University of Toronto

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1827 och University of Toronto har utvecklats till Kanadas ledande institution för lärande, upptäckt och skapande av kunskap. Vi är stolta över att vara ett av världens främsta forskningsintensiva universitet, drivna till att uppfinna och förnya.

Våra studenter har möjlighet att lära av och arbeta med framstående tankeledare genom vårt tvärvetenskapliga nätverk av lärar- och forskningsfakultet, studenter och partners.

Idéer, innovationer och åtgärder från mer än 560 000 kandidater fortsätter att ha en positiv inverkan på världen.

En transformativ utbildning

University of Toronto är ett av världens stora universitet, som kännetecknas av ett extraordinärt djup och bredd av spetskompetens. U of T: s globala syn och kosmopolitiska läge i en av världens stora städer ger studenterna en transformativ utbildning, och förser dem med den kunskap, färdigheter och kompetens som krävs för att navigera i vår snabbt föränderliga värld.

Toppstudenter från hela Kanada och runt om i världen dras till U of T av många skäl, men det som skiljer detta universitet är dess omfattande spetskompetens, mångfald och engagemang för rättvisa och tillgänglighet.

Platser

Toronto

Address
King's College Circle,27
M5S Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium