The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of New Brunswick Saint John fakulteten of Business är där professorer faktiskt veta ditt namn.


Med vår lärare - elev förhållandet 01:17 du är mer än bara ett nummer. Vi strävar efter att lära känna våra studenter och engagera dem i unika möjligheter som är rätt för deras karriärutveckling. Vi är en liten, vänliga och engagerade lärare med ett uppdrag att förbättra din förståelse av världen där du bor och arbetar, och att du kan göra en betydande skillnad i din kommun. Vi vill att våra elever att bli framgångsrik i oavsett strävanden de väljer att fortsätta.


Våra studenter har möjlighet att göra och prova saker här att de aldrig kan få en chans att göra på en större campus. Studenterna har föredrag vid konferenser med sina professorer, värd en lokal radioshow, skriven för studenttidningen, serveras på Saint John Kollegium och samverkade med några av våra mest inflytelserika och inspirerande människor i vår stad och provinsen.


Vi tar verkliga världen erfarenhet rätt i våra klassrum


Naturligtvis våra lärare är smarta, men de är också riktiga människor som tar en mängd praktisk kunskap till sin undervisning stil. Surfa genom fakultetsprofilerna och se talang som finns bland vårt team.


Vi har en entreprenör som lär Small Business Strategy, en advokat / auktoriserad revisor som undervisar Finance och affärsrätt och en IT-expert som utmanar eleverna att genom bloggbaserad inlärning tidskrifter och utnyttja Google Docs i sina rapporter införliva nya tekniker i sina uppdrag.

Platser

Saint John

University of New Brunswick - Saint John

Address
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Kanada
Telefon
(506) 648-5500

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: