The Chinese Language Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CLI grundades av två bröder som har levt, arbetat och studerat i Kina för en kombinerad 18 år. Efter erkänner Kinas växande betydelse i världen, i kombination de sina talanger för att erbjuda studenterna en unik väg till lära sig kinesiska och förstå Kina genom nedsänkning.

Sedan starten har CLI värd hundratals studenter från över 30 länder och flera av världens främsta universitet, däribland Harvard, Yale, Oxford, Columbia, och många fler. CLI har varit med i The Washington Post, China Daily, och pedagogiska tidskrifter över hela landet, och upptar nu en egen 5-story lärcentrum i den vackra södra staden Guilin. Under 2012 Frommers reseguide rekommenderade CLI som en av de bästa kinesiska program i Kina.

Guilin valdes som hem för CLI för en mängd olika skäl - det är varmt; den är liten och enkel att navigera, med en befolkning på knappt en miljon; närboende är vänliga och engagerande; lokala köket är utmärkt; och listan kan göras lång.

Det kanske viktigaste skälet Guilin valdes som CLI hem är skönhet och kulturella rikedomen i staden. I Kina har Guilin varit känd för sin naturliga skönhet i över tusen år. Framme i Guilin känns färdas i en traditionell kinesisk tuschmåleriet. Det är omöjligt att exakt beskriva Guilin jordiska bergslandskap med ord - sin natur är en som måste ses.

Platser

Guilin

The Chinese Language Institute

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium