Läs den officiella beskrivningen

112012_AUAMBAStudents.png

Om AUA

Adventist University of Africa (AUA) är tillägnad sitt uppdrag att utveckla och forma ledare för Afrika och bortom. Ansvarigt och etiskt ledarskap är en av de mest kritiska faktorerna för omvandlingen av Afrika.

Vi strävar därför efter att vara porten för Afrikas ledarskapsutveckling, främja högsta standard för forskarutbildning och främja kunskap och yrkeskunskaper i ett "wholistic" sammanhang.112013_AUAStudentsWalking.png

För att uppnå detta, är vi stolta över att erbjuda värdebaserad utbildning. En sådan utbildning ger mycket mer än akademisk kunskap. Det främjar en balanserad utveckling av hela personen - andlig, fysisk, intellektuell och social-emotionell - en process som spänner över en livstid.

Vår utmaning för framtiden är att bygga vidare på denna starka bas för att etablera oss stadigt bland världens ledande universitet.

Uppdrag

Att leverera dynamisk forskarutbildning i kristen sammanhang, för att förbereda akademiker för att ge kompetent ledarskap och service baserad på integritet, respekt och kärlek, för att möta kyrkans och samhällets behov.

Syn

Att vara ett av de bästa universiteten, främja högsta standard för forskarutbildning i Afrika och främja kunskap och yrkeskunskaper i ett holistiskt sammanhang.

Kärnvärderingar

Kunskap. Sanning. Service.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Adventist University of Africa

Civilingenjör i tillämpad datavetenskap är ett program som är avsett att svara på behovet av att utveckla effektiva kompetenser inom informationsteknik och säkerhet, för ... [+]

Om programmet

Civilingenjör i tillämpad datavetenskap är ett program som är avsett att svara på behovet av att utveckla effektiva kompetenser inom informationsteknik och säkerhet, för att möta behovet av Afrika och världen. De utexaminerade kommer att ha teorin i datavetenskap och informationsvetenskap och förmågan att översätta teorin i vardagen i sin nuvarande sysselsättningsposition när de planerar, utformar och hanterar datorinformationssystem i lokala och globala sammanhang.

inriktningar

Ett studieprogram kan väljas inom följande områden:

CybersäkerhetE-tjänsterNätverk och systemadministrationVarför Bli AUA: s MSc i Applied Computer Science Program?En erkänd examen från ett Chartered UniversityUndervisas av en välutbildad och dedikerad internationell fakultet med en mängd erfarenheterStora möjligheter att interagera med studenter från olika länder och förbättra nätverkToppmoderna faciliteterMöjlighet för engagerade och fokuserade studenter att göra examen i tid (2 år för heltid och 4 år för deltid)Leveransläge... [-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

AUA School of Postgraduate Studies