Northeastern Univeristy —Toronto

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Northeastern grundades 1898 och är ett topp 50 globala forskningsuniversitet och den erkända ledaren inom erfarenhetsinlärning, förankrad i världens största och mest innovativa kooperativa utbildningsprogram. Vi integrerar klassrumsstudier med möjligheter till professionellt arbete, forskning, service och globalt lärande i 128 länder.

Våra kärnvärden

Bidrag, mångfald, integritet, engagemang, möjlighet

  • Northeastern försöker bidra till individuell uppfyllande av varje medlem på campus, till de omgivande samhällets välfärd och till lösningar som kommer att tillgodose globala och samhälleliga behov.
  • Nordöstra firar mångfalden i alla dess former och främjar en kultur av respekt som bekräftar relationer mellan grupper och bygger samhälle.
  • Northeastern bedriver sin verksamhet och interaktioner med integritet och upprätthåller de högsta etiska standarderna.
  • Northeastern främjar aktivt engagemang i undervisning och lärande, i stipendium och forskning, i stadens samhälles liv och med våra studenter och vänner.
  • Northeastern ger möjligheter för dem som strävar efter att övervinna nackdelar och visar ett stort löfte om framtida framgång.

En tradition av ledarskap

Nordöstra startade med en ny idé: att högre utbildning skulle berikas genom att integrera studenternas kurser med möjligheter till erfarenhet inom sitt studierikt; att ett universitet bäst kan tjäna sina studenter och leda innovation genom att engagera sig direkt i sitt samhälle genom partnerskap med arbetsgivare.

När universitetet har vuxit under årtionden, så har bredden i vårt samhälle och vårt engagemangsnivå också. I dag är co-op kärnan i världens största experiential learning-program, som sträcker sig till mer än 3 300 arbetsgivare i 128 länder.

Northeasterns ledarskap inom erfarenhetslärande är grunden för dess ledarskap i att utveckla globala utbildnings- och forskningssamarbete runt om i världen - och forskarcampusserna i Seattle och Charlotte, North Carolina, och navet i Silicon Valley är det senaste manifestationen av detta ledarskap. Precis som 1898 samarbetar Northeastern med samhällen i partnerskap som ägnas åt att främja utbildning och ekonomisk tillväxt.

127373_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Upplev vårt globala nätverk

Northeasterns nätverk av företagsledare, studenter och studenter sträcker sig till tusentals organisationer i mer än 150 länder. Att gå med är enkelt: Anmäl dig som student eller partner på universitetet och du är en del av det nordöstra nätverket. Du kommer att vara ansluten till proffs och kamrater som öppnar rätt dörrar, oavsett om du börjar din karriär eller utvecklar ditt företag.

Branschinriktade program baserade på erfarenhetslärande

Northeasterns onlinekurser är inte bara klassrumskurser som klistras in i onlinemiljön. Vi arbetar med lärandexperter och industripartners och vi är det första universitetet som skapade en online-utbildningsmodell som drivs av kognitiv vetenskap, informerad av arbetsgivare och drivs av erfarenhetsinlärning. Programmet inkluderar en extra erfarenhetsdimension genom samarbetsutvecklade läroplaner, placeringar i kooperativ utbildning och företagsboende, fallstudier och specialprojekt.

Ett nätverk av regionala campus, hubbar och 3 300 globala partners

Toronto är det senaste tillskottet till universitetets globala nätverk, som inkluderar flaggskeppscampuset i Boston samt regionala campus i Charlotte, North Carolina, Seattle och San Francisco Bay Area. Denna unika och kraftfulla kombination av utbildning och forskning, i linje med en regional och global arbetskrafts- och utvecklingsbehov, flyttar högre utbildning bortom en modell som har förändrats lite i århundraden.

Universitetets partnerskap - genom grundutbildning och forskarutbildning samt fakultetsforskningssamarbete - inkluderar mer än 3 300 företag och ideella organisationer i mer än 150 länder på sex kontinenter.

Ett globalt alumni nätverk

Northeasterns 255 000 plus studenter bildar ett världsomspännande samhälle av professionella och engagerade medborgare. Universitetets 25 amerikanska alumni-kapitel, åtta internationella kapitel och studenter-delegater i mer än 80 länder håller studenterna anslutna och fungerar som en resurs för nuvarande studenter på internationella samarbeten.

Främja karriärer

Våra karriärtjänster - rankade av Princeton Review bland de fyra bästa i landet under sju år i rad - erbjuder studenter och studenter över vårt nätverk dessa resurser och mer: anslutningar till tusentals arbetsgivare, karriärrådgivning, jobbsökning och förberedelse av intervjuer och länkar till en mängd online- och personliga karriärtjänster.

Nordöstra fördelen

Northeastern, som grundades i Boston 1898, är ett globalt forskningsuniversitet och världsledande inom erfarenhetslärande med campus i Boston, Charlotte, San Francisco Bay Area, Seattle och nu Toronto. Vi vet att i en tid med snabb teknisk förändring måste du fortsätta lära dig för att hålla jämna steg.

Innovativa program

Våra masterprogram är anpassade till några av Torontos snabbast växande branscher. Alla våra program erbjuds helt online eller i ett flexibelt hybridformat (som kombinerar online- och klassinstruktioner). Ta lektioner som lärs ut av nordöstra fakulteten i världsklass på ditt eget schema.

Ett globalt nätverk

Med vårt växande nätverk av campus ger Northeastern ett unikt perspektiv på talang- och innovationsbehovet i några av världens mest dynamiska städer.

Erfarenhetsmöjligheter

Northeastern tillför branschinriktad erfarenhet i varje forskarutbildningsprogram genom sitt välkända samarbetsprogram och vår innovativa plattform för XN-lärande - där studenter arbetar direkt med en branschsponsor på ett kortvarigt affärsprojekt.

Vår leveransmodell

Nordöstra fakultetsmedlemmar i online- och hybridbaserade program integrerar sin djupa teoretiska kunskap med stark yrkeserfarenhet. Med hjälp av teknikverktygen som har gjort online-utbildning till en rik inlärningsmiljö, drar de från ett brett utbud av resurser som gör det möjligt för elever att tillämpa ny kunskap direkt på arbetslöshetens problembehov.

Våra utbildningsprogram är utformade så att varje student kan välja mellan online- och hybridinlärningsalternativ. Vi gör allt för att erbjuda kurser i olika format; registreringar avgör emellertid kurserbjudanden från termin till termin.

Vårt hybridformat - blandningen av online- och klassrumsinlärning - erbjuder eleverna det bästa från båda världar: flexibiliteten och bekvämligheten med online-utbildning och den personliga, fakultets- och kamratinteraktion mellan klassrumsbaserade program.

Toronto campus

Northeastern University, ett högst rankat, ideellt universitet i USA, har etablerat distinkta regionala campus i utvalda städer, och erbjuder branschinriktade forskarutbildningar utformade för att hjälpa arbetande yrkesmän att uppnå sina karriärmål. Northeasterns Toronto campus öppnar med tre Master of Science-program som är efterfrågade bland regionens arbetsgivare - projektledning, cybersäkerhet och reglerande frågor för läkemedel, biologik och medicinsk utrustning. Dessa utbildningar är anpassade till Torontos behov som ett världsekonomiskt centrum och erbjuder arbetande yrkesverksamma en tydlig väg att utveckla sin karriär medan de bor hos sina nuvarande organisationer: schemaläggningsflexibiliteten i onlineutbildning kombinerad med enastående fakultet, akademiska resurser och programstöd för en ledande amerikanska forskningsinstitution.

Platser

Toronto

Address
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium