsteknik branschrelaterade. Kompetenser som underlättar yrkesmässig rörlighet. Ledningskompetens som gäller i det aktuella sammanhanget av marknadens globalisering och snabb kommunikation. Förmågan att arbeta med ett multidisciplinärt team. Ledarskap och entreprenörskap. En attityd som återspeglar en ansvarsfull medborgare, respekt för andra, och noggrannhet i alla förhållanden. Ett inneboende värde för fortbildning. En medvetenhet om ansvarsfulla vanor som främjar god hälsa för sig själv och för andra. En naturlig impuls att skydda miljön och förespråkare för en hållbar utveckling.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Advanced Diplomas » Se BScs » Se Diplom » Se Kurser » Se Kandidatprogram »

Kontakt
Besöksadress

101 Smithe Street 
Vancouver (British Columbia) V6B 4Z8
Vancouver, British Columbia, V6B 4Z8 CA
Besöksadress

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA