Nipissing University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

Visst kan vi berätta om våra vackra omgivningar och hur våra elever betygsätta oss # 1 i flera elevundersökningar, eller hur våra bostäder är märk en av de bästa i Kanada, men det bästa sättet att uppleva Nipissing är genom att besöka oss.

Vår historia

Medan rötter Nipissing University sträcker tillbaka till 1900-talet med North Bay Normal School, var Nipissing högskola bildades 1967 som ett dotterbolag till Laurentian University. Nipissing University fick sina stadsprivilegier som oberoende universitet 1992. Idag är Nipissing stolt över att vara en i första hand grundutbildning universitet med ett rykte om hög kvalitet i lärarutbildningen, konst, vetenskap och professionella program. Studenterna kommer att finna sig i en hög kvalitet akademisk miljö som är student fokuserad och bygger på personliga undervisningsmetoder, innovativa metoder för lärande, och en växande forskningskultur. Nipissing har åtagit sig att spela en positiv roll i den pedagogiska, sociala, kulturella och ekonomiska livet i alla samhällen den betjänar.

forskarutbildning

Uppdraget för School of Graduate Studies är att definiera och stödja spetskompetens inom forskarutbildning vid Nipissing University. För att uppnå detta mål, de primära roller och funktioner i School of Graduate studier är att formulera en vision of excellence för forskarsamhället, för att ge en mellan universitet perspektiv på forskarutbildningen, för att förbättra den intellektuella och forskarvärlden forskare bland examen studenter och examen fakulteten och att fungera som en förespråkare för examen utbildning och doktorander inom institutionen.

Master of Arts i historia Master of Education Master of Environmental Sciences / studier Master of Kinesiology Master of Science i matematik PhD i utbildning med inriktning på Utbildnings Hållbarhet

Platser

Toronto

Nipissing University

Address
100 College Dr., Box 5002
North Bay

P1B 8L7 Toronto, Ontario, Kanada
Telefon
+1 705-474-3450

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium