Beijing Institute Of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Beijing Institute of Technology (BIT) är för närvarande hemma för mer än 2 200 internationella studenter från 137 olika länder. Den största studentbefolkningen kommer från Sydkorea, Ryssland, Polen, Pakistan, Tyskland, Frankrike, Kazakstan, Indonesien och Thailand. Sedan lanseringen av initiativet "Study in BIT" 2013 har de senaste fem åren varit medveten om att BIT gjorde stora framsteg i internationell inskrivning och ledning av internationella studenter med antalet registrerade studenter som ökade exponentiellt från hundratals till mer än 2 200, rankade först bland nationella universitet med en genomsnittlig årlig tillväxttakt på 20%.

Vårt universitet är engagerat i att odla globala ledare på hög nivå med internationell vision, konkurrens och samarbetsförmåga i global politisk ekonomi, kulturutbildning och vetenskap och teknik. Besatt av ett vetenskapligt och omfattande utbildningssystem är Peking Tekniska Högskola nu ansett som en av de bästa destinationerna för internationella studenter som studerar i Kina och är allmänt erkända för sina högkvalitativa intag, framgångsrika kandidater, stora jobbmöjligheter för studenter , fullt stipendiumsprogram, effektiv daglig ledning, adekvat studentlivsstöd samt färgglada studentaktiviteter.

Office of International Students, som ett utbildnings- och administrativt kontor för BIT, ansvarar för att rekrytera, förvalta och undervisa kinesiska som främmande språk för alla internationella studenter med olika bakgrund från hela världen. Utöver det samordnade arbetet inom tillträdeshantering, livsledning, social förvaltning och rendering logistiktjänster åtar sig byrån också uppgiften att erbjuda internationella studenter kinesiska språket och kinesiska kulturkurser samtidigt som de tillhandahåller en mängd olika kinesiska och engelska-lärda program och anpassade korta terminsprogram. Här är vi utrustade med ett kompetent ledningsgrupp med rika arbetserfarenheter och omfattande förmågor, som ska fungera som en bro för att hjälpa internationella studenter att få en bättre förståelse för BIT, Peking som huvudstad och Kina. Det är vårt uppriktiga hopp att med alla engagemang och engagemang från ledningsgruppen kommer alla internationella studenter till slut att bli kär i denna stad och leva bekvämt på BIT.

Välkommen till Beijing Tekniska Högskolan!

Platser

Peking

Address
5 South Zhong Guan Cun Street,Hai Dian District
100081 Peking, Peking, Kina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium