Nazarbayev University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Nazarbayev University ligger i Nur-Sultan City, Kazakstan, i Centralasien, och är ett forskningsuniversitet med växande internationellt känt som kombinerar utbildning och innovation på en toppmodern 21-talskampus. Nazarbayev University har snabbt blivit känd över hela världen för sitt åtagande att bli en förstklassig forskningsanläggning. NU-forskare bedriver forskning inom en rad olika områden och ger liv till de mest ambitiösa projekten. Forskning stöds av interna och externa fonder varje år och genomförs i moderna laboratorier.

Engelska som undervisningsspråk och forskning vid Nazarbayev University , antagnings- och progressionssystem är helt och hållet berättigade.

Hittills har NU publicerat drygt 2500 stycken inom en mängd olika forskningsområden, inklusive teknik och vetenskap. Av dessa studier rankas nästan 12,6% för närvarande i de 10% mest citerade publikationerna över hela världen tack vare samarbeten med studenter och fakulteter över 1100 internationella institutioner och 268 forsknings- och undervisningslaboratorier.

För att lära dig mer om Nazarbayev University : s engagemang för sin forskning och bli en del av teamet, se till att kolla in NU-antagningsprocessen och granska de olika meriteringsbaserade finansieringsmöjligheter som är tillgängliga för blivande studenter.

133758_133722_IMG_50861.jpg

© Nazarbayev University

Campus

NU är ett modernt universitetscampus som tillgodoser en bekväm livsstil bland invånarna. Vardagsrum finns tillgängliga allt från solo till gruppboende arrangemang. En rad olika matställen finns runt campuset för kulinarisk utforskning, medan säkerhet och säkerhet garanteras genom åtkomstkontrollkort som begränsar åtkomsten vid alla campusanläggningar.

Vårt senaste sportkomplex underlättar en aktiv livsstil, oavsett vilken sport och aktiviteter du gillar. Regler utomhusidrottsplatser i världsklass är det perfekta stället för lagbaserade, intramurala tävlingar.

Det finns något för allas upptäckt på NU-campuset.

133759_133724_IMG_47202.jpg

© Nazarbayev University

Livet på NU

Studenter, personal och fakulteter som väljer att bo på NU upptäcker Kazakstan och njuter av alla bekvämligheter i hemmet. Bekväma boende är i kombination med förstklassiga tjänster för mat, shopping, skötsel och andra personliga behov. Många tjänster (inklusive vårt medicinska kontor) är öppna dygnet runt för att betjäna när som helst på dagen eller natten.

Både studenter eller fakulteter älskar att bo på NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

© Nazarbayev University

Internationellt samarbete

Modellen för den strategiska utvecklingen av Nazarbayev University baseras främst på ett partnerskap med de högst rankade universiteten i världen. Var och en av universitetets skolor och forskningscentra har utvecklats i samarbete med de ledande universiteten och forskningsinstitutionerna.

NU är inriktad på att främja universitetsövergripande internationalisering genom internationellt samarbete, partnerskap, placering av universitetet i den globala högre utbildningsarenan och internationell student-, fakultets- och personalstöd.

Strategiska akademiska och forskningspartner vid Nazarbayev University :

Strategiska partners som har bidragit till utvecklingen av NU:

  • University of Warwick (UK) - partner för Nazarbayev University Foundation Year Program mellan 2015 och 2016.
  • University College London (UK) - partner för Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences och University Preparatory Certificate Program mellan 2010 och 2015.

Platser

Nur-Sultan

Address
Qabanbay Batyr Avenue,53
010000 Nur-Sultan, Kazakstan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium