INtel College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Intel College, En av de ledande lärosäten i regionen.

Intel College har funnits sedan 1990 och erbjuder kurser i Business och i Computing. Våra kurser sträcker sig från korta deltidskurser hela vägen till examensprogram - både kandidat-och masterprogrammen. Kurser erbjuds dag, kvällar och lördagar.

Intel College registreras av Ministeriet för högre utbildning vetenskap och teknik. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College har arbetat med Universitetet i Sunderland, Storbritannien i ett kollaborativt partnerskap. Detta partnerskap gör det möjligt University of Sunderland att driva sina examensprogram på Intel College. Detta partnerskap har godkänts av den Kommissionen för University Education (CUE), Kenya, Och är genomgående kvalitetssäkrad av relevant Brittiska myndigheterna. Med 25 års erfarenhet av utbildning, är prioriteten för högskolan för att se till att varje elev har ett utmärkt elev upplevelse samtidigt studerar på Intel.

Studenterna gynnas av högt kvalificerade lärare, som är både ämnesexperter och även utbildade för att undervisa. Högskolan erbjuder inlärnings utrymmen som är modern, teknik-berikat och reflekterande av en 21: a århundradet inlärningsmiljö.

Kollegiet ser integrationen av både de sociala och akademiska inslag i högskolan och därigenom skapa en livlig college atmosfär där eleverna lätt kan få vänner och engagera sig i en mängd olika aktiviteter både i och utanför klassrummet.

Regelbundna möten med sponsorer ser till att tiden på högskolan används på ett effektivt sätt och att eleverna känner en känsla av kontinuitet och syfte samtidigt på kurs mot att nå sina utbildningsmål.

Intel College ligger i utkanten av Westlands. Högskolan erbjuder en lugn fridfull och trygg atmosfär samtidigt som det är en kort bilresa från livliga städer. Den specialbyggda college ger en modern up-beat anläggning med vackra anlagda trädgårdar. En kontinuerligt uppgraderad college anläggning och regelbundna externa revisioner se till att campus speglar dagens krav på 21-talet digitala eleven med teknik berikade utrymmen, klassrum för kollaborativt lärande, snabbt och gratis internet i hela campus.

Platser

Nairobi

Address
Driving Directions
By Public Transportation

INtel is located in Westlands, at the end of General Mathenge Road. If you are using public transportation, take # 118 to Kwakaranja Stage, off Lower Kabete Road. From there, follow the INtel College signboard onto General Mathenge Drive and make your next left.

By Private Transportation

By private transport, take Lower Kabete Road, past Brookside Drive, pass the Petrol Station on your left and turn right onto General Mathenge Drive. Make your next left.

Nairobi, Nairobi län, Kenya