Royal Roads University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Royal Roads University ligger i ett av Kanadas vackraste nationalhistoriska platser och har en lång historia av excellens. År 2015 firade vi 75 års ledarskap och lärande - 55 år som militärhögskola och 20 år som offentligt tillämpat forskningsuniversitet.

Vi förstår våra studerandes behov och önskemål, och vi har skapat alternativ för att leverera en pedagogisk upplevelse som passar din livsstil. Vår cohortmodell har gruppbaserat kursarbete, vilket ger en resurs av likasinnade jämnåringar för att du ska dela, utmana och växa med hela ditt program. Även efter examen fortsätter dessa grupper att stödja dina ambitioner för att se till att din livsförändrande erfarenhet hos oss har möjliggjort inte bara professionell omvandling utan även en personlig.

Vi har en unik inlärningsmodell - vi kallar den "effektiv"

Programmen som erbjuds vid Royal Roads University ger våra elever de verktyg och tekniker som krävs för att vara effektiva efter examen. Oavsett om du letar efter en ny karriär eller vill förbättra din ställning, ekonomiskt och professionellt, inom din nuvarande organisation, kan du använda din blandade inlärningsmodell av online-kurser och intensiva boende på campus, så att du kan använda det du lär dig idag.

Vår online inlärningsmodell gör det möjligt för dig att fortsätta arbeta medan du fullbordar din examen. Programmet inleds med ett kort boende på campus som gör det möjligt för dig att träffa resten av eleverna i din kohort, följt av avståndskurser som levererar det teoretiska och informationsbaserade materialet i programmet. Moodle, plattformen som används för online-lärande, underlättar leveransen av läromedel samtidigt som du ger möjlighet att interagera och engagera med medstudenter och professorer.

Vad gör oss annorlunda

En hållbar framtid

Vid Royal Roads University förstår vi att miljöledning krävs och vi är stolta över att våra studenter, lärare och personal stöder denna riktning. Klimatförändringarna är en av de mest kritiska utmaningarna i vår tid, och vi fokuserar på initiativ som stöder campusens hållbarhet. Miljöhållbarhet är inte enbart knuten till vårt undervisnings- och forskningsmandat, det är en utmaning som kräver en typ av tvärvetenskaplig och samarbetslös problemlösning där vi utmärker oss.

Platser

Victoria

Royal Roads University

Telefon
250.391.2511

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium