University Of Ontario Institute Of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi främjar upptäckten och tillämpningen av kunskap för att påskynda ekonomisk tillväxt, regional utveckling och social innovation. Vi inspirerar och utrustar våra studenter och våra akademiker för att få en positiv inverkan i en teknikfokuserad värld.

Våra prioriteringar

Teknik med samvete

Vi strävar efter att förbättra människors och planetens liv genom etisk tillämpning av teknik. Det är en nyckelkomponent i vår undervisnings- och inlärningsmetod, administrativa processer och innovativa forskningsprojekt.

För oss handlar det inte bara om att utveckla nästa tekniska genombrott. Att förstå och integrera de sociala och etiska konsekvenserna av teknik skiljer oss som universitet.

Lärande ombildas

Vi anpassar oss till det ständigt föränderliga utbildningslandskapet genom att experimentera med de mest effektiva sätten att leverera flexibelt och dynamiskt lärande, vilket ger fler människor fler val.

Genom att erbjuda en rad meriter och erfarenhetsmässiga inlärningsmöjligheter och gnista entreprenörsaktiviteter, erbjuder vi lärandecentrerade utbildningsmöjligheter.

Skapa ett klibbigt campus

Vi främjar positiv social förändring och uppmuntrar en tillgänglig, rättvis, mångsidig och inkluderande kultur för vårt universitetsområde.

Oavsett om det forskar i ett av våra mer än 80 högteknologiska laboratorier, möts i kollisionsutrymmen som The Hive Café eller Brilliant Catalyst, går med i en klubb eller deltar i hundratals evenemang som hålls på campus, är vårt universitet en plats att göra bestående anslutningar.

partnerskap

Vi hjälper näringsliv, samhälle, myndigheter och akademiska partners att bli mer effektiva genom att samla dem med studenter och forskare för att avslöja innovativa lösningar för våra partners mest pressande problem.

Vi samarbetar med organisationer, lokala och utomlands, för att få synergier, idéer och insikter i vår forsknings- och undervisningsmiljö - dynamiska utrymmen som bidrar till en mer välmående social struktur och planet.

Berättar vår historia

Vi har jobbat hårt för att bygga ett nytt universitet från grunden, och vi har nu en meritlista. Vi är en dold pärla, och nu är det dags att dela vår historia med världen.

Vi slår konsekvent långt över vår viktklass i rankningar, tävlingar, forskning och mer. Vi är stolta över vår entreprenörsanda och vi är säkra på vem vi är och vart vi är på väg.

Platser

Oshawa

Address
Simcoe Street North,2000
L1G 0C5 Oshawa, Ontario, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium