University of Lethbridge

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera på uLethbridgeSom forskarstuderande vid University of Lethbridge hittar du dig själv i centrum för en studentfokuserad miljö som främjar innovation, kritiskt tänkande och kreativitet.

Vid U of L är vi engagerade i att hjälpa alla våra studenter att trivas. Från hjälp med ekonomiskt stöd till en-till-ett-mentorskap till individuell karriärrådgivning hittar du stöd varje steg i vägen.

Som student vid U-L ses du som en partner och en kollega. Du får möjlighet att samarbeta och dela med dig av dina unika idéer, ställa frågor och hitta svar. Vid sammankallning har majoriteten av våra doktorander antingen presenterat eller publicerat sina fynd, med mer än 50 procent publicering som första författare.

Om LethbridgeEn stad med nästan 100 000 invånare, Lethbridge ligger i södra Alberta och ligger en kort bit från Rocky Mountains, Calgary och den amerikanska gränsen. Vi är en av Kanadas mest soliga städer och de varma västra Chinook-vindarna ger Lethbridge några av de mest måttliga vintrarna i västra Kanada.

Varför välja University of Lethbridge ?

Prisvärd utbildningsnivå för utmärkta program som erbjuds av prisbelönta fakulteten.

Vänligt och säkert universitet och samhälle.

Tillgång till avancerad teknik och state-of-the-art faciliteter.

Omfattande studenttjänster som är utformade för att hjälpa dig att lyckas med att uppfylla dina akademiska, personliga och karriärmål.

Du kan arbeta under dina studier och söka jobba i Kanada i upp till tre år efter examen.

Platser

Lethbridge

University of Lethbridge

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium