Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att delta i Rocket Sky Team är en livsförändrande upplevelse och 96% av våra studenter är professionella animatörer idag.

Varför gå med i ROCKET SKY TEAM?

Vi är annorlunda. Rocket Sky använder en "simulerad produktionsmiljö" -strategi för lärande, vilket efterliknar en verklig animationsstudio i verkligheten. Denna process utvecklar färdigheter på högsta nivåer samtidigt som våra studenter arbetar för att arbeta i den verkliga världen, allt medan de fortfarande är i skolan.

ROCKET SKY BENÄMNEN

Rocket Sky Learning System föddes utifrån år av professionell produktionserfarenhet och års yrkesutbildning. Vi fokuserar på klassiska animationsprinciper och grundläggande fundament och tillämpar dem på 3D-programvaran. Detta enkla tillvägagångssätt utvecklar konsten och artisten. Upprepning är kunskapsmodellen och genom att använda vår unika, en-mot-en-mentorstilinriktad inriktning mot inlärning, och fokuseringen på grundvalar snarare än programvara, blir Rocket Sky-eleverna skickliga i alla aspekter av denna allusiva konstform, och i slutändan kommer att kunna producera högkvalitativa portföljarbeten för att visa upp dessa färdigheter.

VÅRA MENTORER

Vårt team av instruktörer arbetar för några av världens ledande studior. Vår kollektiva yrkeserfarenhet inom spel-, tv- och filmindustrin, i kombination med vår utbildningsbakgrund och grundläggande inställning till utvecklingsutbildning, är vad som skiljer oss från resten. Våra animationskrediter inkluderar Molnigt med en chans av köttbullar I

VÅR MEDLEMSKAP ÄR FÖR LIV

Animering är en oändlig strävan efter förbättring och våra elever kan fortsätta att lära sig och förbättra användningen av våra innehåll och tillgång till våra instruktörer under de kommande åren. Vi är en lycklig familj och vårt nätverk är stort och fortsätter att växa.

KOSTAR

Rocket Sky's undervisningskostnader är bland de lägsta i avancerad karaktärs animationsträning i världen. Våra studerandes portföljer är jämförbara med $ 100.000, 4-åriga examensprogram. Vår undervisning är för närvarande inställd på vår introduktionsnivå på $ 5 400 USD och kommer att förbli till den kursen fram till början av 2019.

Vi erbjuder även undervisningsplaner för att hjälpa våra studenter att betala undervisning medan de tränar. Fråga oss om våra finansprogram.

Platser

Edmonton

Address
ONLINE


Edmonton, Alberta, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: