Adventist University of Africa

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

112012_AUAMBAStudents.png

Om AUA

Adventist University of Africa (AUA) är tillägnad sitt uppdrag att utveckla och forma ledare för Afrika och bortom. Ansvarigt och etiskt ledarskap är en av de mest kritiska faktorerna för omvandlingen av Afrika.

Vi strävar därför efter att vara porten för Afrikas ledarskapsutveckling, främja högsta standard för forskarutbildning och främja kunskap och yrkeskunskaper i ett "wholistic" sammanhang.

112013_AUAStudentsWalking.png

För att uppnå detta, är vi stolta över att erbjuda värdebaserad utbildning. En sådan utbildning ger mycket mer än akademisk kunskap. Det främjar en balanserad utveckling av hela personen - andlig, fysisk, intellektuell och social-emotionell - en process som spänner över en livstid.

Vår utmaning för framtiden är att bygga vidare på denna starka bas för att etablera oss stadigt bland världens ledande universitet.

Uppdrag

Att leverera dynamisk forskarutbildning i kristen sammanhang, för att förbereda akademiker för att ge kompetent ledarskap och service baserad på integritet, respekt och kärlek, för att möta kyrkans och samhällets behov.

Syn

Att vara ett av de bästa universiteten, främja högsta standard för forskarutbildning i Afrika och främja kunskap och yrkeskunskaper i ett holistiskt sammanhang.

Kärnvärderingar

Kunskap. Sanning. Service.

Platser

Nairobi

Address
Private Bag Mbagathi
Nairobi, Kenya

Nairobi, Nairobi län, Kenya

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium