Saint Mary’s University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välj Saint Marys universitet!

Saint Marys universitet grundades 1802 och ligger i Halifax, Nova Scotia, Kanada. Universitetet har en lång tradition av akademisk excellens inom undervisning och forskning. Vårt campus är hem för mer än 7000 studenter från över 115 länder. Saint Marys universitet är erkänt som att ha en av de mest internationaliserade studentpopulationerna i Kanada.

I enlighet med vårt motto, Age Quod Agis - Gör vad du gör, vi har uppnått excellens i grundutbildning inom Liberal Arts, Environmental Studies, Business, Science and Engineering. Vi erbjuder också examensprogram inom områden med särskild styrka. Alla våra akademiska program är ackrediterade och erkända internationellt för att säkerställa att studenterna har världsomspännande tillgång till anställning och forskarutbildning.

Alla våra program inom Sobey School of Business har fått högsta nivå av internationell ackreditering. AACSB-ackrediteringen sträcker sig från vår Bachelor of Commerce till vår doktorand i Business Management.

Vi har en kandidatexamen känd för antalet forskningsmöjligheter tillgängliga för studenter. De studerande områdena grön kemi kan utnyttja de gröna takforskningsanläggningarna i det nya Atrium- och Global Learning Commons medan astrofysikstudenterna spenderar tid i Burke Gaffney Observatory på campus.

Saint Marys kandidatexamen är känd för sin flexibilitet och ett brett utbud av kursutbud, bland annat några mycket unika majors som International Development Studies, Criminology, Asian Studies och Atlantic Canada Studies.

View of downtown Halifax from Dartmouth with the waterfront and the Purdy's Wharf. Halifax, Nova Scotia, Canada.

Topp 5 skäl att välja Saint Marys universitet

1. En rik stödjande gemenskap

Campus ligger på ett enda, vackert stadsblock. Du kommer snabbt att skapa meningsfulla kontakter med andra studenter och känna dig varmt bekvämt i ditt nya hem. När du känner dig omhyggad kan du uppnå mer.

2. Professorer som känner dig

Med genomsnittliga inledande klassstorlekar på bara 40, kommer du inte bara att känna dig kopplad till andra studenter, men du kommer att kunna lära känna dina professorer. Med tillgång till professorer som bryr sig om din akademiska prestation och din framtid, har du den typ av personligt stöd som gör skillnad.

3. Att lära sig genom att göra

Vid Saint Marys tror vi att eleverna lär sig bättre och snabbare när de lägger teori för att arbeta i den verkliga världen. Därför erbjuder vi erfarenhetsmöjligheter, labs, co-op, (praktik i alla fakulteter), resor utomlands och reella forskningsmöjligheter.

4. En mängd forskningsmöjligheter

Om du går längre i din akademiska karriär, bläddra bland de många kandidatprogrammöjligheter som vi erbjuder (många av dem är unika i regionen).

5. Traditionen av akademisk excellens

Ungefär 98% av våra heltidsprofessorer har sin doktorand, vilket är mer än något annat universitet i provinsen. Dessa uppnådda professorer ger sitt djup av erfarenhet till klassrummet till din fördel, och vår rika samhälle av alumner ger den verkliga världen till dig. Om du någonsin behöver en hjälpande hand längs vägen, är akademiskt stöd, hälsa, karriär och tillträde till din tjänst.

Platser

Halifax regionala kommun

Address
Robie Street, 923
B3H 3C3 Halifax regionala kommun, Nova Scotia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar