Läs den officiella beskrivningen

Sedan 1961 har Reeves College öppnat en värld av möjligheter och utbildning för studenter genom utbildning. Under årens lopp har högskolan haft ett rykte om att vårda högkvalificerade affärsmän. Vår karriär diplom program hjälpa eleverna med kompetensutveckling som behövs för att inleda sin verksamhet och sjukvård karriär. Institutionen för akademiker utvecklar läroplanen i samråd med näringslivet och sjukvårds samhällen för att säkerställa att studenter möta dagens branschens krav. College personal och lärare förstå att elever vill kvalifikationer som arbetsgivarna kräver och strävar efter att ge dem den utbildning och kompetens för karriär framgång. Varje program tåg individer att använda den mest aktuella tillämpningar, programvara och tekniker i sina ämnesområden. Dessutom är program som erbjuds på ett modulärt basis så att eleverna lär sig ett ämne i taget och på ett progressivt sätt. Fakultetens medlemmar på Reeves College är både genomförda instruktörer och kunnig personal vars kunskap och expertis inom sina respektive områden öka lärandet i klassrummet och arbetsplatsen. Department of Business - Fakulteten i Institutionen för industriell och gästfrihet är genomförda instruktörer och erfarna medarbetare. Deras erfarenhet och kunskap kommer att hjälpa dig att utveckla de kunskaper som krävs som arbetsgivarna kräver. Små klasstorlekar tillåta instruktörer att tillbringa mer tid med dig på en 1 på 1 basis, vilket garanterar att du får en högkvalitativ utbildning. Institutionen för vård - fakulteten i Department of Health Care är kunniga, industri erfarna medarbetare som är fast beslutna att hjälpa dig att bli en skicklig och mångsidig utövare. Plus starka relationer vi har gjort inom hälso och sjukvården hjälper oss att hålla jämna steg med marknadens krav och förändringar i området. Institutionen för teknik - Institutionen för teknik är dedikerade till att ge dig en mycket omfattande strategi för karriärer inom teknikrelaterade yrken. Våra instruktörer den mest aktuella program och praktiska metoder för att se till att du utvecklar eftertraktade de färdigheter som arbetar i den "riktiga" världen. Plus gratis uppgradering av kurser efter examen, att du alltid kommer att efterfrågas. Värde propositioner

  1. 49 års utbildning Albertans för Business, teknik och hälsovården relaterade yrken.
  2. Accelerated, marknadsdrivna program för att utbilda studenter i några månader in i en konkurrensutsatt arbetsmarknad.
  3. Hands-on träning bidrar till att utveckla de färdigheter utexaminerade kommer att använda i arbetskraften.
  4. Instruktörer är också industri-erfarna utövare inom de områden de undervisar.
  5. Personlig erfarenhet på grund av små klasser. Studenterna har mer interaktion med instruktörer.
  6. Karriär och arbetsförmedlingarna tillgänglig för att hjälpa studenterna under programmet och efter examen för att söka och säkra ett jobb i deras föredrog karriär område.
  7. Platser i Calgary, Edmonton, Lethbridge och Lloydminster.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Reeves College Graduate Reflections: The Reeves College Family

Get Started at Reeves College Right Now!

Location address
Reeves College
Calgary City Centre Campus
200-206 7th Avenue SW,

Calgary, Alberta, T2P 0W7 CA
Location address
Reeves College
Calgary North Campus
111-2323 32nd Ave NE,

Calgary, Alberta, T2E 6Z3 CA
Location address
44 Street,5704
Lloydminster, Saskatchewan, T9V 2A1 CA
Location address
4 Avenue South,601
Lethbridge, Alberta, T1J 0N6 CA
Location address
Jasper Avenue,10004
Edmonton, Alberta, T5J 1R3 CA