Läs den officiella beskrivningen

Om Trent University

Ett av Canadas högsta universitet, Trent University grundades på idealen om interaktivt lärande som är personligt, målmedvetet och transformativt.

Konsekvent erkänd nationellt för ledarskap inom undervisning, forskning och studenttillfredsställelse, lockar Trent utmärkta studenter från hela landet och runt om i världen .

Här förbinder studenter och studenter med fakultet, personal och deras kamrater genom olika samhällen som spänner över bostadshögskolor , klassrum, discipliner, praktisk forskning, samkurser och samhällsbaserade aktiviteter.

Trent ger alla kritiska, integrativa tänkande till livet varje dag över alla discipliner. Trents unika tillvägagångssätt för personlig utveckling genom stödjande, gemensamt samhällsengagemang är mer efterfrågan än någonsin. Eleverna leder vägen genom att skapa skapande erfarenheter som är rotade i dialog, olika perspektiv och samarbete.

I en läromiljö som bygger en livslång passion för integration, ledarskap och social förändring är Trents elever, alumner, fakulteter och personal engagerade globala medborgare som är katalysatorer för att utveckla hållbara lösningar på komplexa frågor.

Trents Peterborough-campus har prisbelönt arkitektur i en hisnande natur vid floden Otonabee, bara 90 minuter från centrala Toronto, medan Durham GTA campus erbjuder ett nära samhälle med en urban atmosfär, bekvämt beläget i Oshawa, 40 minuter från centrala Toronto.

Vi erkänner med respekt att vi är på den traditionella territoriet i Mississauga Anishinaabeg . Vi erbjuder vår tacksamhet till Första Folk för deras omsorg och lärdom om vår jord och våra relationer. Må vi hedra dessa läror.

Trent har varit Ontarios # 1 grunduniversitet 7 år i rad

 • # 1 grundutbildning i Ontario; # 3 i Kanada 1
 • # 1 i Kanada för stipendier och stipendier 1
 • # 1 i Ontario för extracurricular aktiviteter 1
 • # 1 i Studentpriset i Ontario 1
 • # 2 i Ontario för studenttillfredsställelse 1
 • Bland de bästa 3,4% universiteten i världen 2

Trent akademiker får jobb

 • 95% av Trent-graderna anställda efter två år 1
 • 87% av Trent-graderna anställdes sex månader efter examen
 • Trent akademiker av omvårdnad, fysik och fina
 • Jordbruks- och bioScience-studenter från Trent ser en 96% akademisk sysselsättningsnivå två år efter examen;
 • Kandidater från utbildningsprogrammet på Trent ser en imponerande 97% utbildad anställningsgrad två år efter examen;
 • Humaniora akademiker vid Trent registrerade en sysselsättningsgrad på 93% bara sex månader efter examen, högre än genomsnittet i provinsen.

Trent studenter är glada att de kom

 • 95% av studenterna är glada att de valde Trent
 • 94% av eleverna är nöjda med den övergripande kvaliteten på deras Trent-utbildning 3

Trent är ledande inom forskning och innovation

 • # 4 grundforskning universitet i Kanada 4
 • # 1 i publikationsintensitet i Kanada 4
 • # 3 i publikationspåverkan i Kanada 4

Det är en spännande tid att vara en Trent-student

1 Macleans universitets rankningar, 2018 - huvudsakligen grundkurs

2 Center för World University Rankings, 2017

3 kanadensiska universitetsundersökningskonsortiet, 2012

4 Re $ earch Infosource Rankings, 2017

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Trent University

Detta nya professionella mastersprogram kommer att ge dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden med en grundning i ett brett spektrum av affärs- och managementdiscipline ... [+]

ÖversiktFörstå de större sociala frågorna för företag och organisationer i dagens förändrade miljö.

Detta nya professionella mastersprogram kommer att ge dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden med en grundning i ett brett spektrum av affärs- och managementdiscipliner, från redovisning till företagsfinansiering och marknadsföring till strategisk ledning. Utvecklat för att möta dagens arbetsgivares behov, du kommer att bli beredd att ta ledarskap i ledningen i Kanada eller utomlands.

Detta heltid, 16-månaders kursbaserat program erbjuds av Handelshögskolan vid Trent University Durham Greater Toronto Area, speciellt för studenter som nyligen har examen från icke-företagande stora. Börja programmet direkt efter högskoleexamen eller med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Programmet erbjuds över fyra år och inkluderar ett integrerat inlärningsmöjlighet för sommararbete.... [-]

Kanada Oshawa Peterborough
September 2019
Engelska
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Trent University

Fokusera på teorier och tekniker för finansiell analys när du förbereder dig för en karriär inom aktieanalys, finansiell prognos, investeringsbank, affärsbank, företagspl ... [+]

Översikt

Fokusera på teorier och tekniker för finansiell analys när du förbereder dig för en karriär inom aktieanalys, finansiell prognos, investeringsbank, affärsbank, företagsplanering, portföljförvaltning, pensionsfondsförvaltning och andra möjligheter inom finanssektorn. Detta professionella program kan slutföras på så lite som 12 månader och innefattar en djupgående studie av matematisk finansiering, portfölj och riskhantering, linjär programmering, ekonomisk ekonometri, numeriska metoder och ekonomisk förvaltning.

Program

Det finns tre huvudmål för programmet:

Undervisningen i grundläggande och gemensamma analytiska modelleringstekniker som krävs för forskning inom ett stort antal kvantitativa områden.Korsbefruktningen som kommer från att dela idéer med forskare i andra discipliner och utvecklingen av de kommunikationsförmåga som krävs för att detta ska uppstå.Tillräcklig träning av studenten i sin valda disciplin, inklusive kurs och en avhandling, för att möjliggöra progression till en disciplinär doktorsavhandling program på en annan institution.... [-]
Kanada Oshawa Peterborough
September 2019
Engelska
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Trent University

Trent är ett av de första universiteten i Kanada för att arbeta för att fylla utbildningsgapet för yrkesverksamma inom datavetenskap. Du kommer att vara unikt förberedd m ... [+]

ÖversiktDyk in i det snabbt växande datavetenskapsområdet.

Trent är ett av de första universiteten i Kanada för att arbeta för att fylla utbildningsgapet för yrkesverksamma inom datavetenskap. Du kommer att vara unikt förberedd med de verktyg och tekniker du behöver för att arbeta med och analysera dagens alltmer komplexa datamängder inom alla områden inom vetenskapen, liksom näringslivet. Detta professionella program kan slutföras på 16 månader och betonar praktiska färdigheter inom visualisering, datautvinning, molnbaserade tillvägagångssätt och parallellprogrammering. Förbered dig på karriär inklusive Chief Data Officer, Data Scientist, Data Solutions Architect, Business Manager och Business Analyst.... [-]

Kanada Oshawa Peterborough
September 2019
Engelska
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Discover Trent University

360 Video Experience

Anuj - Computing Systems, Computer Science Student

Jahanara - Business Administration Student

Juan - Biology Student

Andressa - Environmental and Life Sciences Student

Trent University - Durham
Webbplats
Telefon
905-435-5100
Trent University - Peterborough