Läs den officiella beskrivningen

Världen förändras. Och så är affärsvärlden. Vid Telfer School of Management vid University of Ottawa Vi har förstått att det viktiga går utöver vad du kan räkna. Vi strävar efter att upprätthålla ett nätverk av högkvalitativa anslutningar - och vad som är viktigt för oss är att sätta dig i centrum av allt.

Vad det än är som är viktigt för dig, ger vi dig med alla medel att påverka.

Vi delar med dig nära kontakter vi har smidda med våra alumner och näringslivet, så att du kan lära tillsammans ledare, chefer och entreprenörer som är lika lysande som de är inspirerande.

Vi delar med dig expertisen hos våra forskare, deras omfattande nätverk, och deras partnerskap med organisationer i lokala, nationella och internationella näringslivet.

Våra program är utformade för att forma inflytelserika ledare, ansvariga chefer och innovativa forskare som har en positiv inverkan på människors liv, organisationer och samhällen. Oavsett dina mål, är vi alltid i närheten för att hjälpa dig att nå dem.

Våra professorer är internationellt erkända för sin banbrytande forskning, deras ur lådan tänkande och deras ledning av viktiga forskningsnätverk. De tar på de viktigaste frågorna av dagens företagsledare möter, förutse och utforma lösningar på framtidens utmaningar inom alla områden av förvaltningen, inklusive våra tre strategiska områden: Business Analytics och prestanda, hälsa systemhantering, och innovation och entreprenörskap.

Beläget i hjärtat av Ottawa, är vår skola stolt akademiska hem för några 4300 studenter, 88 heltidsanställda lärare medlemmar och över 25.000 alumner. Våra ackrediteringar från de tre mest krävande internationella organisationer (AACSB, AMBA och EQUIS) understryka vår erkännande som ett av världens främsta handelshögskolor.

Strategiska Kunskapsområden

Telfer School of Management definierar ett strategiskt område i Expertise (SAE) som en distinkt, relevant och hållbar plattform för att nå nationella och internationella rykte i forskning, undervisning och uppsökande.

Målet är att skapa "fullt spektrum" allvarliga biverkningar som sträcker sig från grundforskning och tillämpad forskning, pedagogik till program leverans och uppsökande.

Telfer School har identifierat följande som sina tre strategiska kompetensområden

Innovation och entreprenörskap Health Systems Management Business Analytics och prestanda

Ackrediteringar och betyg

Telfer School of Management är en av endast 2 handelshögskolor i Kanada och en av mindre än 70 handelshögskolor i världen som har uppnått Triple Crown för ackrediteringar.

Internationell handelshögskola ackrediteringar se till att eleverna får en topp utbildning av hög kvalitet. En ackrediterad institution lockar inte bara högre kvalitet studenter men det ger också stora forskningsmöjligheter, och gör det möjligt för globalt erkännande.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Telfer School of Management

Alla stora upptäckter har en sak gemensamt: de började med en person som ansöker en stor fråga. Vi på Telfer School, vet den omvandlande kraften i stora frågor. De kan fr ... [+]

Vad blir din stora frågan?

Alla stora upptäckter har en sak gemensamt: de började med en person som ansöker en stor fråga. Vi på Telfer School, vet den omvandlande kraften i stora frågor. De kan frigöra sinnen, öppna obegränsade möjligheter och för alltid förändra världen. Det är därför vi skapat Telfer Master of Science i Management.

tänka annorlunda

Vårt program är speciellt utformad för att göra det möjligt för dig att till fullo utnyttja den revolutionära kraften i stora frågor:

Vi ger dig med den intellektuella självförtroende och medvetenhet för att be genomträngande, originella frågor. Vi utrustar dig med den forskning perception och färdigheter som behövs för att samla in och syntetisera uppgifter om dessa frågor. Och vi hjälper dig frigöra talang som behövs för att identifiera mönster i dessa data visar tydliga, logiska förklaringar av dessa mönster, och flytta närmare att upptäcka banbrytande svar. ... [-]
Kanada Ottawa
September 2019
Engelska
Heltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska