Läs den officiella beskrivningen

Vår Mission Statement

Edwards School of Business utvecklar affärsmän att bygga nationer.

Edwards School of Business skapar möjligheter för dynamisk lärande och kritiskt tänkande. Vi är förankrade i våra värderingar av autenticitet och integritet. Vi omfamnar lärar lärd modellen och leverera vårt uppdrag genom fakultet med starka akademiska och yrkesmässiga kompetens. Vår kultur firar mångfald och omfamnar mångfalden. Vi engagera våra intressenter för att bygga värde i sina samhällen.

Om Edwards School of Business

Även under åren namnet på affärs programmering har förändrats vad som inte förändrats är ett helhetsåtagande för en utmärkt pedagogisk erfarenhet för studenter. Under de senaste nästan 100 år som vi har vuxit från ett litet program kopplat till professionell redovisning samfundet att en omfattande Business School vi lyssnat till dig! Du berättade att ett företag utbildning måste ha djupa funktionella rötter i centrala discipliner för redovisning och ekonomi, marknadsföring och management, mänskliga resurser och strategi. Men också berättade att dessa djupa funktionella rötter måste förstärkas med integrerade beslutsfattande färdigheter. Slutligen berättade för oss att komma ihåg att effektivt beslutsfattande kräver viktiga yrkeskompetens kommunikation och ledarskap inom ramen för etik och socialt ansvar. Du hittar dessa egenskaper inbäddade i alla våra program.

En blick på Edwards School of Business i dag:

  • Över $ 20 miljoner årliga driftsbudgeten
  • Över 121 lärare och personal
  • Över 2200 studenter
  • Fem utbildningsprogram (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science in Finance, Master of Science i marknadsföring)
  • Två certifikat program (Business Administration certifikat Aboriginal Business Administration certifikat)
  • Över 23.500 Alumni
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

MSc i marknadsföring programmet utvecklades av Edwards Business School som svar på behovet av en Ph.D. förberedelse program. Detta tvååriga heltidsforskningsbaserade prog ... [+]

För Marketing Masterminds!

MSc i marknadsföring programmet utvecklades av Edwards Business School som svar på behovet av en Ph.D. förberedelse program. Detta tvååriga heltidsforskningsbaserade program fokuserar på marknadsföringsteori, konsumentbeteende och forskningsdesign.

Under hela programmet kommer eleverna att para ihop med en av våra kunniga och entusiastiska marknadsfakultetsmedlemmar som kommer att tillhandahålla vårdande mentorskap till sin doktorand genom ett brett utbud av marknadsföringämnen.

Efter avslutad utbildning kommer utexaminerade att vara väl förberedda för inträde i en doktorsavhandling. program och en karriär i akademien, eller för en karriär inom marknadsföring.... [-]

Kanada Saskatoon
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Civilingenjörsprogrammet ger studenterna en teoretisk bakgrund i moderna finansiella frågor och innehåller en stark grund i empiriska metoder. ... [+]

Extraordinär uppsatsbaserad utbildning

Civilingenjörsprogrammet ger studenterna en teoretisk bakgrund i moderna finansiella frågor och innehåller en stark grund i empiriska metoder. Under hela programmet får du möjlighet att ifrågasätta och förstå aktuell finansiell litteratur och praxis, engagera dig med hängiven och kunnig fakultet och personal, och delta i olika speciella gästföreläsare och presentationer. De färdigheter som lärs ut i detta program kommer att ge dig verktyg för att utmärka sig i akademin eller industrin. Detta program kommer att kräva hårt arbete, engagemang för dina studier och en passion för ekonomi.

Programstruktur

Master of Science i finansprogrammet (M.Sc.) som erbjuds av Institutionen för finans och Management Science, Edwards Business School, University of Saskatchewan ger studenterna en teoretisk bakgrund i samtida finansiella frågor och en stark grund i empiriska metoder. Programmet kan användas som en plattform för studenter som vill bedriva en doktorsavhandling, och det ger studenterna en konkurrensfördel i jobb som har en betydande forskningskomponent.... [-]

Kanada Saskatoon
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Location address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

Saskatoon, Saskatchewan, SK S7K 1L9 CA