Vancouver Island University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Detta är en plats för erkännande och rättvis tillgång, prestation och personlig uppmärksamhet - en speciell blandning av en omtänksam, vårdande miljö skiljer VIU från andra universitet. Det är en viktig ingrediens för en värdebaserad utbildning som skapar en miljö som balanserar akademiska prestationer med målet att utveckla elevernas sociala och relationsfärdigheter för att hålla i livet, göra skillnad och modellera andra för att göra detsamma. Genom detta gör VIU ett ovärderligt bidrag till mycket starkare och friskare samhällen och en bättre värld.

Stöd och studentprestationer går hand i hand.

Studenter och alumner berättar hela tiden för oss hur VIU: s små klasser och omtänksamt stöd från lärare och personal har gjort skillnad för dem att hitta framgång i sina studier. Uppmärksamheten på varje elevs behov går långt utöver ett antal. Resultatet? Studenter har möjlighet att bli akademiker som är självsäkra, motiverade och beredda att ta världen när de går in i framtida karriärer.

Eleverna blomstrar i undervisningsfokuserade klasser.

Studenter går utöver programmen som matchar deras passion, deras ambition och deras framtida karriär ambitioner. Fokus på VIU är att hjälpa eleverna att nå sina mål, förbereda sig för karriärer och uppnå framgång som de kanske inte ens hade föreställt sig när de började. Studenterna upplever praktisk inlärning, individuell uppmärksamhet och många möjligheter för grundforskning.

Med mer än 120+ program finns det många vägar framåt.

Studenter kan hitta rätt VIU-program som hjälper dem att förbereda sig för en mängd karriärer. Rådgivare är med från dag ett, oavsett om de börjar med grundläggande uppgradering för universitetsinträde, eller om de är en högskolestudent som deltar i stipendium.

Platser

Nanaimo

Address
Fifth Street,900
V9R 5S5 Nanaimo, British Columbia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium