International Leadership University - ILU

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

THE vision, mission och FILOSOFI UNIVERSITET Vision Visionen för universitetet är att vara "en universitet i världsklass för att föra bibliska värderingar genom akademisk excellens och transformerande ledarskap."

Mission Uppdraget för universitetet är "att utbilda och träna Kristus-liknande visionära ledare att leda holistisk omvandling i Afrika och världen." Detta uppdrag utläggs i följande påståenden:

a. Ändamål Uttalande Syftet med universitetet är att utbilda och träna män och kvinnor för att rusta dem för att ge ledarskapet till kyrkan och samhället bygger på bibliska prioriteringar, och att gå i spetsen andlig, social och kulturell omvandling i Afrika och världen.

b. Affärs Uttalande Den internationella Leadership University är en icke-vinstdrivande institution, åtagit sig att erbjuda utbildning av hög kvalitet som är självgående.

c. Värde Statement

Beroendet av Gud: Jag söker Guds vägledning och lita på honom i alla strävanden. Passion för missionsbefallningen: Captiva att göra lydiga Kristi lärjungar i alla utbildnings strävanden. Moraliska integritet: En biblisk livsstil och praktik av ärlighet, rättvisa och rättfärdighet. Biblisk Stewardship: Ansvarig, rättvis och öppen användning av resurser, gåvor och talanger. Passion for Excellence: Utövande av högsta normerna för prestanda i undervisning och lärande, forskning, praktiska ministerium, styrning och leverans av tjänster. Kontextuell Relevans: Engagemang och driva bibliskt konsekvent betydelse för kyrkan och samhället. Philosophy

Den internationella Leadership University - Kenya är en evangelikal kristen University, vars filosofi skall bestå av meddelandet om tro som beskrivs i avsnitt 5 i stadgarna. Kristna andliga värden utgör grunden för alla objekt, funktioner och, program vid universitetet. Fastställandet av läroplanen; urvalet av studenter, lärare och administratörer; kraven för examen; tecken förväntningar personal, studenter, administratörer och föreläsare; och de medel som används för finansiering och utveckling är alla baserade på bibliska värderingar.

Platser

Nairobi

International Leadership University

Address
International Leadership University
Mtito Andei Rd
P. O. Box 60954

00200 Nairobi, Nairobi län, Kenya
Telefon
+254 20 2720837